• Delfiner ved Kaikoura
 • Oplev sælkolonien ved Kaikoura på New Zealand
 • Se kaskelothvaler ud fra Kaikoura kyst
 • Pelssæl ved Kaikoura på New Zealand
 • Delfiner ved Kaikoura

Rejser til Kaikoura, New Zealand

Oplev hvalsafari ved Kaikoura på Sydøen i New Zealand

Oplev de store kaskelothvaler på hvalsafari ved Kaikoura

Svøm med vilde delfiner og søløver

Tag på vandreture og besøg vingårde

Nyhavn Rejser håndplukker udflugter og hoteller i Kaikoura

Hør om hvalsafari i helikopter eller fly

Læs mere

En af de store naturoplevelser i New Zealand en hvalsafari ved Kaikoura. Få steder i verden har I samme gode chancer for at se hvalerne, som her. Oplev også de kæmpe albatrosser og svøm med flokke af vilde delfiner ved Kaikoura.

For de fleste rejsende er Kaikoura et obligatorisk stop på en New Zealand rejse og ikke uden grund. I kan nemlig komme på en fantastisk hvalsafari ved Kaikoura. 

SE KASKETLOTHVALER PÅ HVALSAFARI VED KAIKOURA

Kaikoura er er en hyggelig gammel hvalfangerby, men nu om dage handler byens aktivitet ikke om at fange hvaler, men om at nyde dem i live på hvalsafari. I havet ud for Kaikoura har kaskelothvalerne stadig deres domæne. De store hvaler er så trofaste beboere, at der næsten er garanti for at se dem ligge i overfladen, inden de med ét slag med halen dykker flere hundrede meter ned i det dybe hav. 

I kan sejle på hvalsafari ved Kaikoura på en båd med gode udsigtsforhold og professionelle naturguider, men talmed os, hvis I foretrækker hvalsafari i fly eller helikopter.

SVØM MED VILDE DELFINER VED KAIKOURA

Hvor der er vand i New Zealand, er der oplevelser. Det gælder også udflugter fra Kaikoura. I kan sejle ud for at se de elegante albatrosser med kæmpe vingefang, og I kan svømme med vilde delfiner og vilde sæler. Ture i kajak eller med fiskestang er andre sjove muligheder. 

VINGÅRDE, SMYKKER, jordskælvsmuseum OG VANDRETURE

Inde på land fortæller museet Fyffe House om hvalfangertiden, men ikke alt handler om hvaler i Kaikoura. Sidste skud på museums stammen er det nye museum, der også i 2018 vandt prisen for bedste New Zealand museum, The New Normal, om jordskælvet i Kaikoura i 2016. I kan desuden besøge små vingårde, og på spændende værksteder kan I købe kunst med paua, den newzealandske juvel skabt af farverige muslingeskaller. Rideture, cykelture og tue tæt på den New Zealandske maorikultur er andre muligheder. 

VANDRETURE VED KAIKOURA

På en New Zealand rejse kan man ikke komme nok ud i naturen. Kaikoura giver mulighed for smukke vandreture med og uden guide, og fra nogle timer til flere dage ad de mindre betrådte turiststier i et skønt vildnis omgivet af bjerge. Nyd at have højt til himlen, frisk luft og evt. en guide, der fortæller om flora og fauna.

Håndplukkede rejser til Kaikoura

Se alle rejser til Kaikoura

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til New Zealand

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til Kaikoura i New Zealand. Vores rejserådgivere har selv været på rejser til New Zealand utallige gange. Hør om deres erfaringer, om håndplukkede udflugter samt hoteller og lodges tæt på oplevelserne i det smukke Kaikoura i New Zealand. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.