• Wanaka Lake i New Zealand
 • Med "jetboat" fra Siberia Valley mod Wanaka.
 • Den impornerende natur omkring Wanaka Lake i New Zealand
 • Unik oplevelse i lille gul cesna fly til Lake Wanaka

Rejser til Wanaka, New Zealand

Guddommelig natur og enestående udflugter på Sydøen i New Zealand

De bedste udflugter fra Wanaka til guddommelig natur

Nyd stemningen og kiwierne i hyggelige Wanaka

Fra vandreture til helikopterture – alt kan lade sig gøre i Wanaka

Bliv fløjet ind i vildmarken og gå og sejl hjem

Udvalgte hoteller med bl.a. skønne Wanaka Haven

Læs mere

Wanaka er en af Nyhavn Rejsers favoritter i New Zealand. Her er super hyggeligt, guddommeligt smukt og et væld af udflugter fra Wanaka. Bo på udvalgte hoteller og nyd at komme tæt på kiwierne, der tager mod jer med åbne arme.

Wanaka ligger ved bredden af billedskønne Lake Wanaka på Sydøen i New Zealand. Wanaka er en slags lillebror til Queenstown. I begge byer kan alt lade sig gøre, men Wanaka er meget mindre med en mere intim stemning og tilbagelænet stil. Her er både mennesker og huse nede på jorden. De hvidtoppede Mt. Aspiring bjerge rækker til gengæld mod himlen og inviterer til oplevelser i Mt. Aspiring National Park.  

UDFLUGTER FRA WANAKA, NEW ZEALAND

Fremme i Wanaka er hyggelige cafeer og restauranter ud mod søen med ild i pejsen om vinteren og udendørsservering om sommeren. Byen er en meget populær skisportsby med højsæson fra juni til september, og om sommeren er de store Wanaka oplevelser at tage på skønne vandreture, sejladser på søen, ture med firehjulstrækkere ud over stepperne, helikopterture til bjerge og gletsjersøer og udflugter fra Wanaka til gletsjeren Rob Roy. En af de helt store Wanaka oplevelser er Siberian Experience, hvor I bliver fløjet ud i vildmarken, vandrer gennem naturen og sejler i speedbåd hjem. 

I kan leje cykel og følge de fine stisystemer rundt i kanten af søen, eller lej fiskegrej og få et par lokale tips for sikker fangst. På skråningerne ned mod søen bag Edgewater Resort står vinrankerne i snorlige rækker, og I kan smage på druerne på Rippon Vineyard.

I kan også tage til søen på øen i søen. Det er en halvdagstur, hvor en lille båd sejler til jer Mou Waho Island i Lake Wanaka. Her går I 40-50 minutters til toppen af øen, hvor der er kaffe ved en smuk sø. I den er der små øer, men så langt kommer I trods alt ikke. For øerne i søen på øen i søen er slet ikke til at finde ud af.  

UDVALGTE HOTELLER OG DE BEDSTE WANAKA OPLEVELSER

Rækken af udflugter fra Wanaka er nærmest uendelig, så det er vigtigt at finde de bedste arrangører af udflugter. Teste. Godkende. Og sortere fra. Nyhavn Rejsers New Zealand eksperter har personligt udvalgt de bedste udflugter fra Wanaka, hvor I ikke kun kommer på fantastiske udflugter – private eller i små grupper - men gør det med hjertevarme kiwier fyldt med engagement og lune. 

Vi håndplukker også hoteller og lodges ud fra stemning og beliggenhed med Wanaka Haven som vores personlige favorit.

Rejser med besøg i Wanaka

Se alle rejser

Charmerende hoteller i Wanaka

Udvalgte oplevelser i Wanaka

Se alle oplevelser

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til New Zealand

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til Wanaka i New Zealand, og vVores rejserådgivere har selv været på rejser dertil utallige gange. Hør om deres erfaringer, om håndplukkede udflugter samt hoteller og lodges tæt på oplevelserne i det smukke Wanaka. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.