• Monacobeen gletsjeren, Svalbard, Norge
 • Smuk fjord i Norge
 • Nordkap, Norge

Rejser til Norge og Svalbard

Lad vores eksperter hjælpe med at arrangere jeres rejse til Norge og Svalbard

Arktisk safari og nordlys på Svalbard

Fjelde, fjorde og farverige kystbyer

Oplev Midnatssolen og Nordkap

Geirangerfjorden, Preikestolen og skønne Bergen

Håndplukkede hoteller og krydstogter fra København

Læs mere

Nyhavn Rejser skræddersyr rejser til Norge og Svalbard. Oplev nogle af verdens smukkeste naturscenerier med dramatiske bjerge, isblå gletsjere og fascinerende dyreliv. Tag på ferie i Svalbards natur med hundeslæde eller på snescooter og nyd Norges kyster fra et krydstogtskib.

På ferie i Norge og Svalbard med Nyhavn Rejser

Nogle gange er de største rejseoplevelser tættere på, end vi tror. Sådan er det med en ferie i Norge, vores store og smukke broderland, der ganske enkelt hører til en af verdens smukkeste lande – og bedste rejsemål.

På vores rejser til Norges fjorde, fjelde og utallige, charmerende kystbyer, vil I opleve et land og en kultur støbt i naturens elementer – et land, der på én gang føles helt tæt på og så langt væk. Overvældende, storslået og dramatisk, som få andre steder. Det er ikke uden grund, at Norge ofte er blevet kåret til verdens bedste rejsemål af alverdens internationale medier. Og det er svært at være uenig.

spændende naturoplevelser og charmerende kystbyer

Fra arktisk safari og action-eventyr på Svalbards isfjelde til luksuriøse krydstogter i Geirangerfjorden og Midnatssolen over Nordkap, er Norge først og sidst et skatkammer af  enestående naturoplevelser, men landet byder også på charmerende kystbyer med masser af historie, hjertevarme, historisk arkitektur, moderne museer og enestående, nordisk gastronomi.

Glæd jer f.eks. til slentreture i Ålesunds fortryllende gader og charmerende Stavanger, der også er kendt for den berømte klippe Preikestolen. Og så venter ikke mindst Tromsø og historiske Bergen med Bryggens farverige huse og middelalderslottet Håkonshallen.

Krydstogter til Norge og Svalbard

Vil I rejse til Norge med skib? Vi arrangerer cruises til Norge med afgang fra København med det elegante krydstogtskib Jewel of the Seas, ligesom I kan rejse til Svalbard med Hurtigruten og Silversea Cruises, hvor der bl.a. er mulighed for at kombinere en rejse til Svalbard med en rejse til Island. Ture, som også børn vil elske at opleve i sommerferien.

Bestil skræddersyet rejse til Norge og Svalbard med Nyhavn Rejser

Vil I på arktisk safari med børnene, holde en aktiv ferie til sommer eller opleve nordlyset på Svalbard til vinter? Vil I vandre, fiske og køre på snescooter - eller drømmer I om at se midnatssolen og udforske Geirangerfjorden i sommerhalvåret?

Vi har fundet de største oplevelser og bedst bevarede hemmeligheder i Norge og på Svalbard – fra spændende ekspeditioner og sejlture til håndplukkede hoteller og lodges - og vi skræddersyer naturligvis den ferie til Norge og Svalbard, som opfylder netop jeres ønsker og drømme.

Særlige oplevelser på Svalbard

Se flere fantastiske oplevelser på Svalbard >>

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Norge og Svalbard

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter i rejser til Norge og Svalbard. Hør om krydstogtrejser langs Norges kyst og om rejser til Svalbard, hvor I får de mest fantastiske natur- og dyrelivsoplevelser. De giver råd og vejledning om de bedste udflugter og hoteller. Ring 33 18 88 54

Vores kunder siger

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.