• Isbjørn med unger, Svalbard
  • Svalbard om sommeren
  • Se det fantastiske nordlys under ferien på Svalbard
  • Oplev den forladte mineby Brucebyen på Svalbard

Sommer på Svalbard

Den ultimative sommerrejse til Svalbard med alt inkluderet. 5 dage fra 29.500 kr.

Glæd jer til:

Det ultimative Svalbard med alt inkluderet

Arktisk gastronomi og fuld forplejning på de bedste restauranter

Nordlys og rensdyrgryde på Camp Barentz

Sejltur til Nordenskjold-gletsjeren og den forladte by Pyramiden

Longyearbyen og ølsmagning på verdens nordligste bryggeri

Læs mere

Smeltevandet løber ned og forgrener sig i de golde vidder, hvor polarrævene er på udkig og rensdyrene græsser. I fjorden slikker sælerne sol på isflager, mens en Isbjørn løfter snuden for at spore dagens bytte. Det er blevet sommer på Svalbard.

Oplev Svalbard om sommeren - fra maj til oktober

Svalbard om sommeren er en oplevelse for livet. Og mere end det. Det er en følelse og en forbindelse til naturen i sin reneste og mest livsbekræftende form. Her venter jer en fascinerende og uvejsom verden på grænsen af det mulige, hvor liv og overlevelse er skåret helt ind til benet, men alligevel finder en vej.

Svalbard er stilhed og naturens storhed, der folder sig ud på sine helt egne og barske betingelser. Uforstyrret, urokkelig, utilgivende og i fuldkommen harmoni med sig selv.   

Om sommeren løsner det arktiske klima for en stund sit kolde, hårde greb om Svalbard. Nu åbner landskabet sig op for den rejsende, fjordene bliver igen sejlbare og hvalerne melder deres ankomst, mens Isbjørnen leger med dens unger og igen går på jagt efter sælerne ovenpå en lang, mørk vinter.

Det er en fortryllende tid, fuld af fornyet håb og liv. Og fuld af nye eventyr.

Sjældne udflugter og de største oplevelser med privat guide

På denne rejse til Svalbard har vi kombineret de største højdepunkter med en række sjældne oplevelser, der bringer jer helt tæt på Svalbards betagende natur og unikke, arktiske kultur.

Vi har også lagt vægt på, at I oplever det hele i gode hænder med kyndige guides og god komfort, så I får mest ud af jeres rejse og trygt kan fordybe jer i de enestående landskaber, fortællinger og oplevelser, som er Svalbard.

Arktisk gourmet og autentiske madoplevelser

På Svalbard kan det være svært at finde plads på de bedste restauranter. Derfor har vi planlagt og inkluderet alle måltider på et udvalg af håndplukkede restauranter på hele rejsen, så I bare kan læne jer tilbage og nyde smagen af Svalbard.

Glæd jer ikke bl.a. til at opleve enestående nordisk gourmet på Huset Restaurant med rensdyr, rype og ringsæl og autentiske, arktiske retter tilberedt efter Svalbards bedste, lokale traditioner i Mary-Ann’s Vinterhave.

Stemningsfyldt hotel med udsigt over Longyearbyen

På denne rejse til Svalbard, bor I på det stemningsfulde og komfortable Funken Lodge, der har til huse i historiske bygninger på Haugen-bjerget med skøn udsigt over Longyearbyen og Isfjorden.

Vi skræddersyer jeres rejse til Svalbard

Hos Nyhavn Rejser skræddersyer vi altid rejsen efter jeres ønske. Vores rejser til Svalbard foregår med fly fra København med mellemlanding i Oslo, hvor I f.eks. har mulighed for at forlænge jeres rejse med flere spændende oplevelser. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Det skal I opleve

Program

Dag 1
Afrejse og ankomst til Svalbard

Funken Lodge, SvalbardI flyver fra København til Svalbards hovedby Longyearbyen med mellemlanding i Oslo. Ved ankomst i Longyearbyen, bliver I hentet i lufthavnen af jeres private guide og chauffør, som kører jer til Funken Lodge, hvor I skal bo de næste fire nætter. Godt 1200 km nord for polarcirklen. Det er en helt speciel følelse.

Den smukke Restaurant Nansen, Radisson Blu Polar Hotel, SvalbardEfter I har pakket ud og set jer omkring på det hyggelige hotel, kan I glæde jer til en frokost på Restaurant Nansen, inden det er blevet tid til at gå på opdagelse i Longyearbyen – verdens nordligste helårsby.

Longyearbyen på Svalbard om sommerenDen er den perfekte start på jeres rejse til Svalbard – en fascinerende introduktion til øgruppens indbyggere, kultur og historie, som I bl.a. oplever med et besøg på et lokalt kunstgalleri og det berømte Svalbard Museum.

Om aftenen fuldender I dagen med en kulinarisk rejse gennem Svalbards enestående natur på Huset Restaurant. Nu er I landet.

Dag 2
Arktisk RIB-safari og tid på egen hånd

Enestående safai i RIB-båd, SvalbardI dag begynder eventyret på Svalbard for alvor, for I skal på arktisk safari i Isfjorden og dens forgreninger – i en såkaldt RIB-båd – en hårdfør, hurtig og aflukket gummibåd, der er som skabt til de barske omgivelser . Husk alligevel varmt tøj, kamera og gerne en god kikkert, for der er mulighed for opleve alt fra hvaler og sæler til søpapegøjer og kongen af Svalbards dyrerige; Verdens største landlevede rovdyr, isbjørnen.

Oplev hvaler helt tæt på SvalbardDet bliver en fortryllende dag i Svalbards storslået natur og undervejs vil I gøre hold, så I kan strække benene på fast grund og varme jer på en hjemmelavet suppe.

Hyggelig middag på Restaurant Gruvelageret i SvalbardEfter jeres safari, har I resten af dagen på egen hånd tilbage i Longyearbyen – måske der er noget fra gårsdagens byvandring, I gerne vil undersøge nærmere – inden I skal nyde en hjertevarm middag i minearbejdernes tegn på Restaurant Gruvelageret.

Dag 3
Sejltur til Nordenskjold-gletsjeren og Pyramiden

Pyramiden - efterladt russisk mineby på SvalbardI dag stævner I atter ud i Isfjorden, denne gang med et lille skib med kurs mod den forladte, russiske mineby, Pyramiden, hvor der venter jer en af de mest mærkværdige og specielle oplevelser på Svalbard. På vejen dertil, gør I stop ved den majestætiske Nordenskjold-gletsjer, som I oplever, mens I nyder en varm frokost ombord.

Restaurant Mary Anns Polarrigg i SvalbardDet er en vidunderlig dag, fuld af fascinerende fortællinger og storslået natur, der virklig binder oplevelsen af dette unikke verdenshjørne sammen. Efter hjemkomst til Longyearbyen, afslutter I dagen med en generøs og velfortjent middag i Mary-Ann’s hyggelige vinterhave – Svalbards grønneste oase.    

Dag 4
Kulminer, ølsmagning og rensdyrgryde under polarhimlen

Oplev en ægte kulmine på SvalbardSvalbards historie og kultur er uløseligt forbundet med kulminerne og jagten på det sorte guld – og en rejse til Svalbard er ikke fuldent uden et besøg til den nedlagte Kulmine 3, efterfulgt af et grillmåltid på Coal Miners Bar & Grill.

Middag i Camp Barenz, SvalbardMen de ter kun begyndelse på jeres sidste dag på Svalbard – for senere på eftermiddagen står den på ølsmagning på verdens nordligste bryggeri, inden turen er kommer til et muligt højdepunkt på jeres arktiske eventyr: Nordlys og rensdyrgryde på Camp Barentz. Med eller uden nordlys, er en ting sikker: Der venter jer en magisk aften og afsked med Svalbard.

Dag 5
Afrejse fra Svalbard og ankomst i Danmark

Se sæler på SvalbardJeres arktiske eventyr er ved vejs ende og det er blevet tid til at sætte kurs hjem mod Danmark. I bliver hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Danmark med mellemlanding i Oslo.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Sommer på Svalbard
RejseperiodeDobbelt
10.05.21 - 30.09.2129.000-31.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

  • Kontakt os, hvis I ønsker en eller flere dage i Oslo