• Med hundeslæde på eventyr på Svalbard
  • Se det fantastiske nordlys under ferien på Svalbard
  • Oplev Nordenskjold-gletsjeren på Svalbard
  • Rensdyr på Svalbard

Vintereventyr på Svalbard

Den ultimative vinterrejse til Svalbard med alt inkluderet. 5 dage

Glæd jer til:

De største vinteroplevelser på Svalbard med privat guide

At køre på snescooter til Tempelfjorden

Svalbards snelandskaber og isgrotter med hundeslæde

Nordlys og rensdyrgryde på Camp Barentz

Alt inkluderet med arktisk gastronomi og håndplukkede restauranter

Læs mere

En rungende stilhed, kun afbrudt af lyden af slædehunde, der trækker vejret og løber i takt over sneen. Polarnætter, nordlys og en stjernehimmel så stor og klar, at man har lyst til at række ud efter den. Oplev vinterens vilde magi på Svalbard.

Oplev Svalbard om vinteren med Nyhavn Rejser – fra december til april

En rejse til Svalbard om vinteren er en rejse til en fjern og forunderlig verden af is, klipper og stjerner med enestående naturoplevelser, så langt fra verdens hast og jag, som man nærmest kan komme.

Svalbard er en verden på de yderste frontlinjer af civilisationen – og særligt om vinteren, hvor den lange, arktiske nat og dens kolde greb lægger et tæppe af stilhed og uberørt skønhed over øgruppen, der ligger godt 1200 km nord for polarcirklen.   

Glæd jer til et vintereventyr for livet med fascinerende fortællinger, barsk historie, sublim skønhed og en ophøjet ro, der giver perspektiv på livet. Det hele er tilsat god komfort, kyndige guides og unik, arktisk gastronomi – alt er inkluderet og I behøver kun, at læne jer tilbage og nyde det hele.

Og med lidt held, oplever I også nordlyset danse over den klare, arktiske himmel – chancerne for at opleve vidunderet er nemlig allerbedst i de mørke vintermåneder.   

Charmerende hotel i verdens nordligste by

Der bor som bekendt – og utroligt nok - mennesker på Svalbard året rundt, faktisk godt 2500 sjæle, hvoraf langt de fleste holder til i Svalbards hovedby Longyearbyen, der regnes for verdens nordligste helårsby.

Det er et helt enestående sted, en rigtig arktisk udpost, som I kan glæde jer til at opleve fra sin mest særegne og hårdføre side i de arktiske vintermåneder – og så er det også her, at I finder det charmerende og hyggelige Hotel Funken Lodge, hvor I skal bo fire nætter på jeres rejse til Svalbard.

Enestående naturoplevelser med privat guide

Fra ture med snescooter over sneen og hundeslædeture under polarhimlen til nordlys på Camp Barentz og vandreture på gletsjere, kan I glæde jer til en række enestående oplevelser, der bringer helt ind i Svalbards barske natur, tæt på hverdagslivet og tilbage gennem øgruppens spændende historie.

Vi har på denne rejse også lagt vægt på, at I oplever det hele med god komfort og kyndige guides, så I får mest ud af jeres rejse og trygt kan nyde den helt specielle stemning og de mange, unikke oplevelser, som er Svalbard.

Vi har håndplukket de bedste restauranter – alt er inkluderet

Det kan være en udfordring at få plads på de bedste restauranter på Svalbard. Derfor har vi planlagt og inkluderet alle måltider på denne rejse, hvor I bl.a. kan glæde jer til at opleve unik, nordisk gourmet på Restaurant Huset med rensdyr, ringsæl og rype samt ægte arktisk pelsjægermad tilberedt efter de bedste traditioner i Mary-Ann’s charmerende vinterhave.

Vi skræddersyer jeres rejse til Svalbard

Hos Nyhavn Rejser skræddersyer vi altid rejsen, så den opfylder netop jeres drømme. Vores rejser til Svalbard foregår med flyafgang fra København med mellemlanding i Oslo, hvor I har mulighed for at forlænge jeres rejse.  Hør mere med jeres rejserådgiver.

Det skal I opleve

Program

Dag 1
Afrejse og ankomst til Svalbard

Funken Lodge, Svalbard

I flyver fra København til Longyearbyen med mellemlanding i Oslo. Ved ankomst i Longyearbyen, bliver I hentet i lufthavnen af jeres private chauffør, som kører jer til Hotel Funken Lodge, hvor I skal bo de næste fire nætter.

Standard Double Room på Funken Lodge, SvalbardAt lande i Longyearbyen er en helt særlig oplevelse – en af de rejseoplevelser, hvor man med det samme ved, at det er et helt specielt sted på jorden, man befinder sig. Så langt væk fra den kendte verden. Helt ude på den yderste grænse af menneskehedens rækkevidde.

Longyearbyen, SvalbardPå opdagelse i Longyearbyen og arktisk gourmet

Efter I har pakket ud og set jer omkring på jeres hotel, kan I glæde jer til en frokost på Restaurant Nansen, inden I skal ud og hilse på de lokale på en byvandring i Longyearbyen, hvor der også bliver tid at besøge et lokalt kunstgalleri og det berømte Svalbard Museum, der fortæller hele Svalbards historie fra de tidligste hvalfangere til kulmineindustriens gyldne alder.  

Nyd en speciel middag i Restaurant Nansen, SvalbardDen er en passende introduktion til Svalbards hverdagsliv, kultur og historie – og en god forberedelse til morgendagens eventyr på hundeslæde. Men første venter der jer en helt usædvanlig, arktisk middag på Restaurant Huset.

Dag 2
Med hundeslæde til Turner-gletsjerens isgrotter

Med hundeslæde på eventyr på SvalbardI dag venter der jer en af de mest autentiske og bevægende oplevelser, man kan få på Svalbard: En hundeslædetur under polarhimlen med picnic ved Turner-gletsjeren. Glæd jer til at møde Svalbards vidunderlige slædehunde – og til at gå på opdagelse i gletsjerens fortryllende isgrotter, mens jeres nye firbenede venner får en velfortjent frokostpause. 

Hyggelig middag på Restaurant Gruvelageret i SvalbardI løbet af eftermiddagen vender I tilbage til Longyearbyen, hvor I har tid på egen hånd, inden jeres arktiske middag er klar til at blive serveret på Restaurant Gruvelageret. Der er ikke noget som et godt og generøst måltid efter en lang dag på sneen - og det er lige, hvad der venter jer i restaurantens stemningsfulde og historiske rammer.

Dag 3
Kulminer, isgrotter og gletsjervandring

Kom ind i den nedlagte kulmine 3 på SvalbardSvalbards historie og kultur er i høj grad forbundet til fortællingen om kulminerne og jagten på det sorte guld – og en rejse til Svalbard er ikke komplet uden et fascinerende besøg til den nedlagte kulmine Gruve 3, efterfulgt af et generøst måltid på Coal Miners Bar & Grill.

Gletsjervandring i Svalbard Det er den helt rigtige frokost og optakt til eftermiddagens vandretur til Larsbreen-gletsjeren, hvor I også skal på opdagelse langt inde i gletsjerens underjordiske verden af fortryllende, isblå passager og isgrotter.

Rensdyrsteaks på Restaurant Mary Anns Polarrigg, SvalbardI afslutter dagen med en velfortjent og velsmagende middag i Mary-Ann’s hyggelige vinterhave – Svalbards grønneste oase. Det er en livgivende verden af farver og liv, der giver trøst og fornyet håb efter de mørke minder og ubarmhjertige islandskaber. Større kontraster findes der næppe på Svalbard om vinteren. 

Dag 4
På snescooter til Tuna-gletsjeren og rensdyrgryde på Camp Barentz

På snescooter gennem Svalbards enestående naturEn af de sjoveste og største oplevelser på Svalbard er at suse over de hvide vidder på snecooter – og på jeres sidste dag på Svalbard, har vi derfor arrangeret en vidunderlig heldagstur på snescooter, der bringer jer helt ud i de arktiske landskaber, over fjelde, langs frosne fjorde og forbi forladte jagthytter til den dramatiske Tuna-gletsjer. Det her er arktisk action-eventyr, når det er allerbedst.

Middag i Camp Barenz, SvalbardEn magisk afsked med Svalbard

I løbet af eftermiddagen, vender I hjem til Longyeagbyen for senere at køre med bil ud til Camp Barentz. Nu er det tid til slippe gashåndtaget, sætte sig tilbage, hvile musklerne og få varmen ved bålstedet, mens I nyder en hjemmelavet rensdyrgryde i godt selskab med jeres værter.

Se det fantastiske nordlys under ferien på SvalbardGlæd jer til ægte vildmarkshygge med bålhistorier og knitrende ild - og ikke mindst gode chancer for at opleve vilde dyr og nordlys. Det er kun en passende afslutning på jeres arktiske eventyr. En magisk afsked med et magisk hjørne af verden, som kun de færreste er heldige at opleve.

Dag 5
Afrejse fra Svalbard og ankomst i Danmark

Isbjørn med unger på drivis ved SvalbardJeres eventyr på Svalbard er ved vejs ende. Efter morgenmad, bliver I hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Danmark med mellemlanding i Oslo.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

  • Kontakt os, hvis I ønsker en eller flere dage i Oslo