• Fortællinger omkring bålet i Camp Barentz, Svalbard
 • Nordlys over Camp Barentz, Svalbard
 • Nyd en gryderet med rensdyrkød i Camp Barentz, Svalbard

Nordlys og rensdyrgryde på Camp Barentz

Glæd jer til en aften med arktiske fortællinger ved bålet med chance for nordlys og vilde dyr

Nordlys over Camp Barentz, Svalbard
Læs mere

Mærk eventyret under polarhimlen på vej til Camp Barentz, hvor der venter jer en magisk aften med arktiske anekdoter og hjemmelavet rensdyrgryde omkring bålet. Der er også gode chancer for at opleve nordlys og Svalbards vilde dyr. 

Camp Barentz, SvalbardDet er en helt særlig og ubeskrivelig fornemmelse, at køre ud af Longyearbyen og bevæge sig ind i den enorme Advent-dal, der strækker sig nærmest uendeligt under polarhimlen.

Rensdyr på Svalbard

På begge sider rejser bjergene sig - urokkelige og lydløse i den arktiske aften. Hvad venter forude i dette ukendte land? Fodsporene fra generationer af polarforskere er for længst udvisket. Tilbage er kun minderne. Historierne. Og de vilde dyr. De er her stadig.

Sådan er den arktiske verden – nådesløs, forførende og smuk. Her hersker naturens rå elementer, utæmmet og uden hensyn til menneskers behov eller ve og vel. Men der er lys forude. De første glimt af lejren. Varme. Og liv.

Breinosa-bjerget i Adventdalen ud til Adventfjorden med Longyearbyen i baggrundenI polarfarernes fodspor på Camp Barentz

Camp Barentz ligger fantastisk smukt ved foden af Breinosa-bjerget. En af campens bygninger, Barentz-huset, er en tro kopi af den hytte som den hollandske polarfarer Willem Barentz overvintrede i i 1596, da han som den første, så vidt vides, opdagede Svalbard.   

Middag i Camp Barenz, SvalbardVed Camp Barentz er det ikke ualmindeligt at se rensdyr og med lidt held, kan I også opleve arktiske ræve og ryper, mens den mere sjældne isbjørn også godt kan finde på at kigge forbi – dem holder jeres kyndige værter godt øje, så I ikke går glip af chancen, hvis den byder sig.  

Fortællinger omkring bålet i Camp Barentz, SvalbardRensdyrgryde, levende ild og arktiske fortællinger

Jeres værter har tilberedt en autentisk, arktisk rensdyrgryde, som I kan nyde inde i den varme hytte omkring et åbent ildsted, mens I hører om livet og dyrene i vildmarken – ikke mindst kongen af de arktiske vidder, Isbjørnen.

Nordlys over Camp Barentz, SvalbardGode chancer for at opleve nordlys – hør mere med jeres rejserådgiver

Nordlyset kan opleves det meste af vinterhalvåret på Svalbard, men der er aldrig nogen garanti - det kræver at man er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Og det er I bestemt på Camp Barentz, men for at se nordlyset skal himlen også være helt mørk og fri for skyer. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.