• Nyhavn Rejser, Folke Bernadottes Allé 7, 2100 København Ø
 • Nyhavn Rejser, Folke Bernadottes Allé 7, 2100 København Ø

Om Nyhavn Rejser

Nyhavn Rejser giver dig det bedste, verden har at byde på

Nyhavn Rejser har eksisteret siden 1988, har i dag ca. 50 ansatte og bor i et gammelt pakhus på Folke Bernadottes Allé 7, 2100 København Ø lige ved Østerport Station. Vi er gennem årene, blevet en af de førende udbydere af kvalitetsrejser til hele verden, og er kendt for at give seriøs og kompetent rådgivning.

Nyhavn Rejsers kunder fokuserer mere og mere på det unikke indhold på deres rejse. En rundrejse med et fly, en bil og et kort med standardruten imponerer ikke. Forståeligt, for vi gider jo heller ikke selv den slags rejser. I stedet forventer vores kunder håndplukkede oplevelser og hoteller. Derfor bruger vi mange ressourcer på at lade vores eksperter rejse ud for personligt at teste alt ned til mindste detalje.

I Nyhavn Rejser bestræber vi os på at give jer det bedste, verden har at byde på. Derfor går vi aldrig efter laveste standard eller tilbud for tilbuddets skyld. I Nyhavn Rejser er målet altid at skabe de oplevelser og de rejser, der opfylder jeres drømme, beriger jer og begejstrer jer. Det er jo hele essensen af selve det at rejse.

Kontakt os

De rejseforslag og ruter, I ser her på hjemmesiden, er kun forslag. Alle rejser kan tilpasses jeres ønsker. Derfor kan I ikke købe online, men kun efter at have talt med en rejserådgiver.

Ring til os, kig forbi (bestil gerne tid, så I ved, at en rejserådgiver er ledig) eller bestil et møde med en rejserådgiver hjemme hos jer privat. I kan også benytte kontaktformularen (den gule knap på rejseforslagene), hvor I bliver ringet op af en rejserådgiver, så I sammen kan gennemgå jeres ønsker.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.