• Den smukke sandstrand ved Six Senses Zighy Bay i Oman
 • Pool Villa Suite Beach Front på Six Senses Zighy Bay set fra oven
 • Tag på picnic i bjergene fra Six Senses Zighy Bay, Oman
 • Nyd den skønne pool på Six Senses Zighy Bay
 • Morgenmad på Six Senses Zighy Bay, Oman
 • Tag på romantisk sejltur med traditionel arabisk dhow fra Six Senses Zighy Bay, Oman

Six Senses Zighy Bay, Oman

Idyllisk isolation og gennemført barfodsluksus ved smuk sandstrand

Pool villa suite beach front. Six Senses Zighy Bay 5*, Oman
Læs mere

I et afsides hjørne af Omans billedskønne Musandam-provins har Six Senses Zighy Bay skabt en lille landsby af rustikke poolvillaer, hvor barfodsluksus og gennemført velvære går hånd i hånd - kun en kort flyvetur fra Danmark.

Vidunderlig udsigt fra Six Senses Zighy Bay i OmanMellem bjerg og hav

Six Senses Zighy Bay ligger storslået ud til en finkornet sandstrand og ved foden af et stort bjergmassiv, der giver en hel særlig følelse af at være komplet afskåret fra omverdenen. Dette er ikke et almindeligt strandresort, men en idyllisk lille landsby med sand i gaderne og luksuriøse poolvillaer gemt væk bag rustikke afskærmninger, så I har privatliv overalt.

Pool villa suite beach front. Six Senses Zighy Bay 5*, OmanHjemme i Oman

Det gennemførte design er helt i Six Senses' ånd, og naturmaterialer, enkelhed og harmoni med omgivelserne krydres med tekstiler i glade pangfarver. Kombinationen af lokale byggetraditioner og moderne komfort sikrer et helt unikt udtryk. Men selv om resortet ikke ligner noget, I har set før, så er følelsen særdeles velkendt: Det er følelsen af at være hjemme. Helt enkelt.

Børnevenlig strand på Zighy Bay, Omanen oase, ikke et resort

Six Senses Zighy Bay er ikke blot et resort, det er et bjerg, en oase og en strand. På bjerget kan I paraglide, tage på picnic, vandre eller spise middag på den eksklusive restaurant Sense on the Edge. Oasen er et fatamorgana af duftende hennabuske, dadelpalmer og krydderurter til eget forbrug. Og den 1,5 km lange strand er et kapitel for sig med det fineste, blødeste sand og krystalklart vand, som også indbyder til snorkling.

Saltvandspoolen på Six Senses Zighy Bay, OmanTo idylliske pools

Resortets hovedpool ligger centralt mellem strand og restauranter, mens den anden pool, der er en saltvandspool, ligger i resortets ene ende. Begge pools er meget fredfyldte og smukt anlagt med kig til bjerget, palmerne og stranden.

Oplev en af Mellemøstens mest spektakulære restauranter - Dining on the EdgeGastronomi i højderne eller helt nede på jorden

På Six Senses Zighy Bay bydes I på gennemført gastronomi, der enten kan nydes som buffet og à la carte i hovedrestauranten eller om aftenen også i The Summerhouse, der serverer kød-, vegetar- og fiskeretter med et bistro-inspireret twist.

I kan også besøge gourmetrestauranten Sense on the Edge (kun torsdag, fredag & lørdag), der ligger på toppen af bjerget lige under stjernehimlen, eller Shua Shack (kun mandag), der serverer traditionelt arabisk lam i ægte beduinstil på stranden. Husk at bestille bord hjemmefra, og bemærk, at visse restauranter har begrænsede åbningstider i sommerhalvåret.

Ankom med båd, i bil eller med paraglider til Six Senses Zighy Bay, OmanAnkom i speedbåd, i bil eller med paraglider!

Resortets gæster tilbydes at vælge mellem tre unikke ankomster: En smuk tur med speedbåd i 10 minutter, en køretur ned ad bjerget med udsigt over bugten eller en flyvetur med paraglider (som tandem-spring) ned fra bjerget. Tal med jeres rejserådgiver om mulighederne.

Tag på romantisk sejltur med traditionel arabisk dhow fra Six Senses Zighy Bay, OmanEksklusivt dhow-krydstogt

Som gæster på Six Senses Zighy Bay har I også mulighed for at tilkøbe et tredages krydstogt med hotellets private skib, en luksuriøs dhow konstrueret i traditionel arabisk stil med alle moderne bekvemmeligheder. Med blot seks sovepladser er her lagt op til en virkelig eksklusiv oplevelse med kok, yogainstruktør og massageterapeuter om bord. I sejler gennem den berømte Musandam-fjord omgivet af bjerge og koralrev, der myldrer af liv. Kontakt jeres rejserådgiver for at høre nærmere om mulighederne.

Der er masser af aktiviteter for de unge i The Teen Club på Six Senses Zighy BayOgså for børn!

Udforsk lokale råvarer i køkkenhaven, og hils på resortets tamme geder. Six Senses Zighy Bay er et fortræffeligt familieresort med børne- og teenageklub, hvor der arrangeres alt fra cupcake-bagning til skattejagter og olympiske lege. Ved siden af saltvandspoolen er et mindre legeområde med blandt andet rutsjebane, trampolin, bordtennis og bueskydning.

Pool Villa på Six Senses Zighy Bay, Oman

Villaer med unik charme

På Six Senses Zighy Bay kan I vælge mellem tre forskellige villatyper.

Pool Villa

82 m2 indendørs areal og i alt 247 m2 inkl. pool og terrasse. Privat pool og en overdækket pavillon. Villaerne er indrettet med sammenhægende sove- og opholdsrum samt både inden- og udendørs badeværelse. Mod et tillæg kan I booke en villa med direkte strandadgang.

Spa pool villa

82 m2 indendørs areal - I alt 247 m2 inkl. pool og terrasse. Villaen er identisk med en pool villa bortset fra, at I her får en personlig in-villa spa, hvor I kan nyde private Six Senses Spa-behandlinger udført af de professionelle terapeuter.

Pool Villa Suite Beach Front på Six Senses Zighy Bay set fra ovenPool Villa Suite

126 m2 indendørs areal - I alt 412 m2 inkl. pool og terrasse. Rummelig indretning med privat pool og overdækket pavillon med strandadgang. Separat soveværelse og opholdsrum. Badeværelse med inden- og udendørs brusebad.

Større villaer

Er I flere, der rejser sammen, er det også muligt at booke større villaer med to soveværelser eller de endnu større Private Reserves, hvor I har et privat område på hele 3 km2 og en villa med 8-10 sengepladser. Perfekt, hvis I eksempelvis rejser flere generationer sammen.

Læs mere: Generationsrejser til Six Senses Zighy Bay

Tal med jeres rejserådgiver om, hvilken villa der er den rette for jer.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.