• Nyd den lækre pool på W Muscat, Oman
 • Stilet indretning på cocktailbaren Living Room på W Muscat i Oman
 • Soveværelset i jeres Fantastic Suite på W Muscat i Oman
 • Badeværelset i jeres Fantastic Suite på W Muscat i Oman

W Muscat, Muscat, Oman

Hipt designhotel med lækre pools og strandudsigt

Havudsigt fra soveværelset i jeres Marvelous Suite på W Muscat i Oman
Læs mere

W Muscat er et nyt hotel i køreafstand til Muscats fortryllende byliv og gåafstand til Qurum Beach. Resortet har både en pool på landjorden og en på tagterrassen. Og så er her syv gode restauranter.

Fantastisk pool og strand på W Muscat, OmanPool-liv med strandudsigt

W Muscat ligger i det moderne område Shatti Al Qurum i Omans hovedstad, Muscat. I kommer let hertil fra Muscats internationale lufthavn på blot 20 minutter. Resortet ligger ud til den kilometerlange Qurum Beach, der fordrer vidunderlige udsigter fra morgen til aften. Havet er lunt og lækkert, men de fleste vælger at nyde livet på en solstol ved resortets 1800 m2 store fælles poolområde. Poolen på tagterrassen er også et formidabelt valg, hvis I vil have nyt perspektiv på udsigt såvel som pool-livet. Vil I endnu længere ned i gear, så læg vejen forbi resortets spa.

Restaurant Harvest, W Muscat, OmanSydamerikansk, kinesisk eller grønt?

W Muscat har hele syv restauranter, caféer og barer, som henter inspiration fra verdens mange forskellige køkkener. De har hvert deres unikke design, som fortæller en historie og giver madoplevelserne et ekstra strejf af det moderne Oman.

Siddharta Lounge by Buddha Bar, W Muscat, OmanSiddharta Lounge by Buddha-Bar serverer alt fra snacks til kølige drinks, når I nyder livet ved en af de to pools. Har I lyst til kinesisk, er Ba Ban stedet. Skal det være ekstra sundt, kan I nyde friske salater og grønne retter på Harvest. WET Deck serverer sydamerikanske retter i unikke spejlomgivelser inspireret af Omans funklende Bimmah Sinkhole, mens The Living Room byder på god musik, stemning og cocktails.

Sultan Qaboos Grand Mosque i Muscat, er en af verdens største moskeerUdflugter i eventyrlige Muscat

Muscats eventyrlige byliv venter 20 minutters kørsel væk. Vi anbefaler, I kan tage på byrundtur med privat guide til Sultan Qaboos imponerende moské, den gamle bydel og den farverige Souk. Med en guidet byrundtur lærer I hurtigt byen at kende, får alle historierne med og kan så vende tilbage på egen hånd til steder, I vil fordybe jer i.

Soveværelset i jeres Marvelous Suite på W Muscat i OmanModerne værelser

W Muscat har intet mindre end 279 værelser og suiter. De mest almindelige er på 40 eller 85 m2, men I kan også gå all in med en WOW-suite på 160 eller 205 m2. Indretningen er detaljeret og farverig og på mange måder en nyfortolkning af Omans, arabiske eventyr og sjæl.

Spectacular Room med terrasse og udsigt til haven, W Muscat, OmanHer er naturligvis aircondition, Wi-Fi og alle andre moderne fornødenheder, der gør livet på et næsten femstjernet hotel til et uforglemmeligt ophold.

De bløde senge lokker, men husk også at nyde udsigten fra værelserne over det Omanbugten og byens tage.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.