• Belmond Hotel Monasterio, Cuzco, Peru
 • Belmond Hotel Monasterio, Cuzco, Peru
 • Belmond Hotel Monasterio, Cuzco, Peru

Belmond Hotel Monasterio, Cuzco, Peru

Guddommelig luksus og sjæl i inkaernes gamle hovedstad

Belmond Hotel Monasterio, Cuzco, Peru
Læs mere

I hjertet af inkaernes hovedstad Cuzco har Belmond Hotels med Belmond Hotel Monasterio skabt en perfekt kombination af kolonitidens historie og moderne elegance.

Belmond Hotel Monasterio, Cuzco, PeruNår I træder ind i den smukke gårdhave omkranset af de lange søjlegange, træder man også ind i en anden verden. Den smukke fontæne og det 300 år gamle cedertræ er med til at sætte en unik stemning.

Skabt af et kloster

Oprindeligt stod her på dette sted Inca Amaru Qhalas palads. Belmond Hotel Monasterios bygninger dateres helt tilbage til 1595. 3 år senere blev de overtaget af spanierne og San Antonio Abad-klostret blev grundlagt.

Belmond Hotel Monasterio, Cuzco, PeruHistorisk landemærke

Belmond Hotel Monasterio, der blev omdannet til hotel i 1965, er i dag regnet som historisk landemærke beskyttet af Perus nationale kulturinstitut. Den store kulturarv er da også tydelig overalt.

Stenene omkring indgangsdøren bærer stadig den spanske hærs våbenskjold og billede af biskob Monsignor Juan Serricolea y Olea.

Belmond Hotel Monasterio, Cuzco, PeruI kapellet, der blev bygget i forbindelse med en restaurering efter et jordskælv i 1650, hænger historiske malerier baseret på legender om San Antonio Abad, dyrenes - og altså også klostrets - helgen.

I dag består det himmelske islæt – ud over de historiske rammer – af en guddommelig service. Gastronomien kan nydes i hotellets to restauranter.

Belmond Hotel Monasterio, Cuzco, PeruVærelser og suiter

Kombinationen af klostrets harmoni og kolonitidens storhed i både arkitektur og indretning er ført helt ud i hvert eneste af de smukke og luksuriøse værelser og suiter. Her er man i en svunden tid omgivet af diskret, moderne komfort. Afstemte farver, fine antikviteter, smukke hvælvinger og gennemførte detaljer er med til at gøre en overnatning på Belmond Hotel Monasterio til en oplevelse i sig selv.

Belmond Hotel Monasterio, Cuzco, PeruBelmond Hotels hed indtil marts 2014 Orient Express Hotels og står også bag det legendariske luksustog.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.