• Hotel Belmond Rio Sagrado, Peru
 • Hotel Belmond Rio Sagrado, Peru
 • Hotel Belmond Rio Sagrado, Peru

Hotel Belmond Rio Sagrado, Peru

Luksus og gastronomi i pagt med Den Hellige Inkadal, Peru

Hotel Belmond Rio Sagrado, Peru
Læs mere

I Den Hellige Inkadal på skråningerne ned mod bredden af Urubamba-floden ligger Hotel Belmond Rio Sagrado som en luksuriøs base for oplevelser i den smukke natur. I kan vandre, tage på river rafting og bare slappe af i det grønne.

Fuldendt integreret med naturen

Hotellet er med sine store glasarealer i både restauranter, værelser og villaer fuldendt integreret i den smukke natur. Om I er inde eller ude, er I en del af de betagende omgivelser.

Indretningen er dels stram og stilfuld, dels rustik og hygggelig med brug af sten, træ og tekstiler med store pejse som smukke monumenter. Det er europæisk design med et strejf af Inka-kunsthåndværk og Andesbjerge. Og overalt mødes I af sublim service.

Gastronomiske oplevelser

Det peruvianske køkken er verdenskendt, og på Hotel Rio Sagrado skabes gastronomi baseret på bl.a. friske råvarer fra hotellets egne haver.

I haven byder Restaurant El Jardin på frokost i de smukke omgivelser med fuglenes sang og flodens rislen som baggrundsmusik. Indenfor byder Restaurant El Huerto på en fusion af lokale specialiteter og internationale delikatesser. Den er regnet som en af de bedste restauranter i Peru.

I et smukt kompleks af træ og sten ligger Spa Mayu Wilka. Nyd en afslappende spabehandling mellem alle eventyrene i Den Hellige Inkadal.

Værelser, suiter og villaer

Hotel Rio Sagrado tilbyder både værelser, suiter og villaer. Nyd den luksuriøse indretning og udsigten mod smukke haver og dramatisk natur. Og ikke mindst: Nyd freden. For at sikre netop denne afgørende detalje, har Hotel Rio Sagrado valgt, at der ikke er tv på værelserne. Intet skal forstyrre stemningen i Den Hellige Inkadal.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.