• Udsigt over Miraflores i Lima, Peru
 • Storbyen Lima, Peru

El Tambo 2, Lima, Peru

Godt, familievenligt hotel i Limas mest trendy bydel

Storbyen Lima, Peru
Læs mere

Hvis I vil bo godt og især med god beliggenhed, midt mellem Stillehavet og Limas grønne åndehul, og i gåafstand til Limas gourmetkøkkener, så er El Tambo 2 et oplagt valg.

Larco Mar shoppingområde i Lima, PeruBeliggenheden i top

El Tambo 2 ligger i det trendy Miraflores-kvarter, hvor mange af Limas bedste gourmetrestauranter hører hjemme. Desuden er det charmerende grønne åndehul, Parque Kennedy, med legepladser og skyggefulde træer inden for gåafstand.

Håndlavet kunst i Lima, PeruGå på opdagelse

Miraflores byder på kunst, kultur og en promenade langs Stillehavet. Det er kvarteret, hvor I finder noget af Limas bedste shopping, fx butikscenteret Larcomar, hvor udsigt over havet parres med designerbutikker og strøgarkade. I gåafstand fra hotellet finder I flere markeder for kunsthåndværk. Alpacasweatre, sølvsmykker og malerier er bare nogle af de lokale souvenirs, I kan finde her.

Morgenmadsbuffet på El Tambo 2, Lima i PeruRestaurantscenen

Og så er der kort afstand til nogle af Limas bedste gourmetrestauranter. For Miraflores-kvarteret er der, hvor det peruvianske køkken bliver revolutioneret i disse år. Prøv fx fusionsmad hos Rafael, hvor middelhavskøkkenet tilsættes peruvianske fisk, skaldyr og grøntsager. Eller kast jer ud i at smage på de mindre restauranter i nabolaget, hvor I kan nyde kreativt peruviansk køkken uden at skulle sidde til bords i timevis, og hvor børn er mere end velkomne.

Indgang til hotel El Tambo 2, Lima i PeruEt lokalt hotel

Mens Miraflores-kvarteret er rigt på store kædehoteller, er det sværere at finde mindre hoteller med den lokale stemning intakt. Det har vi imidlertid fundet til jer på El Tambo 2. Det er et pænt hotel, men ikke for pænt til at vise en lokal fodboldkamp på tv’et i baren. Det er et hotel med en betjening og indretning, der aldrig bliver prætentiøs. 

Hotelværelse på El Tambo 2, Lima i PeruPæne værelser

Desuden er El Tambo 2 et komfortabelt hotel, hvor I får pæne værelser med aircondition, deponeringsboks, tv og eget badeværelse. Til familierne er der fine løsninger med sammenhængende værelser. El Tambo 2 er et hotel, hvor tingene er i orden, og hvor beliggenheden føles tryg og central.

Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.