Belmond Sanctuary Lodge Machu Picchu, Peru

Bo hos naboen til Machu Picchu i Den Hellige Inkadal

Læs mere

I gåafstand fra verdensunderet Machu Picchu ligger Belmond Sanctuary Lodge omgivet af Andesbjergenes dramatiske natur og et ekko af Inkarigets historie.

Stil og stemning skabt af Belmond Hotels

I er på Belmond Sanctuary Lodge Machu Picchu for at se verdensunderet Machu Picchu. Ja, I kan ikke bo tættere på. I kan gå ud fra jeres værelse om morgenen og nyde de historiske levn fra Inkariget, mens andre er på vej i deres busser.

Men I er her også for at lade jer forkæle af Belmond Hotels, der indtil marts 2014 hed Orient Express Hotels, hvilket er et de mest eksklusive kvalitetsstempler, man kan få.

Ud over det legendariske Orient Express-luksustog ejer og driver Belmond Hotels udvalgte luksushoteller over hele verden.

Nyd opholdet med alle sanser fra historiske indtryk til bjergtagende udsigter, lyden af Urubamba-floden i dalens bund og velfortjent afslapning. Betragt verden fra terrassen. Gå ture i Den Hellige Inkadal eller blot i haven blandt blomster og fugle. Og prøv en aromatisk massage efter en lang dag på farten.

Værelser og suiter

Belmond Sanctuary Lodge ved Machu Picchu har flere typer værelser fra storslåede suiter over De Luxe Mountain View Rooms til dejlige Superior Rooms.

To restauranter

Lodgen har to restauranter med gastronomiske oplevelser fra såvel det internationale køkken som lokale Andes specialiteter. Smukt serveret … hvis I kan få øjnene fra udsigten.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.