• Poolen på Reid's Palace, Madeira
 • Michelin-restauranten William Restaurant på Belmond Reid's Palace, Madeira
 • Superior Room på Belmond Reid's Palace, Madeira
 • Kids Club med legehus og børnepool på Belmond Reid's Palace, Madeira

Belmond Reid’s Palace Hotel, Madeira, Portugal

Legendarisk hotel ved Madeiras fortryllende klippekyst

Belmond Reid's Palace, Madeira
Læs mere

Man siger at foråret varer evigt på Madeira og intet sted lever bedre op til dette, end Belmond Reid´s Palace Hotel 5*, hvor den gamle verdens urokkelige klasse og vidunderlige tropehaver byder velkommen i hjertet af skønne Funchal.

Ponta de São Lourenco - det østligste punkt på MadeiraOplev Madeiras milde skønhed

Sorte sandstrande, dramatiske klippevægge, hengemte fiskerlandsbyer, frodige bjergskråninger med bougainvilleaer og alverdens blomster i fuldt flor. Brusende vandfald, botaniske haver, vinsmagning og skønne vandreture langs de gamle vandingskanaler, levadaerne. Det er ikke uden grund, at Madeira igen og igen bliver kåret til en af Europas bedste ø-rejsemål.

Lobby og lounge område på Belmond Reid's Palace, Madeira

Og der er ikke noget hotel, der fuldender oplevelsen som legendariske Belmond Reid's Palace Hotel i hjertet af Madeiras charmerende hovedstad Funchal - 20 minutters kørsel fra lufthavnen. Her venter jer et luksuriøst refugie i verdensklasse, men samtidig er I tæt på byens mange butikker, restauranter, caféer og museer som Quinta das Cruzes og det berømte marked, Mercado dos Lavradores.

Poolen ved havet på Belmond Reid's Palace, MadeiraIkonisk hotel i pragtfulde omgivelser

Belmond Reid's Palace Hotel tilhører den eksklusive klub af ikoniske hoteller, der hviler sikkert og ubesværet på en lang og stolt historie for luksus, forkælelse, klasse og høj service – hotellet har været i gang siden 1891, og der er ikke blevet slækket på forventninger eller ambitioner. Tværtimod.

Belmond Reid's Palace, Madeira

Hotellets gæsteliste gennem tiderne er en paradeforestilling af historiske personligheder og tæller generationer af dronninger, kejsere og kendte – ikke mindst Winston Churchill, der skrev flere af sine taler her. Og netop det britiske islæt er tydeligt alle steder på hotellet, hvor et traditionelt, men lyst interiør emmer af britisk kolonitid i skøn blanding med referencer til Madeiras historie og kultur – dette ses i alt fra de lokale tekstiler og lyserøde vægge, til de keramiske klinker og skakternede marmorgulve. Og så er det hele indhyllet i vidunderlige tropiske haver, pools og panoramaudsigt til det dybblå Atlanterhav. 

Slap af i spaen på Belmond Reid's Palace, MadeiraSaltvandspool, spa og private udflugter

Belmond Reid's Palace Hotel tilhører den eksklusive Belmond Hotelkæde - det betyder høj service og et væld af aktiviteter fra tennis (med privat træner), windsurfing, dykning, fisketure og unikke udflugter rundt på øen som for eksempel ”Sunrise above the clouds”, hvor I kører med jeep op til en uforglemmelig solopgang fra en af Madeiras højeste bjergtoppe – efterfulgt af en champagnemorgenmad.

Restauranten Pool Terrace på Belmond Reid's Palace, MadeiraTilbage på hotellet, kan I glæde jer til at nyde de skønne tropehaver, der spreder sig i små terrasser ned over klippesiden – her finder I også hotellets spa med havudsigt og tre pools. Vil I ned til de rigtige bølger, kan I bare tage hotellets trappesti, der fører jer ned til solsenge og badestiger på klipperne ved vandet - her finder I også en opvarmet saltvandspool direkte ud til Atlanterhavets bølger.

Afternoon tea på terrassen. Reid's Palace, MadeiraMichelin-restaurant, italiensk gastronomi og Afternoon Tea

Belmond Reid's Palace Hotel er særlig kendt for sin opulente Afternoon Tea og Champagne Gala Buffet, der afholdes i sommermånederne, indrammet af hotellets store søjler og lysekroner – men kronen på værket er de to restauranter, italienske Vila Cipriani og Michelin-restauranten William Restaurant, der sørger for kulinariske oplevelser med afsæt i lokale råvarer og madtraditioner.

Michelin-restauranten William Restaurant på Belmond Reid's Palace, MadeiraPå hotellets Pool Terrace, kan I glæde jer til morgenmad og frokost á la carte samt snacks og drinks hele dagen – ligesom hotellets Cocktail Bar byder på originale og kreative cocktails fra middag til midnat.  

Superior Room på Belmond Reid's Palace, MadeiraCharmerende værelser og suites

Belmond Reid’s Palace Hotel har 128 værelser og 35 suiter, der fordeler sig på tre værelseskategorier og tre typer suites. De lyse og cremefarvede værelser varierer i størrelse, men de bedste har havudsigt og balkon, mens de alle har den gamle verdens charme, store senge, luksuriøse tekstiler og duften af friske blomster tilfælles. Glæd jer også til skønne marmorbadeværelser med håndmalede klinker og badekar.

Superior Suite på Belmond Reid's Palace, MadeiraDe større suites har separate dagligstuer og nogle har også en patio. Alle værelser har Wi-Fi og tv. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.