• I loungen kan I nyde afternoon tea og slappe af
 • Restaurant Veranda er en af Lissabons gastronomiske perler
 • Nyd ultimativ forkælelse på Four Seasons Hotel Ritz i Lissabon
 • Nyd Four Seasons Hotel Ritz' udsigt til haven

Four Seasons Hotel Ritz Lisbon, Lissabon, Portugal

Lissabons mest luksuriøse hotel

Junior suite på Four Seasons Hotel Ritz
Læs mere

Four Seasons Hotel Ritz Lisbon er et af Lissabons mest luksuriøse hoteller. Her indfries alle forventninger, I måtte have til et femstjernet hotel. Nyd top gastronomi og service, sublim spa samt store værelser med unik indretning inspireret af 1800-tallet.

Hotellet ligger i hjertet af Lissabon på en af byens syv høje, hvorfra I har en fantastisk udsigt ud over byen, Eduardi VII-parken og Atlanterhavet i det fjerne. I har desuden gåafstand til de fleste af byens store seværdigheder.

Overalt på Four Seasons Hotel Ritz prydes væggene af historie og kunstStilfuldt design inspireret af 1800-tallet

Indenfor på Four Seasons Hotel Ritz er det som at træde ind i en verden forbeholdt de royale. Overalt på hotellet kan I nyde de stilfulde omgivelser, hvor indretningen er inspireret af 1800-tallet med fine detaljer i en smagfuld fusion med nutidens moderne udtryk.

Nogle af værelserne er indrettet, så de afspejler indretningen, som den så ud på kongefamiliens slot i Portugal i starten af 1800-tallet. Andre er inspireret af Biedermeiers idylliske og romantiske indretningsstil fra samme tidsperiode. Og rundt omkring på gangene kan I fordybe jer i spændende malerier, som vidner om Portugals fortid og tidligere dyder.

Gastronomi og fantastisk udsigt i restaurant VerandaGastronomi og kulinariske smagsoplevelser

Four Seasons Hotel Ritz er det oplagte valg for jer, der vil have det allerbedste. Hotellets restaurant Veranda er en af Lissabons gastronomiske perler og deres japanske restaurant O Japonês byder på kulinariske retter og delikat sushi, der sender jeres smagsløg på et sansefuldt eventyr.

I starter dagen med brunch på Veranda, hvis menukort senere på dagen byder på udsøgte skaldyrsfade, autentiske portugisisk-inspirerede retter og skønne desserter. Veranda har et skønt udendørs område, hvorfra I kan nyde de lune sommermorgener og -aftener med udsigt ud over parken og havet i det fjerne.

I loungen kan I nyde afternoon tea og slappe afAfternoon tea og cocktails

I den stemningsfulde lounge kan I synke ned i de bløde loungemøbler og nyde jeres afternoon tea. Og i det store barområde kan I sidst på dagen forkæle jer selv med fantastiske cocktails til pianistens toner, der blidt strømmer fra klaveret.

Forkælelse i spaen

The Ritz Spa er med sine mange behandlingsmuligheder såsom massage, ansigtsbehandlinger og mange flere en verden for sig. Her slipper I alle hverdagens tanker om stress og jag, og får fornyet jeres energi. Det er ren forkælelse for krop og sjæl. 

Four Seasons Hotel Ritz har en stor indendørs pool, som er opvarmetOpvarmet pool, fitness og løbebane

Før eller efter jeres besøg i spaen, kan I slappe af i den opvarmede indendørs pool i fredfyldte omgivelser. Trænger I i stedet til at være aktive, kan I benytte hotellets veludstyrede fitnesscenter eller løbe på den 400 meterlange udendørs løbebane, kun forbeholdt hotellets gæster.

Junior suite på Four Seasons Hotel RitzUnikke værelser og suiter med balkon

Four Seasons Hotel Ritz har forskellige værelsestyper og luksussuiter, hvis indretning afspejler hotellets eksklusive stil med farver, detaljer og møbler, der sender tankerne hen mod 1800-tallet uden at gå på kompromis med komforten. Nyd at have god plads og egen balkon eller terrasse med smuk udsigt ud over hotellets store, grønne have og byen med sine mange historiske fokuspunkter såsom St. Georges fæstning.

Hotellets i alt 282 værelser og suiter er indrettet med alle de moderne faciliteter, I har brug for såsom aircondition, Wi-Fi, tv, minibar m.m.

Superior Room på Four Seasons Hotel RitzVærelsestyper

 • Superior Rooms er på 42 m2 med 9 m2 balkon. I får enten en twin -, queen eller king size seng, og her er plads til tre voksne eller to voksne og et barn.
 • Deluxe Rooms er på 49 m2 med 9 m2 balkon. I får enten en king size seng eller to twin senge, og her er plads til tre voksne eller to voksne, et barn og et spædbarn.
 • Premier Rooms er på 49 m2 med 9 m2 balkon. I får enten en king size seng eller to twin senge, og her er plads her er plads til tre voksne eller to voksne, et barn og et spædbarn.
 • Four Seasons Junior Suiter er på 73 m2 med 9 m2 balkon. I får enten en king size seng eller to twin senge. Her kan I bo tre voksne eller to voksne med et barn og et spædbarn.
Annett Løve Jensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.