• Nyd smukke solnedgange og solopgange fra hotellet over Tagus-floden
 • Slap af i rolige omgivelser i loungeområdet på Hotel Pousada de Lisboa
 • I bor i skønne værelser med en unik indretning på Hotel Pousada de Lisboa - her eksempel på Superior room

Pousada de Lisboa, Lissabon, Portugal

Majestætisk hotel i historisk bygning med perfekt beliggenhed

Hotel Pousada de Lisboa har bl.a. en fantastisk brunchrestaurant
Læs mere

Pousada de Lisboa ligger i en historisk bygning, som både har været kongeslot og ministerium. Mærk historiens vingesus, og nyd de majestætiske omgivelser såvel som den gode service. Det er ikke uden grund, at hotellet er medlem af Small Luxury Hotels of the World.

Pousada de Lisboa ligger i hjertet af Lissabon på den store plads Praca do ComércioStemningsfulde Praca do Comércio

Pousada de Lisboa ligger i hjertet af Lissabon på den store plads Praca do Comércio, hvorfra I kan nyde den fantastiske udsigt ud over Tagus-floden. Fra 1600 til 1700-tallet lå kongefamiliens slot på pladsen, men efter jordskælvet i 1755 blev slottet ubeboeligt. De gule, majestætiske bygninger er siden blevet restaureret og huser i dag ministerier, den berømte cafe Martinho da Arcada og ikke mindst hotel Pousada de Lisboa.

Glæd jer til at opleve den stemningsfulde plads, hvor bygninger såvel som den pompøse triumfbue Arco de Rua Augusta og en gigantisk statue af kongen José I, indkapsler områdets sjæl og historie.

Overalt afspejler indretningen hotellets historie og sjælSmuk bygning med majestætisk indretning

Pousada de Lisboa er et hotel med en majestætisk indretning, som afspejler bygningens smukke ydre og historie. 

Her mærker I historiens vingesus og nyder de næsten royale omgivelser med smukke, hvælvede lofte, marmorvægge med udskæringer og gulve beklædt med elegante gulvtæpper. Værelser er ligeledes præget af en nyfortolkning af bygningens fortid bl.a. som ministerium eksempelvis med flotte, mørke trægulve og møbler, hvis stil afspejler bygningens historie uden at gå på kompromis med komforten.

Hotel Pousada de Lisboa har bl.a. en fantastisk brunchrestaurantBrunch under åben himmel

På Pousada de Lisboa starter I dagen med udsøgt brunch af friske råvarer og høj kvalitet. Restauranten er overdækket af et glastag, der kan skydes til side og skaber et fantastisk dagslys. Og sammen med den stilistiske indretning, klinkefliser på gulvet og grønne planter føles det næsten som om, I er udenfor.

Hotel Pousada de Lisboa har et fantastisk steak house med udsigt til byenSteak house med stil

Derudover kan I nyde kulinariske oplevelser i hotellets steak house i stueetagen med udsigt til Praca do Comércios livlige plads. Her skaber det hvælvede loft en hyggelig, varm atmosfære og det delikate, varierede menukort går hånd i hånd med kvalitet og et højt serviceniveau.

Derudover byder området med sin centrale beliggenhed på et væld af restauranter, cafeer og barer for enhver smag.

Gammel gul sporvogn foran Jeronimos klostret i LissabonSuper beliggenhed med gåafstand til alt

I finder ikke et hotel som Pousada de Lisboa i Lissabon, hvis beliggenhed er så perfekt. Lige uden for døren venter byens hovedattraktioner, seværdigheder, shopping, butikker og museer på jer. I kan eksempelvis slentre direkte over Praca do Comércio-pladsen gennem triumfbuen til Rua Augusta – Lissabons største shoppinggade. I har også gåafstand til den gamle bydel, hvis højdedrag bugter sig gennem byen med hyggelige gader med huse, lokale butikker og smukke udsigter. 

Vil I gerne opleve nogle af Lissabons yderområder, kan I nemt hoppe på sporvognen og eksempelvis besøge Belém, der er kendt for sine gamle klostre.

Forkæl jer selv med et besøg i spaen på hotel Pousada de LisboaTid til lidt forkælelse

Efter en oplevelsesrig dag i Lissabon kan I forkæle jer selv med et besøg i hotellets opvarmede indendørspool og saunaen efterfulgt af et besøg i spaen, som byder på skønne behandlinger. Trænger I i stedet til at røre jer, kan I benytte hotellets motionslokale. 

I bor i skønne værelser med en unik indretning på Hotel Pousada de Lisboa - her eksempel på Superior room90 unikke værelser

Pousada de Lisboa har 90 værelser, og I kan vælge mellem forskellige værelsestyper såsom Classic - og Superior Rooms. Hvert værelse har en unik indretning i tråd med hotellets historie, sjæl og stil, og her er alle de faciliteter, som forventes af at skønt førsteklasses hotel som Pousada de Lisboa såsom tv, aircondition, minibar m.m.

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.