• Hold ferie på det utroligt smukke Six Senses Douro Valley i Portugal
 • Fine dining - restaurant på Six Senses Douro Valley, Portugal
 • Open Kitchen - restaurant på Six Senses Douro Valley, Portugal
 • Tapas og vinsmagning på Six Senses Douro Valley, Portugal

Six Senses Douro Valley, Lamego, Portugal

Trendy og afslappet luksus i historiske og naturskønne rammer

Udendørs morgenmad med fantastisk udsigt fra Six Senses Douro Valley, Portugal
Læs mere

Six Senses Douro Valley er alt, hvad vi har drømt om skulle komme ud af mødet mellem Six Senses' tradition for afslappet luksus, Douro-dalens smukke natur og Portugals tradition for gode vine og historisk arkitektur. Oplev Six Senses' første resort i Europa!

Poolområdet på Six Senses Douro Valley, PortugalSix Senses Douro Valley et par timers kørsel fra Porto er indrettet i en herskabelig landejendom, hvor tårnet siger "her er jeg", mens resten omfavnes af de smukke omgivelser og samtidig skiller sig ud med sine klassisk røde mure, vinduespartierne indrammet med hvide dekorationer og de smukke grønne skodder. 

Neden for Six Senses Douro Valley glider Douro-floden stille forbi. Dens vej snor sig gennem det kuperede terræn, som er dekoreret med terrasser med vinstokke, frugtplantager og charmerende byer. 

Open Kitchen - restaurant på Six Senses Douro Valley, PortugalStilren og varm indretning

Når I ankommer til den smukke reception, mærker I den succesfulde fusion af en historisk ejendom og Six Senses' luksuriøse verden. Indretningen er moderne og stilren og på samme tid fyldt med varme. Her er stor brug af naturmaterialer og gennemført fokus på detaljen i de smukke herskabsbygninger.

Fine haver og smukt poolområde

Six Senses Douro Valley har hele 80.000 m2 land. Ned mod floden er det skrånende terræn opdelt i fine terrasser, der fører vinmarkernes traditioner ind i haveanlæggene. Gå en tur i den økologiske køkkenhave og nyd det smukke poolområde med udsigt til dalen og floden. Æstetisk og smukt på en måde, så man automatisk kommer ned i gear og bare elsker at være her. 

Quinta Deluxe værelse på Six Senses Douro Valley, PortugalLækre værelser – nogle med panoramaudsigt

De 57 værelser på Six Senses Douro Valley er indrettet præcis så stilfuldt og gennemført, som man kan forvente af Six Senses. Moderne, men i smukt samspil med stedets sjæl. En del af charmen ved at være i en original landejendom som Six Senses Douro Valley er, at der er en lang række værelseskategorier med værelser i forskellige størrelser og med forskellige udsigter. Også store suiter og villaer med 2 og 3 soveværelser og nogle endda med privat pool! 

En del værelser har udsigt til floden, nogle med store panoramavinduer. Til par anbefaler vi Quinta Superior værelser på 40-46 m2. Ring og hør om muligheder, hvis I rejser med børn.

Tapas og vinsmagning på Six Senses Douro Valley, PortugalGastronomi på Six Senses Douro Valley

Six Senses Douro Valley har et højt gastronomisk niveau til rimelige priser for et resort i denne klasse. Det meste er skabt på lokale råvarer fra bl.a. den frodige Douro-dal. Her er flere spisesteder og barer: 

 • Open Kitchen: Spis ved det åbne køkken i nærkontakt med tilberedelsen
 • The Dining Room – fine dining i historiske omgivelser
 • The Terrace – udendørs servering med vidunderlig udsigt over floden
 • The Wine Library & Terrace – tapas og vinsmagninger
 • Quinta Bar And Lounge – tapas, afternoon tea, drinks

Portugisisk vin på Six Senses Douro Valley

Six Senses Douro Valley har med sin beliggenhed omgivet af vinmarker helt naturligt en særlig fokus på vin. Her er daglige vinsmagninger og særlige vinmiddage baseret på et tæt samarbejde med udvalgte lokale producenter, der kommer forbi og præsenterer deres bedste vine. Six Senses Douro Valley har egne vineksperter, der har sammensat en stort vinprogram, så I kan fordybe jer yderligere, så I står med et vincertifikat for særlig viden, når I rejser.

Selv under en manicure bliver man forkælet på Six Senses Douro ValleySix Senses Spa

En af grundpillerne i Six Senses over hele verden, er deres uforlignelige spa. Også på Six Senses Douro Valley kan I nyde velgørende behandlinger i verdensklasse. Alene indretningen er en oplevelse i sig selv.

Mange aktiviteter 

Beliggenheden i den naturskønne Douro-dal åbner for skønne udflugter for både voksne og børn. Tag ud på gåture, cykelture og sejlture på Douro-floden fra kano til wine & dine cruises. Det er også muligt at tage på vandski på floden - eller på en mere fredfyldt picnic i skovene.

Bedste sæson på Six Senses Douro Valley

Six Senses Douro Valley er åben året rundt. Her er varme somre og kølige vintre, men selv februar og marts kan byde på dage egnet til en picnic. Sammenlignet med Porto er det varmere og noget mere tørt. Maj, juni og september er de optimale rejseperioder. Her er mildt og mest tørt, og i september har I endda vinhøsten oveni. Oktober er også fint med dagstemperaturer over 20 grader. Vælger I at rejse i de kølige vintermåneder vil I få glæde af den opvarmede indendørs pool.

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.