• Lad jer betage af Vilalara Thalassa Resort beliggende ved Algarvekysten, Portugal
 • Nyd smukke solnedgange på Vilalara Thalassa Resort ved Algarvekysten i Portugal
 • Nyd udsigten over Algarvekysten i Portugal fra solsengene på Vilalara Thalassa Resort
 • Privat balkon på jeres Prestige Suite på Vilalara Thalassa Resort, Portugal
 • Spektakulær udsigt til Atlanterhavet fra Vilalara Thalassa Resort

Vilalara Thalassa Resort, Algarve, Portugal

Luksus på Algarve-kysten med skønhed, frodighed og velvære

Spektakulær udsigt til Atlanterhavet fra Vilalara Thalassa Resort
Læs mere

På Vilalara Thalassa Resort i Portugal vil I altid være lidt bange for at vågne fra en dejlig drøm. Så smukt og gennemført er resortet. Nyd spa og luksus i vidunderlige omgivelser fra den fredfyldte strand til de frodige haver.

Spis morgenmad eller nyd en middag med udsigt til Atlanterhavet på Vilalara Thalassa Resort, PortugalDer er en unik renhed og skønhed over Vilalara Thalassa Resort. Det ligger i arkitekturen, indretningen og lyset. Og i den fuldstændigt afslappede stemning, hvor alt handler om jeres velvære.

Spektakulær udsigt til Atlanterhavet fra Vilalara Thalassa Resort

Fredfyldt og uendelig smukt

Resortets bygninger bugter sig gennem det skrånende landskab. De smukke pools er i organiske former i stedet for de traditionelle firkantede bassiner. Og alt smyger sig ind i hinanden omgivet af en 110.000 m2 stor botanisk have med 150 forskellige arter af træer, buske og planter fra hele verden.

Det er altid muligt at finde en fredfyldt krog, noget nyt at udforske og ikke mindst en smuk panoramaudsigt over Atlanterhavet og Algarve-kysten. Den fås ikke meget bedre end her fra Vilalara Thalassa Resort.

Vilalara Thalassa Resort ved Algarvekysten i PortugalAlgarvekysten, når den er smukkest

Selv den lange sandstrand er i en klasse for sig. Den hører for det første til Algarve-kystens mest fredelige, da I er væk fra de store turistcentre. Og så er den forkælet med en monumental klippe, der rejser sig lige i vandkanten. Imponerende smukt. Det er Algarve-kysten, som man kun kan drømme om.

Nyd udsigten over Algarvekysten i Portugal fra solsengene på Vilalara Thalassa Resort5 smukke poolområder

Der er naturligvis flere muligheder end den smukke strand, hvis I skal sole eller have en dukkert. Vilalara Thalassa Resort har 5 poolområder. De 4 er med saltvand, og der er herudover en opvarmet pool. 

Nyd smukke solnedgange på Vilalara Thalassa Resort ved Algarvekysten i PortugalGåture, sejlture, vinture …

I er midt på Algarve-kysten ikke langt fra byen Armacao de Pera, så I bor perfekt for udflugter langs kysten til charmerende byer, dramatiske klipper og søfarernes minder. Fra Vilalara Thalassa Resort er også flere smukke vandreture f.eks. til udsigtspunkter, strande og den billedskønne Benagil-grotte.

Vilalara Thalassa Resort arrangerer også vinture, fugleture og meget mere.

Wellness i verdensklasse

Alene stemningen og omgivelserne på Vilalara Thalassa Resort mærkes helt ind i sjælen. I har samtidig mulighed for at forkæle jer selv på et af verdens førende Thalasso-terapi centre og i Longevity Medical Spa. Læg hertil mulighed for at deltage i pilates, yoga, aqua fit, dans og meget mere.

B&G Restaurant på Vilalara Thalassa Resort, PortugalGastronomi på Vilalara Thalassa Resort

Som med alt andet på Vilalara Thalassa Resort er gastronomien på højeste niveau. Her er to restauranter og en bar. Alle tre ligger med formidable udsigter over havet – ja, det er der faktisk overalt på Vilalara Thalassa Resort.

B&G Restaurant er à la carte fine dining med fokus på det lækre portugisiske køkken, som naturligt har stor fokus på alt godt fra havet. Glæd jer til at stifte bekendtskab med de friske lokale råvarer og sandelig også de skønne portugisiske vine.

Terrace Grill serverer seafood og barbecue ved den ene pool. Om sommeren er her også live musik. Endelig kan I nyde en drink i Tonic Lounge Bar. Behøver vi nævne den formidable havudsigt?

Havudsigt fra jeres Junior Suite på Vilalara Thalassa Resort, PortugalSuiter på Vilalara Thalassa Resort

Suiterne på Vilalara Thalassa Resort fuldender indtrykket af skønhed, velværelse og masser af plads, som følger jer overalt.

Indretningen er lys og moderne, og her er naturligvis alle de faciliteter, I kan forvente af et resort på dette niveau. Gratis Wi-Fi, Nespresso maskine, frisk frugt, stort udvalg af te, lækre sæber, aircondition, kabel-tv m.m.

Opholdsstuen i jeres 2 Bedroom Apartment på Vilalara Thalassa Resort, PortugalBlandt de mange værelseskategorier kan Nyhavn Rejser især anbefale følgende:

Junior Suite

55 m2 med terrasse eller balkon. Udsigt til haven, poolen eller havet - sidstnævnte skal bestilles i god tid! Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Stort opholdsområde med sofa, bord og lænestol. Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år eller med en tredje voksen i en ekstra seng.

Junior Emotion Suite

74 m2 inkl. balkon med daybed. Stort opholdsområde og utroligt lækkert badeværelse. Udsigt til den botaniske have. Maks. 2 voksne + 2 børn op til 12 år eller 3 voksne med en ekstra seng.

Suite One Bedroom

115 m2 med stor balkon med daybed og udsigt til haven. Separat soveværelse, stor stue og 2 badeværelser. Maks. 2 voksne + 2 børn op til 12 år eller en tredje voksen i ekstra seng.

2 Bedroom Apartment

111-161 m2 med to rummelige soveværelser, separat stue, 2 badeværelser samt køkken. Balkon/terrasse med plads til at spise her. Maks. 4 voksne + 2 børn op til 12 år eller 1 voksen i ekstra seng.

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.