Sick Call
Rejs med fuld tryghed

Gouda Rejseforsikring

NYHAVN REJSER SAMARBEJDER MED GOUDA

I kan bestille jeres rejse med fuld tryghed

Pludselig sygdom under rejsen eller sygeafbestilling helt op til afrejsetidspunktet. Udgifter til uforudset karantæne, indlæggelse, hjemtransport, kompensation for mistede feriedage og meget mere. I samarbejde med Gouda tilbyder vi fuld tryghed på jeres rejse – læs mere her. 

Derfor anbefaler vi Gouda Rejseforsikring

En god rejseforsikring er vigtigere end nogensinde! I øjeblikket overraskes vi flere gange om året med en ny variant af COVID-19, og grundet potentielle store omkostninger for forsikringsselskaberne, så tager mange forbehold for sygdom, der relateres til en pandemi. Så selvom I allerede har en rejseforsikring, så opfordres I til at tjekke at denne også dækker i tilfælde af COVID-19.

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan I f.eks. være sikre på fuld dækning helt op til afrejsetidspunktet – både ved akut opstået sygdom og i tilfælde af et positivt testsvar for COVID-19. 

I kan læse om udvalgte fordele ved Gouda Rejseforsikring nedenfor, men ring gerne til os og få svar på alle jeres spørgsmål. Vores rejserådgivere har styr på reglerne og står klar til at hjælpe jer trygt på vej.  

CORONAVIRUS

Hvordan dækker Gouda

1

En Gouda Rejseforsikring omfatter, foruden øvrige sygdomme, alle corona-relaterede skader og sygdomstilfælde - uanset om I rejser til et gult, orange eller rødt område. OBS: Gouda tager forbehold for at hjælpe jer i de hårdest ramte områder, hvor sundhedssystemer og transportsektor er under ekstraordinært pres. Hør mere med jeres rejserådgiver. 

2

Hvis I bliver ramt af COVID-19 under rejsen, så hjælper Gouda ligeledes med hospitalsindlæggelse, hjemtransport og andre fornødenheder. I kan også få kompensation for mistede feriedage og de dage, hvor I er syge under rejsen. Hør mere med jeres rejserådgiver. 

3

Gouda tilbyder helt unikt dækning i tilfælde af karantæne. Gouda dækker eksempelvis ophold og ny hjemrejse, hvis lokale myndigheder beslutter, at hotellets gæster eller passagerer på et krydstogtskib bliver beordret i karantæne lokalt. Dette gælder også, hvis I ikke selv er syge. 

4

Til visse lande fraråder Udenrigsministeriet alle rejser (røde områder) eller ikke nødvendige rejser (orange område), men vælger I alligevel at rejse til røde eller orange områder, dækker jeres rejseforsikring normalt – dog med undtagelse af enkelte tilfælde relateret til corona-pandemien. 
Det gælder f.eks. evakuering fra en destination, som på udrejsetidspunktet var berørt af pandemien, fordi du var bekendt med situationen ved afrejse. Hør mere med jeres rejserådgiver.
 
OBS: Gouda dækker ikke udgifter relateret til karantæne ved indrejse i et orange eller rødt område, medmindre I selv er blevet syge.
 

Tryghed på jeres rejse med de bedste vilkår og priser

Nyhavn Rejser har et tæt og efterprøvet samarbejde med Gouda. Med kombinationen af Goudas Rejseforsikring og Nyhavn Rejser Tryghed, kan I trygt og roligt planlægge jeres næste drømmerejse.  

Hvad er forskellen på de forskellige forsikringer?

Det kan godt være lidt forvirrende at finde rundt i de forskellige forsikringer. Kort fortalt kan de opsummeres på følgende vis: 
 
Gouda Rejseforsikring: Dækker alle sygdomsrelaterede skader og tilfælde under rejsen. Kan udvides til at dække udgifter til karantæne i tilfælde, hvor du ikke selv er syg. En afbestillingsforsikring dækker sygdom - incl positiv Covid-19 test - helt op til afrejsedatoen. 

Ring til os og få svar på alle jeres spørgsmål

Vi anbefaler altid, at I ringer til jeres rejserådgiver, som står klar med opdateret viden, det fulde overblik og den rigtige rådgivning til netop jeres rejse. 
 
I kan også læse ofte stillede spørgsmål om rejser og corona her 

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.