• Fantastisk udsigt fra en WOW Suite på W Verbier, Schweiz
 • Indendørs, opvarmet pool på W Verbier, Schweiz
 • Carve Sushi Bar på W Verbier, Schweiz

W Verbier, Verbier, Schweiz

Bedste hotel i Verbier tæt på Médran-svævebanen

Indgang og loungeagtig trappe på W Verbier, Schweiz
Læs mere

Set udefra ligner W Verbier en stor, traditionel alpehytte af smukkeste slags. Men glem alt om det traditionelle indenfor. Her nyder I en moderne verden af luksus og stil, som løfter jeres skiferie i Schweiz til et endnu højere niveau.

W Verbier, SchweizMed sin eksklusive stemning og fortrinlige pister er Verbier-området til jer, der søger en skiferie i særklasse. W Verbier fuldender oplevelsen. 

Perfekt beliggenhed i Verbier

Verbier ligger i 1.531 meters højde med adgang til mere end 400 km pister i De Fire Dale. Se guide skiferie i Verbier her. Lige ved Mèdran-svævebanen, der er livsåren for ski i Verbier-området, ligger W Verbier. I er i byens hjerte med butikker, barer og restauranter lige uden for døren. 

W Living Room - lounge og bar på W Verbier, SchweizNår I kommer hjem fra skiløb og måske et smut omkring Verbiers gode after ski, så står W Verbiers Mountain Concierge klar til at tage mod jeres udstyr og give jer tøfler og en drink, så I på alle måder er klar til at slappe af. Der er kundeservice døgnet rundt.

Indgang og loungeagtig trappe på W Verbier, SchweizModerne og modigt design

W Verbier er indrettet med højeste komfort og gennemført stil. I vil nyde de rene linjer, modige og farverige detaljer og masser af lys fra de store vinduesarealer, der åbner for blændende udsigter til de schweiziske alper fra mange af værelserne. 

Sommer og vinter forkæles gæsterne med en udsøgt loungestemning, spa og lækre værelser med rigelig plads. Ja, om sommeren er der endda beach volley foran hotellet. Et område, der om vinteren udgør en trendy lounge.  

Cozy Suite på W Verbier, SchweizVærelser på W Verbier

W Verbier har 123 smagfulde værelser og suiter plus fire overdådige residences. De har alle balkon, ildsted, Geneva Wireless Sound System, tv og Wi-Fi. Den store brug af træ og sten kombineret med moderne møbeldesign og stramme linjer i alt, giver en unik kombination af det rustikke og det moderne. Det er cool og varmt på samme tid.

WOW 2 Bedroom Presidential Suite på W Verbier, SchweizStørrelserne spænder fra 36 m2 over lækre suiter i to etager til residences med 3 soveværelser på 199 m2. Tal med jeres rejserådgiver om det bedste værelse for jer. 

W Kitchen - bistro på W Verbier, SchweizRestauranter og barer

W Verbier har 6 restauranter og barer. Morgenmaden nyder I på Arctic Juice & Café, og after ski er på W OFF PISTE. Nyd cocktails på terrassen eller i W Living Room, og stil sulten på bistroen W Kitchen, i den eksklusive Eat-Hola Tapas Bar og i Carve Sushi Bar. 

Skulle I få lyst til at forlade W Verbier for en stund, fortsætter mulighederne lige uden for døren. 

Indendørs, opvarmet pool på W Verbier, SchweizFitness og Spa

Skulle 400 km pister ikke være nok at røre kroppen på, så er der Fitness rum på W Verbier til at brænde yderligere kalorier af i. Her er også yogarum, og spaen er klar til at forkæle jer og løsne musklerne op. Og hvorfor ikke tage en dukkert i den opvarmede pool, der både er indendørs og udendørs. 

Kan man forlange mere af en skiferie i Schweiz?

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.