• Brudebuket på tropisk sandstrand, Seychellerne
 • Champagne til bryllupsgæster

Jeres livs mest romantiske ”Ja”

Læs om hvordan vi arrangerer jeres bryllup på Seychellerne

Solen lægger så småt an til at gå ned. Dagens turkisblå nuancer skifter langsomt over i det gyldne. Vandet skvulper blidt, og aftenbrisen får palmernes grene til at svaje. Ved din side står den, du elsker og vil tilbringe resten af livet med. Scenen er sat for jeres livs mest romantiske ”Ja”. Jeres bryllup på Seychellerne. Om et lille øjeblik er I gift...

 Drømmbryllup på stranden Anse Source D’Argent. Seychellerne

Få timer forinden svømmede I sammen i det krystalklare vand, og på afstand har I fulgt, hvordan hotellets personale forberedte det store øjeblik. Champagnen er stillet frem. Selv brudebuket og bryllupskage er der sørget for. Det eneste, I har skullet ordne af praktiske ting, er at gøre jer klar. Og sådan har det været fra det øjeblik, hvor I talte med jeres rejserådgiver i Nyhavn Rejser første gang.

Coco Beach på La Digue, SeychellerneVi klarer det praktiske

I Nyhavn Rejser er vi jævnligt med til at arrangere bryllup for nogle af vores kunder. Det er altid en dejlig og varm oplevelse at bidrage til at virkeliggøre drømmen om et bryllup under de mest romantiske forhold, man kan tænke sig.

Her er Seychellerne helt særlige, for ikke bare kan man give hinanden sit Ja under palmerne på en tropestrand, det accepteres også rent juridisk af de danske myndigheder. Det tager lidt tid at forberede. Vi skal helst begynde mindst 8 uger før. I får en liste over papirer, vi skal bruge, og når vi har dem, skal I ikke tænke på meget andet end at pakke kufferten.

Vi klarer alt det praktiske med hotellet og vores lokale agent, og de er klar til at gøre dagen så helt speciel, som I drømmer om.

Drømmebryllup på den smukke strand Anse Source D’Argent SeychellerneTosomhed i paradis

For de fleste af vores kunder er det drømmen om tosomheden i paradis, der får dem til at vælge bryllup på Seychellerne. Mange foretrækker derfor en enkel ceremoni på et skønt resort, hvor man kan være helt sig selv. Eller med bare tæer i sandet, f.eks. på den magiske strand "Anse Source D'Argent på La Digue ".... med musikken leveret af naturen under både ceremonien og den efterfølgende romantiske middag.

Men alt kan lade sig gøre. Der kan sagtens blive plads til en brudekjole i bagagen, når kufferten i øvrigt kun skal indeholde lidt badetøj og nogle T-shirts.

Constance Ephelia Resort 4+* på Seychellerne - billedskønne North BeachSkal nærmeste familie med ?

Der kan arrangeres både kor og orkester på stranden, og skal den nærmeste familie med, behøver det ikke nødvendigvis blive meget dyrere end en stor fest derhjemme.

Tal med vores rejserådgivere om jeres drømme om et romantisk bryllup. De vil elske at hjælpe jer. Og de vil glæde sig til at høre fra jer igen, når I kommer hjem, for de kan heller ikke selv få det romantisk nok.

Læs om vores mange hoteller på Seychellerne, før vi sammen vælger stedet for bryllyppet og planlægger hele jeres romantiske bryllupsrejse på Seychellerne. En rejse, der naturligvis er lige så romantisk for jer, der vælger først at blive viet hjemme. 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.