• Constance Ephelia Resort på Seychellerne
 • Constance Ephelia Resort 4+* på Seychellerne - billedskønne North Beach
 • Constance Ephelia Resort, Seychellerne
 • Junior suite på Constance Ephelia Resort på Seychellerne

Constance Ephelia Resort, Mahé, Seychellerne

Eksklusivt resort ved marinenationalpark og to fantastiske strande

 Junior Suites på Constance Ephelia Resort, Seychellerne
Læs mere

Oplev et af vores allermest populære resorts på Seychellerne. I bor ud til en marinenationalpark og en gudesmuk strand. På Constance Ephelia 4+* er der et væld af faciliteter for voksne og børn, dejlige værelser og også store villaer med egen pool. Gastronomien er helt i top.

Hillside villa med privat pool på Constance Ephelia Resort, SeychellerneEN VERDEN AF SOL, SJOV OG SKØNHED

På Constance Ephelia Resort på Mahé bliver drømmen om Seychellerne til virkelighed. De blide, grønklædte bakker danner rammen om resotet, der ligger gemt mellem de tropiske træer. For foden af bakkerne breder det uendeligt blå, indiske ocean og de kridhvide sandstrande sig ud som i en drøm.

Resortets suiter og villaer ligger på 120 frodige hektar land og inviterer til afslapning, forkælelse og en lang række aktiviteter lige fra kajakture i mangroven til snorkling ved de smukke koraller i marinenationalparken Port Launay, som resortet ligger lige ud til.

Constance Ephelia Resort breder sig på tværs af en lille landtange og er opdelt i et nordligt område ved marineparken, hvor resortets villaer og seniorsuiter ligger, og et sydligt område, hvor I finder resortets juniorsuiter. De to områder kædes sammen af en kort vej gennem mangroven og af den største spa i Det Indiske Ocean.

Constance Ephelia Resort 4+* på Seychellerne - billedskønne North BeachPARADISstrand ud til marinepark

Constance Ephelia Resorts ligger ud til to strande. North Beach er en paradisstrand af en anden verden. Så utroligt smuk.

Den blide bugt med det gyldne sand ligger ud til marinenationalparken Port Launay, hvor I kan snorkle. Sigtbarheden i vores sommer kan dog være begrænset på grund af monsunvindene.

South Beach vender ud mod den åbne bugt og er mere præget af tidevand. I kan gå ud til en lille ø ved lavvande. 

Poolområde på Constance Ephelia Resortperfekte POOLS

Som om de to strande ikke var nok, har I også hele fire forskellige poolområder til at gøre badeferien komplet – det ene smukkere end det andet. Alle pools er anlagt i den velholdte have, hvor høje træer og kulørte blomster udsender liflige dufte. Vælger I at booke en villa, får I tilmed jeres egen private pool.

Restaurant Corossol på Constance Ephelia Resort, Seychellerne5 RESTAURANTER – 5 BARER

Constance Ephelia Resort inviterer til gastronomiske oplevelser for enhver smag og alder. Resortet rummer desuden fem velassorterede barer, hvor I kan få en forfriskning i dagens løb eller nyde en cocktail i æstetiske omgivelser før eller efter middagen. De fleste barer ligger i tilknytning til restauranterne.

Corossol “Live” har international gastronomi på buffeten i et såkaldt “live cuisine” med nærkontakt mellem gæster og kokke. Åben til morgenmad og aftensmad.

Helios “Mediterranean” buffetrestaurant er en chic restaurant med delikatesser fra Middelhavsområdet til frokost. Om eftermiddagen er det stedet, hvis du er til te, is og pandekager!

Adam & Eve er en kinesisk à la carte-restaurant med afslappet stemning og sand på gulvet. I det åbne køkken deler restaurantens kinesiske chefkok stolt ud af sin kulinariske kulturarv med spændende afstikkere til sydøstasiatiske køkken. Til frokost er her fokus på uhøjtidelige retter såsom Dim Sum, nudler, supper og salater, mens I til middag kan glæde jer til raffinerede kantonesiske og indokinesiske specialiteter.

Seselwa “Cuisine des Iles” er en afslappet og livlig restaurant i farverig indretning, der fanger Seychellernes kulturelle stemning. Her serveres både morgenmad, frokost og aftensmad med bl.a. kreolske specialiteter.

Cyann “Signature Cuisine” er en haute cuisine-restaurant og resortets toprestaurant med et unikt à la carte-koncept og en smuk udsigt over North Beach. Til frokost er stemningen afslappet med servering af delikat sushi og sashimi, men om aftenen forvandles Cyann til et elegant og forfinet mødested med hovedvægt på den franske gastronomi.

Mulighed for fordybelse på Constance Ephelia Resort, SeychellerneDEN STØRSTE SPA I DET INDISKE OCEAN

Resortets Spa Village på intet mindre end 7.000 m2 er en oase af smukke omgivelser fyldt med harmoni. Her handler alt om skønhed og velvære og om at få genoplivet krop og sjæl, så I er helt veludhvilede, når I skal vende tilbage til en travl hverdag.

Vådområdet med bl.a. jacuzzi, dampbad, sauna samt opvarmede og afkølede pools kan frit benyttes. Også fitnessfaciliteter og yogapavillon er til jeres rådighed.

Constance Ephelia Resort på Mahé, Seychellerne

Også for børn!

Constance Ephelia Resort er meget børnevenligt, og den festlige børneklub med egen pool er et stort trækplaster i ferien. De mindre børn vil elske at soppe ved South Beach, mens de større børn kan snorkle i timevis ved North Beach. De rummelige villaer giver jer masser af plads at boltre jer på – sammen og hver for sig – og alle restauranter tilbyder gode og varierede børnemenuer. Sågar gourmetmad for babyer!

I keder JER ikke på Ephelia

Skal der lidt adspredelse til fra solbadningen og snorklingen, så tilbyder Constance Ephelia Resort en lang række sjove sportsaktiviteter. Tennis, squash, vandcykler, kajak, katamaran, windsurfing m.m. kan alt sammen afprøves uden ekstra omkostning.

Tag med på kajaktur i mangroven, gå med på en guidet gåtur ad Ephelia Trail forbi smukke udsigtspunkter på toppen af klipperne, eller udforsk naturen på mountainbike. Der er også mulighed for at "flyve" med zipline gennem trætoppene! Sportsturneringer og undervisning i lokale danse er en festlig måde at lære resortets andre beboere at kende på.

Navnet Constance borger for kvalitet og service

Bag Ephelia Resort står Constance-kæden, hvilket for kendere er ensbetydende med kvalitet og service. Constance-kæden driver også det femstjernede resort Lemuria på Praslin, og vælger I at kombinere de to, får I ikke bare en fuldendt rejse, I får også mulighed for rabat på opholdet.

Nyhavn Rejsers konsulenter og gæster kender også kvaliteten fra Constances hoteller og resorts på Mauritius, Prince Maurice 5* og Belle Mare Plage 4+*.

Constance Ephelia Resort, SeychellerneSuiter og villaer

Constance Ephelia Resort byder på en række forskellige, smukt indrettede suiter og villaer – langs strandene eller op ad klipperne, for to eller for hele familien.

Alle værelser har balkon, aircondition, loftsvifte, hårtørrer, strygebræt, tv, minibar, te- og kaffefaciliteter, deponeringsboks og WiFi.

Tropical Garden View Room

Velindrettede værelser på 48 m2 med plads til to voksne. Jeres balkon og udsigt vender mod den tropiske have, der omslutter den sydlige del af resortet. Badeværelse med brusebad.

Junior Suite

Et stort værelse på 62 m2, som er indrettet med en dobbeltseng og en sovesofa, hvor der kan sove et barn under 12 år. Badeværelse med badekar. Mulighed for to suiter forbundet med en dør. Her kan bo to voksne og et barn under 12 år.

Senior Suite

Den mest rummelige værelsestype på hele 72 m2. Her har Nyhavn Rejser helt ekstraordinært mulighed for at indkvartere to voksne og to børn under 12 år. Badeværelse med badekar. Mulighed for to suiter forbundet med en dør.

Family Villa med privat pool

Den optimale løsning for familien. Villaen på 350 m2 er i to plan med en stue og et soveværelse med badeværelse en suite i stueplan og yderligere to soveværelser samt et badeværelse på førstesalen. Her er plads til seks voksne samt en opredning til et barn under 12 år. Også mulighed for en toværelses Family Villa (330 m2) med plads til fire voksne.

Beach Villa med privat pool

Beliggende ud til Constance Ephelias North Beach giver denne villa jer den perfekte badeferie. Villaen består af en stue og to soveværelser, begge med badeværelse en suite. De 370 m2 er fordelt på to plan, og her er plads til fire voksne samt to børn under 12 år, der sover i ekstrasenge. Også mulighed for en Beach Villa med et soveværelse (240 m2) med plads til to voksne.

Hillside Villa med privat pool

Her bor I i naturskønne omgivelser på den frodige bakkeskråning med frit udsyn over marinenationalparken Port Launay. Villaen er bygget ind i granitklipperne, så I på det nærmeste smelter sammen med de naturlige omgivelser. Vilaerne på 120 m2 rummer en stue og et soveværelse med badeværelse en suite, mens villaerne på 220 m2 rummer yderligere et soveværelse med badeværelse en suite. Her er plads til henholdsvis to og fire voksne.

Seselwa “Cuisine des Iles” er en afslappet og livlig restaurant i farverig indretning, der fanger Seychellernes kulturelle stemning. Her serveres både morgenmad, frokost og aftensmad med bl.a. kreolske specialiteter.

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.