• Poolområdet på Le Domaine de l’Orangeraie, Seychellerne
 • Le Domaine de l’Orangeraies restauranten Combava
 • Tid til forkælelse på Domaine de l’Orangeraie, Seychellerne
 • Receptionen på Le Domaine de l’Orangeraie, Seychellerne

Le Domaine de l'Orangeraie, La Digue, Seychellerne

La Digues skønneste og mest smagfulde hotel med førsteklasses faciliteter

Le Domaine de La Reserve, Seychellerne
Læs mere

La Digues skønneste og mest smagfulde hotel med førsteklasses faciliteter og smuk naturpræget arkitektur i fin harmoni med de tropiske omgivelser.

Stranden ved Le Domaine de l’Orangeraie, SeychellerneStrand og pool

Le Domaine de l’Orangeraie ligger i udkanten af La Passe med et eksklusivt poolområde lige ude til havet, hvor I kan ligge og dase med udsigt mod havet og Praslin efter en dags oplevelser rundt til øens udflugtsmål. Efter en tur i hotellets fantastiske spa oppe på bjergsiden kan I vende tilbage til barefoot lounge ved poolområdet og nyde drinks i solnedgangen og en herlig middag. Her er desuden en lille strand ved siden af pool området, kort afstand til Anse Severe-stranden og butikkerne i den lille by.

Garden Villa på Le Domaine de l’Orangeraie, SeychellerneI det store haveanlæg med græsplæner, granitklipper, frodig bevoksning og duftende blomster ligger charmerende garden villaer og på bjergsiden er eksklusive villas de charme med super lækker indretning. I finder således ikke noget bedre hotel på øen, der på en og samme gang tilbyder perfekt beliggenhed, høj komfort og eksklusiv, uformel atmosfære.

Terrasse på en Villa de Charme, Le Domaine de l'Orangeraie, SeychellerneVillafaciliteter

Alle villatyper har aircondition, loftvifte, tv, wifi, minibar, hårtørrer og telefon.

Resortets Garden-villaer er ret beset ikke villaer, men 20 suiter fordelt i fem bygninger. Garden-villaerne er nyrenoverede og fremstår flotte og moderne i en afslappet lounge-stil. Hver Garden-villa rummer et soveværelse med badeværelse en suite, et komfortabelt loungeområde og privat terrasse. Mulighed for tilstødende Garden-villaer med dør imellem. Velegnet til både par og familier.

31 villas de charme ligger smukt opad bjergsiden to og to sammen med smuk udsigt over de tropiske omgivelser. Villaerne føles som en sand oase af velvære og lækker indretning med eksklusive naturmaterialer og en romantisk atmosfære. Her er soveværelse, terrasse og udendørs badeværelse delvist overdækket med tækket tag, badekar og stor bruser. De anvendte materialer er nøje udvalgt som en hyldest til naturen og La Digues særlige idyl. Børn er ikke tilladt i denne kategori.

3 villas de charme elegance har desuden jacuzzi.

Spa og velvære på Le Domaine de La Reserve, SeychellerneSpa

Vidunderlig spa bygget kunstnerisk ind i klippevæggen og indrettet med naturens egne rå materialer, så der al mulighed for at geare helt ned og reproducere energi under de saliggørende behandlinger.

Gastronomi på Le Domaine de La Reserve, Praslin på SeychellerneBar og restaurant

Baren byder på kølige drikkevarer og eksotiske cocktails fra morgen til aften. I restauranten serveres der kulinariske oplevelser med ”signature” menuer fra middelhavet og retter med kreolsk, asiatisk inspiration.

 

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.