• Pool og strand på Le Repaire, Seychellerne
 • En rummelig terrasse hører til superior-værelserne på Le Repaire, Seychellerne
 • Det hyggelige poolområde på Le Repaire, Seychellerne
 • Solnedgang over stranden ved Le Repaire, Seychellerne

Le Repaire, La Digue, Seychellerne

Charmerende boutique-hotel på stranden

En rummelig terrasse hører til superior-værelserne på Le Repaire, Seychellerne
Læs mere

Le Repaire er et hyggeligt, lille boutique-hotel beliggende ud til stranden i udkanten af hovedbyen La Passe. Det perfekte udgangspunkt for at udforske La Digue og nyde øens helt særlige, afslappede atmosfære.

Det hyggelige poolområde på Le Repaire, SeychellerneSmåt og godt

Det behøver ikke at være store værelser, store pools og store armbevægelser, for at I kan få en dejlig ferie på Seychellerne. På La Digue handler livet først og fremmest om at tage den med ro og nyde tilværelsens enkelthed - og det kan I her på Le Repaire. Det charmerende, lille boutique-hotel har en skøn beliggenhed for jer, der gerne vil opleve La Digue i jeres eget tempo og samtidig være tæt på både natur og byliv.

Pool og strand på Le Repaire, SeychellerneStrandliv og solnedgange ved Anse La Reunion

Stranden i La Passe - også kendt som Anse La Reunion - er ikke så spektakulære som mange af de andre, mere berømte strande på La Digue. Men det gør ingenting. Sandet er stadig kridhvidt, vandet er lunt og lavt, udsigten til naboøen Praslin er spektakulær, og om aftenen kan I nyde nogle af de smukkeste solnedgange, der fås på Seychellerne.

Le Repaire er et af kun få hoteller, der ligger lige ud til Anse La Reunion, hvilket giver hotellet en af de fornemste beliggenheder i La Passe. Nyd udsigten fra den lille restaurant, hvor Le Repaires italienske kok serverer retter fra hjemlandet med et kreolsk touch. Mellem hotelbyngningen og stranden finder I hotellets lille pool.

Oksekærre på La Digue, SeychellerneLandsbystemning i La Passe

Selv om La Passe er La Digues hovedby, er den ikke mere end en lille landsby, og atmosfæren er overordentligt indtagende. Malingen skaller på de gamle, kreolske huse, kokospalmer og tropeblomster vokser frit, og da al transport først og fremmest er med cykel eller oksekærre, er der stort set ingen biler i gaderne. Over det hele hænger en smittende sorgløshed, der passer perfekt til en afslappende badeferie.

Fra Le Repaire kan I gå gennem La Passe og udforske byens rustikke fiskerestauranter, hvorfra velduftende, kreolske krydderier gavmildt strømmer jer i møde. Sjove butikker, gamle kirker og smilende ansigter bidrager til det charmerende gadebillede.

Strand på La Digue, SeychellerneMed cykel til verdens bedste strande

Flere af verdens smukkeste strande ligger på La Digue, og med cykel kommer I nemt rundt til de fleste. Strandene på nordkysten er de bedste at svømme ved, mens strande som Anse Source d'Argent og Anse Cocos syd for La Passe er de mest berømte. Udnyt, at I i mosætning til dagsgæsterne fra Praslin og Mahé har god tid, og besøg disse strande om morgenen eller eftermiddagen, hvor tilstrømningen er mere begrænset. Trods højdedragene mod øst, og opdag jeres egen favoritstrand. Her er der kun få, der finder vej til.

Selv om det er svært at løsrive sig, skal I også væk fra kysterne. Den centrale del af øen er et fuglerigt naturreservat, og en vandretur i højdedragene belønnes med de smukkeste udsigter.

Standardværelse på Le Repaire, SeychellerneVærelser på Le Repaire

Efter en lang dag med frisk luft og store indtryk er der intet bedre end at komme hjem til fred og ro. Le Repaire drives af et italiensk ægtepar, og den velkendte italienske gæstfrihed mærkes også her på Seychellerne. Med blot ni værelser er stemningen intim og uformel, og servicen er opmærksom og hjertevarm.

I kan vælge mellem standard-værelser og superior-værelser, der er en smule større og har udsigt mod havet. Indretningen er pæn, moderne og komfortabel.

Begge værelsestyper har en rummelig, møbleret balkon tillige med aircondition, deponeringsboks, hårtørrer, te- og kaffefaciliteter, loftsvifte og minikøleskab. Mulighed for barneseng på forespørgsel.

Charlotte Frost

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.