• Opholdsrum med udgang til terrasse på Les Villas d'Or, Seychellerne
 • Den smukke strand ved Les Villas d'Or, Seychellerne
 • Les Villas d'Or på Praslin, Seychellerne
 • Te på terassen på Les Villas d'Or, Seychellerne

Les Villas d'Or, Praslin, Seychellerne

Hyggelige villaer ved fantastisk strand

Les Villas d'Or på Praslin, Seychellerne
Læs mere

Hyggelige og velindrettede villaer med ægte sommerhusstemning og femstjernet beliggenhed lige ud til den vidunderlige sandstrand i Cote d'Or på Praslin. Suppler dagene på stranden med spændende udflugter til Vallée de Mai og Praslins naboøer.

Te på terassen på Les Villas d'Or, SeychellerneCote d'Ors bedste beliggenhed 

Cote d'Or er et af Praslins mest poulære turistområder. Den over to kilometer lange sandstrand er en af de bedste at svømme ved på Seychellerne, og selv om her er en del resorts, hoteller og lejligheder, så er antallet af sengepladser relativt lavt, og stranden bliver aldrig overrendt.

Les Villas d'Or er anlagt i en smuk have, der glider direkte over i stranden. Her er ingen veje eller stier, der skal passeres, og den brede, tætbevoksede grund sikrer jer rigeligt med plads på sandet. En bedre beliggenhed fås ikke i Cote d'Or.

Bo MED KÆMPESKILDPADDER I BAGHAVEN

Les Villas d'Or ligger på et område, der før var en del af stranden, men som siden er blevet beplantet og omdannet til den yndigste, tropiske have. Ejerne er lokale, og de har sat en stor ære i at lade det lokale islæt skinne tydeligt igennem både ude og inde. De tropiske blomster og buske er nøje afstemt efter villaernes kreolske arkitektur og rustikke interiør, og resultatet er en idyllisk og charmerende atmosfære, der oser af Seychellerne.

Mellem træerne vandrer omkring kæmpeskildpadder frit. Skildpadderne er helt tamme, og både børn og voksne er velkommen til at hilse på.

Slap af i solsengen på stranden ved Les Villas d'Or, SeychellerneSnorkling og svøming med koraller og fisk

Det er lige før, at det er nemmest at tage svømmefødder og snorkelmaske på hjemmefra. Efter to minutter er I fremme ved stranden og kan hoppe direkte i vandet. I det krystalklare vand er det let at manøvrede omkring efter koraller og fisk. Det ses alt sammen på lang afstand.

Den bedste snorkling får I ved klipperne omkring den lille ø Chauve Souris, som I kan vade eller svømme ud til. Men den brede, blikstille bugt inviterer også til lange svømmeture langs med kysten. Indled dagen med en opkvikkende dukkert, eller slut af med en romantisk svømmetur i solnedgangen. I kan på ingen tid nå tilbage til spisetid derhjemme.

I har også en lille pool til rådighed på hotellet, men det er nok begrænset, hvor meget den kommer i brug. Stranden er det helt store trækplaster.

Den smukke Vallé de Mai Nationalpark på Praslin, SeychellerneNaturoplevelser med båd og ben

Hvis I gerne vil se flere af Seychellernes øer, så er Cote d'Or det helt rigtige udgangspunkt. Bådture til naboøerne Curieuse og Cousin arrangeres direkte fra stranden. Begge øer er veritable naturparadiser med adskillige dyr og fugle, der ikke findes andre steder i verden - lige fra de enorme landskildpadder til de bittesmå dayaldrosler.

I bor også med ganske kort afstand til Praslin Nationalpark, hvor I kan vandre blandt de 35 m høje Coco de Mer-palmer i Vallée de Mai, se sjældne fugle som de seychelliske falke og de seychelliske sejlere, og nyde synet og duftene af blomstrende vanilleorkidéer, hibiscus, bougainvillea og frangipani. Prøv at se, om I kan identificere alle seks forskellige palmetyper i parken - de findes kun på Seychellerne.

Opholdsrum med udgang til terrasse på Les Villas d'Or, SeychellerneHyggelige villaer i sommerhusstil

Les Villas d'Or består af seks villaer med et eller to soveværelser. Villaerne er indrettet i åbent plan med stue og køkken ud i ét. Fra stuen har I udgang til jeres terrasse og hotellets charmerende have. Villaerne ligger i en halvcirkel mod havet, der kan skimtes mellem havens træer.

Villaerne med et soveværelse ligger i samme bygning med indgang fra hver sin side og har plads til to voksne og et barn i en opredning. Villaerne med to soveværelser har plads til fem voksne eller to voksne og tre børn. Den femte person sover i en opredning.

De mørke træsorter og rustikke møbler i kreolsk stil giver villaerne en uformel sommerhusstemning. Her kan I slappe af og bare være jer selv i hjemlige og funktionelle rammer.

Alle villaerne har aircondition, deponeringsboks, loftsvifte og tv.

Køkken og opholdsrum i åbent plan på Les Villas d'Or, SeychellerneGør det selv, morgenmad eller halvpension

Køkkenet er fuldt udrustet, så I kan tilberede jeres egne måltider, men I har også mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension. Middagen indtages på hotel Le Duc de Praslin, der ligger omkring halvanden kilometer fra Les Villas d'Or. Transport til middagen er inkluderet, men I kan også gå hertil langs med stranden - en tur på ca. 20 minutter.

Charlotte Frost

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.