• Paradise Sun på Seychellerne ligger lige ud til Cote d'Ors sandstrand
 • Paradise Sun, Seychellerne
 • Paradise Sun, Seychellerne
 • Værelse med udsigt til stranden på Paradise Sun, Seychellerne

Paradise Sun, Praslin, Seychellerne

Charmerende resort ved vidunderlig hvid sandstrand

Paradise Sun på Seychellerne
Læs mere

Førsteklasses resort ud til Cote d'Ors vidunderlige sandstrand, hvor både familier og par vil føle sig hjemme. I kan snorkle ved koraller direkte fra stranden og tage på vandreture i den frodige tropeskov. Og middagen nyder I med de bare tæer begravet i Praslins fine, hvide sand.

En velholdt tropisk have omslutter værelsesbygningerne på Paradise Sun, SeychellerneJeres eget paradis i solen

Paradise Sun ligger i rolige og frodige omgivelser ved Cote d'Or på Praslins nordøstlige kyst, et område der er kendt for sine underskønne strande. Her er flere naboresorts, men atmosfæren er stadigvæk dejligt uformel og døsig, og om aftenen går både lokale og besøgende solnedgangstur på stranden.

Hotellet er et ægte paradis for både familier og par, der søger fred og ro i smukke omgivelser, og som længes efter lange solskinsdage ved havet. Med blot 80 værelser og bungalows er her tale om et lille og intimt hotel, og anlægget med den velholdte, tropiske have tager sig overordentligt charmerende ud.

Nyd en kølig cocktail på Cote d'Ors vidunderlige sandstrand ved Paradise SunAfslappende dage og atmosfærefyldte aftener

Feriedagene går hurtigt ved den fine sandstrand. Nyd det lune vand ved kysten, eller svøm ud til den lille ø Chauve Souris. Der er god snorkling rundt om klipperne. I kan dyrke yoga på stranden eller udforske kysten i kajak, eller nyd en stille stund i hotellets spa. Så er afslapningen komplet.

Om aftenen kan I nyde en eksotisk cocktail på stranden inden middagen eller spadsere til de hyggelige butikker og restauranter, der ligger få minutters gang på hotellet. Flere aftener underholdes der med livemusik og danseshow på hotellet.

Tag på dykkertur med båd fra Paradise Sun, SeychellerneUdgangspunktet for store oplevelser

Har I mod på at se mere af Praslin, hjælper jeres rejsekonsulent jer gerne med at planlægge udflugter til eksempelvis nationalparken Vallée de Mai eller bådtur til de mindre naboøer, hvor I kan opleve Seychellernes rigeste dyreliv med sjældne fugle og enorme landskildpadder.

Udflugter kan også arrangeres på Paradise Sun, og hver onsdag aften kan I omkostningsfrit deltage i et stemningsfuldt solnedgangscruise direkte fra stranden. Hotellets eget dykkercenter arrangerer daglige dykkerture, og der er mulighed for vandre- og fisketure nær hotellet.

Nyd en romantisk middag på stranden på Paradise Sun, Seychellerne

middag med sand mellem tæerne

Halvpension er inkluderet i jeres ophold på Paradise Sun, og I kan godt glæde jer til at nyde jeres middag på hotellets strandrestaurant, St. Pierre. Her spiser I direkte på sandet, så skoene kan I efterlade på værelset. Køkkenet på Paradise Sun er fransk-kreolsk og oser af stolthed over de lokale madtraditioner - med god ret. Prøv at time jeres spisetider, så I får solnedgangen med. De eksotiske krydderier smager endnu bedre, når stranden gløder af orangerøde stråler. Morgenmaden indtager I ved poolen - så kan I hurtigt få dagens første dukkert.

Værelse med udsigt til stranden på Paradise Sun, SeychellerneVærelser mod havet

Hotellets værelser ligger midt i den store, tropiske have, og alle vender mod havet. Nyd udsigten fra jeres balkon, mens havens fugle står for underholdningen. Indretningen er pæn og rusik i den typiske, seychelliske stil med mørke træsorter og natursten.

I kan vælge mellem superior-værelser og de lidt større deluxe-værelser. Sidstnævnte har plads til to voksne og to børn under 12 år og er det oplagte valg, hvis I rejser som familie.

Alle værelser har WiFi, balkon, aircondition, loftsvifte, telefon, elektronisk sikkerhedsboks, kaffe-/te faciliteter, tv, hårtørrer og minikøleskab. Barneseng fås på forespørgsel.

Charlotte Frost

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.