• Infinity pool i Two Bedroom Pool Villa på Six Senses Zil Pasyon, Seychellerne
 • Hideaway Pool Villa på Six Senses Zil Pasyon
 • Afslapning og skøn udsigt fra Koko Bar på Six Senses Zil Pasyon, Seychellerne
 • En af de tre strande på Six Senses Zil Pasyon
 • Fantastiske omgivelser ved Six Senses Zil Pasyon på den lille ø Félicité, Seychellerne

Six Senses Zil Pasyon, Félicité, Seychellerne

Luksusresort på privat paradisø

Oceanfront Pool Villa på Six Senses Zil Pasyon
Læs mere

Six Senses Zil Pasyon på den private lille ø Félicité er Seychellernes uden sidestykke mest ekstraordinære resort. Nyd gastronomi, velvære og barfodsluksus i vidunderlige omgivelser, som kun Six Senses kan skabe det.

Autentisk atmosfære på de vidunderlige strande ved Six Senses Zil Pasyon, Seychellernefind lykken på félicité

Six Senses Zil Pasyon ligger på Félicité, en lille, privat ø, hvor massive granitklipper, paradisisk natur og hvide strande skaber et dramatisk og smukt landskab.

Turen hertil, som kan foretages med privat helikopter, er en oplevelse i sig selv med udsigt over Det Indiske Ocean og Seychellernes mange små øer, der viser sig som bløde, grønne knopper på havoverfladen.

Poolområde med udsigt over havet på Six Senses Zil Pasyon, SeychellerneSIX SENSES' FLAGSKIB

Resortets 30 poolvillaer løfter Six Senses-brandet til helt nye højder med barfodsluksus i den velkendte indbydende, men underspillede stil. Oplevelsen af fred og privatliv i smukkeste harmoni med naturen langt væk fra andre øer, hoteller og mennesker gør opholdet på Six Senses Zil Pasyon helt unikt.

Takket være Nyhavn Rejsers mangeårige, tætte samarbejde med Six Senses-kæden kan vi tilbyde dette resort på helt enestående vilkår for vores kunder.

Granitblokke og tropeskov ved Six Senses Zil Pasyonferie i paradisets have

Den seychelliske ø Félicité ligger i en øgruppe med bl.a. La Digue, Praslin og Curieuse, hvor nogle af Seychellernes mest autentiske og enestående naturoplevelser venter jer.

Men I behøver ikke at forlade øen. Six Senses Zil Pasyon breder sig ud over en tredjedel af Félicités areal, og landskabet er gudesmukt og meget varieret. Følg vandreruterne, der fører jer forbi granitblokke i formationer, der trodser tyngdekraften, kvidrende fugleliv og blomster og planter med de mest intense farver og dufte.

Udforsk koralrevet ved Six Senses Zil Pasyon, SeychellerneSandstrande, koralrev og havskildpadder

Mellem alt det grønne gemmer der sig tre vidunderlige strande. Den ene strand er en koralstrand, hvor I kan snorkle med tropiske fisk blandt koraller. Der er også rigtig gode chancer for at møde havskildpadder under overfladen. Den anden strand er lang og smuk, men kan også være lidt vild med bølger, så badning tilrådes kun med sko pga sten og koraller.

Den tredje strand ligger tæt på hovedpoolen og er den bedste til badning, da den ligger i en lille bugt og er beskyttet af store klipper. Også her er der gode chancer for at se skildpadder og vi anbefaler badning med sko/svømmefødder og snorkel for at man kan orientere sig blandt små klipper og koraller.

For at bevare den autentiske atmosfære er kun den ene strand bemandet, og det begrænsede antal solsenge og cabaner på hver strand sørger for, at resortets gæster ikke klumper sig sammen. De fleste gæste vælger også at leve livet i deres villa, eller at tage på tur.

Unik middagsoplevelse på The Chef's Kitchen, Six Senses Zil Pasyon på Seychellerne SERVICE PÅ ET SØLVFAD - UHØJTIDELIGT OG SELVFØLGELIGT

Den paradisiske oplevelse kompletteres af atmosfæren på resortet, der i vanlig Six Senses-stil er gennemført opmærksom og personlig uden at være hæmmende eller anmasende.

Jeres personlige butler sørger for, at I får det optimale ud af jeres ophold og arrangerer alt fra is på terrassen til romantiske middage og oplevelsesrige udflugter.

Infinity pool i Two Bedroom Pool Villa på Six Senses Zil Pasyon, Seychellernesol og vand - Også for familier

Six Senses Zil Pasyon er ikke kun for par, men også for familier, der savner kvalitetstid og nærvær. Poolvillaerne giver jer mulighed for fælles aktiviteter eller for blot at nyde freden i hinandens selskab. Men her er samtidig plads nok til, at I kan gå hver til sit, når de mindre børn er lagt I seng, eller de større børn trænger til at være sig selv.

Det naturlige samlingssted bliver hurtigt solsengene ved jeres private pool, men udnyt også resortets smukt anlagte hovedpool med en fabelagtig udsigt over havet og skoven. Børnene kan også deltage i kreative og sjove aktiviteter sammen med deres nye legekammerater i børneklubben.

Nyd havudsigten fra spaen på Six Senses Zil PasyonSix Senses Spa i særklasse

Når man planlægger et resort er spaen oftest ikke "første-vælger" af belliggenhed. På Zil Pasyon er det omvendt. Her har spaen fået den mest spektakulære beliggenhed bygget ind i, henover og rundt om de fantastiske granitklippe blokke tæt på havet og bølgernes brusen.

Spaen på Six Senses Zil Pasion på Seychellerne smyger sig ind mellem klipperne i en række smukke pavillionerSom altid er spaen Six Senses' blidt bankende hjerte. Har I før prøvet en Six Senses spa, ved I, hvad I har I vente. Spaen på Six Senses Zil Pasyon er anlagt med fem individuelle behandlingsvillaer med store glasfacader, der inviterer naturen helt hen til massagebriksen. Saltvandspool, yogapavillon og udsigtsterrasse gør det svært at løsrive sig.

Behandlingerne omfatter de klassiske Six Senses signaturbehandlinger og indkorporerer både lokale og holistiske traditioner. I kan også benytte jer af Six Senses Integrated Wellness-programmet, hvor en professionel wellness-rådgiver tilrettelægger et personligt spa- og fitness-program til jer ud fra en analyse af jeres individuelle fysiologi.

Frisk og delikat seafood på Ocean Kitchen, Six Senses Zil Pasyon på SeychellerneIntim, eksklusiv og uformel gastronomi

Også det gastronomiske udbud og kvalitet lever i alle måder op til hvad I kan forvente af et nyt, forbilledligt Six Senses-resort. Tre restauranter og to barer tilbyder varieret, intim og sublim forkælelse. Dagens måltider kan også nydes hjemme i jeres villa.

Morgenmaden serveres på fusionsrestauranten Island Café, der også er åben til middag og dagen igennem tilbyder friske drikkevarer, kaffe og cocktails. Menuen er inspireret af europæiske, asiatiske og afrikanske retter i det kreoliserede mix, der er så kendetegnende for Seychellerne.

Ocean Kitchen beliggende ud til havet serverer frisk, delikat seafood til frokost og middag.

Prøv en privat vinsmagning i The Wine Vault på Six Senses Zil PasyonThe Wine Vault, resortets vinkælder, tilbyder både vinsmagning under ledelse af resortets sommelier og private middage omgivet af flasker, fade og levende lys.

The Chef's Kitchen tilbyder en unik og intim middagsoplevelse, hvor middagen tilberedes à la minute, mens kokken undervejs fortæller om de lokale råvarer, krydderier og teknikker.

Lakanbiz Bar er det perfekte sted at trække sig tilbage til efter middagen. Drinkskortet rummer et stort udvalg af kvalitetsrom foruden cubanske cigarer.

Koko Bar befinder sig ved stranden og tilbyder forfriskninger i dagstimerne.

Pasyon Pool Villa på Six Senses Zil PasyonAfsondrede og private poolvillaer med havudsigt

Resortets 30 villaer ligger spredt ud over mere end 250 hektar, og med 50-75 meter mellem villaerne findes der ikke en bedre og mere afsondret ramme for romantik og nærvær.

Alle villaer har privat infinity pool, terrasse med havudsigt og udendørs spiseplads. Badeværelserne er indrettet med stort badekar, brus og økologiske skønhedsprodukter.

Herudover har villaerne hårtørrer, WiFi, tv, deponeringsboks, yogamåtte, te- og kaffefaciliteter samt vinkøler, minibar og ismaskine.

Hideaway Pool Villa

Den mindste villakategori på 175 m2. Villaen består af et kombineret sove- og opholdsrum, walk in closet, badeværelse og stor terrasse med havudsigt. Her kan bo 2 voksne og 2 børn. 

Panorama Pool Villa

Denne villatype på 200 m2 ligger placeret højere oppe på skråningen og har en endnu smukkere udsigt. Indrettet med sove- og opholdsrum, walk in closet, badeværelse og stor terrasse med en magelig daybed. Her kan bo 2 voksne og 2 børn.

Oceanfront pool villa

Indretning og størrelse som Panorama Pool Villa, men placeret helt ude ved kysten på klipperne over havet. Her kan bo 2 voksne og 2 børn.

Pasyon pool villa

Resortets signaturvillaer på 200 m2 er indrettet med enten et lidt større soveværelse eller et større udendørsareal med ekstra daybed midt i det grønne. Her kan bo 2 voksne og 2 børn.

Two bedroom pool villa

Denne rummelige villa på 440 m2 består af to soveværelser med hver sit walk in closet og badeværelse en suite. Herudover er her et lækkert opholdsrum med lounge og spiseplads, som åbner op ud til en stor terrasse og en ekstra stor pool. Med plads til op til fire voksne og to børn er denne villa det oplagte valg for familien. Her kan bo 4 voksne og 2 børn.

Private residences

Six Senses Zil Pasyon råder også over to private residences med henholdsvis tre og fire soveværelser, hvis I har brug for yderligere sovepladser. Tal med jeres rejserådgiver om jeres muligheder.

Tag med privat helikopter til Six Senses Zil Pasyon på øen Félicité og oplev en fantastisk udsigt over Det indiske ocean og Seychellernes små øerTransport til Six Senses Zil Pasyon

Rejsen til Félicité foregår med fly til lufthavnen på Seychellernes hovedø Mahé. Herfra er der mulighed for at chartre en privat helikopter (op til seks personer), hvor I under den 15 min. lange flyvetur får en usammenlignelig rejseoplevelse med Seychellernes vidunderlige landskaber i fugleperspektiv.

Der er også mulighed for at benytte lokalflyet (ca. 15 min.) fra Mahé til Praslin. Herefter bliver I kørt i privat bil (ca. 25 min.) til Praslins havn, hvorfra I sejler med speedbåd til Félicité (ca. 25 min.).

Endelig kan I vælge at tage med den lokale katamaranfærgen (ca. en time) fra Mahé til Praslins havn, hvor I stiger direkte på speedbåden til Félicité.

Udsigt til naboøerne fra Six Senses Zil PasyonØer, udflugter og oplevelser

Six Senses har også den store fordel, at det ligger tæt på mange andre øer og mindre besøgte steder på Seychellerne. 

 • To gange om ugen, kan I f.eks. gratis tage med speedbåden til La Digue. Turen tager ca. 15-20 min. og varer fra 10.00-16.00. Lej en cykel på havnen ved ankomst og udforsk den charmerende ø.
 • Fin badestrand og god snorkling finder I på den lille ø Coco, 500 meter væk. Resortets lille speedbåd sejler dertil hver anden time. Turen tager kun 5 min. og er gratis.
 • Lej en båd på resortet og nyd en dag på havet. Hold picnic på naboøen Big Sister, hvor der er to super strande og tag eventuelt en snorkeltur ved Little Sister undervejs.
 • I kan også let besøge hovedøen Praslin, hvor I finder nationalparken Vallée de Mai, der er med på UNESCOs Verdensarvsliste. Det er også på Praslin, at I finder Anse Lazio, en af verdens smukkeste strande. Ankom i speedbåd på ca. 20 min. eller lej en båd og stop, hvor I har lyst.
Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.