• Drømmbryllup på stranden Anse Source D’Argent. Seychellerne
 • Anse Source D’Argent. Dette fantastiske sted er de utrolige kulisser for jeres bryllup
 • Brudepar på en strand ved solnedgang
 • Romantisk cabanas til brug ved bryllupsceremoni
 • Unikke hvide strande på Seychellerne

Bryllup på Seychellerne

15 dages drømmerejse til Paradisets Have - Kontakt os for pris

Glæd jer til:

Naturoplevelser og charmerende Paradise Sun 4*, Praslin

Heldagstur til tre smukke øer med bl.a. skildpaddereservat og snorkling

Hyggelige La Digue med udflugter på cykel og vielse i sandet

Forkælelse på Seychellernes mest romantiske hotel, Le Domaine De L’Orangeraie 4+

Constance Ephelia Resort 4+*, Mahé ud til marinepark

Inkluderet halvpension på alle tre hoteller

Læs mere

Bliv gift med tæerne i sandet på en vidunderlig strand på Seychellerne. Vi arrangerer jeres bryllup og sørger også for ekstra oplevelser og skønne hoteller. I skal opleve nogle af verdens smukkeste strande og mest romantiske steder. Alt, hvad I skal gøre, er at sige ja!

Turen inkluderer halvpension og skøn gastronomi, romantiske stunder på verdens bedste strande og minder for livet.

Alt kan tilpasses

På baggrund af vores erfaringer fra egne rejser og tilrettelæggelse af bryllupper og bryllupsrejser for mange kunder gennem de sidste 10 år har vi nøje udvalgt alle de romantiske elementer, vi ved I forventer af drømmerejsen med den eneste ene. Dette er vores bedste bud, men alt kan naturligvis justeres efter jeres behov og budget. Vi kan også arrangere rejsen uden brylluppet, hvis I blot søger en enestående bryllupsrejse.

Brylluppet er juridisk gyldigt i Danmark

Jeres bryllup på Seychellerne godkendes juridisk af de danske myndigheder. Vær opmærksom på at det tager lidt tid at forberede, da helst skal begynde planlægningn mindst 8 uger før. I får en liste over papirer, vi skal bruge, og når vi har dem, skal I ikke tænke på meget andet end at pakke kufferten.

Håndplukkede hoteller

Vi har håndplukket Seychellernes mest romantiske og lækre hoteller, som rammerne for denne drømmerejse til de naturskønne øer. Her er I tæt på Seychellernes smukkeste naturseværdigheder og nogle af verdens bedste strande. Alle 3 hoteller har en super beliggenhed, masser af faciliteter, god stemning og lækker mad. De udgør de perfekte rammer for både optakten til brylluppet, selve brylluppet og dagene efter der bare skal nydes.

Erfaren lokalagent

Vores lokale agent sørger for alle transporter til og fra lufthavn, hotel og havn. Ligeledes klarer de alt det praktiske med færgebilletter og udflugter som foregår i mindre grupper med andre deltagere. Det er også vores agent, som står for alt det praktiske omkring brylluppet, så I kun har ét lokalt kontaktpunkt, og der er fuld tryghed for, at alt kører på skinner. Vi har arbejdet sammen i over 10 år og har fået særdeles gode tilbagemeldinger fra vores kunder.

Program

Dag 1
Udrejse Danmark

På Seychellerne finder man nogle af verdens bedste strandeI flyver med femstjernede Emirates via Dubai ud på eftermiddagen.

Dag 2-6
Praslin, Paradisets Have

Mød de gigantiske skildpadder på øen Curieuse, SeychellerneEfter flyskifte undervejs er i fremme om formiddagen på Mahé. Vores agent tager imod og fører jer over til indenrigsterminalen, hvor lokalflyet afgår. En kort flyvetur på 15 minutter bringer jer til Praslin, hvor I transporteres til hotellet.

Praslin er for mange øen over dem alle på Seychellerne. Øer er i sig selv naturskøn og udgør samtidig et perfekt udgangspunkt for at udforske de omkringliggende mindre øer. Her en afslappet stemning og nogle af verdens bedste strande. I bor fire nætter på charmerende Paradise Sun 4*, der ligger lige ved Côte D’Or som er en af øens bedste strande.

Vallee de Mai Nationalpark

Praslin byder bl.a. på enestående oplevelser i nationalparken Vallee de Mai, der er udnævnt til UNESCO World Heritage Site.

Parken er især kendt for sine coco de mere palmer, hvor frøet (nødderne) på huntræet ligner et kvindeskød og kan veje 20-30 kg. Hantræets blomst ligner en fallos og tilsammen har de givet anledning til mange myter om, at Praslin var det ægte ”Paradisets Have”.

Heldagstur med båd til tre skønne øer

En af dagene under jeres ophold på Praslin skal I på en fantastisk heldagstur med båd til tre naturskønne øer.

I starter på Cousin Island, som er indbegrebet af Seychellernes enestående natur med mangroveskov og vådområder, der er hjemsted for havfugle, endemiske landfugle, sjældne træsorter og unikke planter. Øen er også rugested for hawksbill-skildpadder.

Midt på dagen fortsætter I til Curieuse Island, der er kendt for sin store population af kæmpe landskildpadder. Nogle kan ses ved den lille sø ved kysten, men flertallet af skildpadder går frit omkring på øen. I disse spændende omgivelser serveres der en skøn BBQ frokost på stranden.

Dagen slutter med en times snorkling ved det lille stenskær St. Pierre. Har man kan ikke prøvet det før, kan man få udleveret en letvægts snorklingvest. Efter en rig dags oplevelser sejles I tilbage til Praslin.

Dag 6-10
Fredfyldte La Digue

Udforsk La Digue, Seychellerne, på cykelEn kort sejltur med katamaran bringer jer til frodige og fredfyldte La Digue, som er Seychellernes fjerdestørste ø. I opdager hurtigt, at I er rejst tilbage i tiden og ind i en verden af uberørt idyl. Det er ikke usædvanligt at se turister bliver hentet i oksekærre ved havnen, og cykel er det mest brugte transportmiddel for både turister og lokale.

I bor 4 nætter i en romantisk ”villa de charme” på hyggelige og smagfulde Le Domaine de L’Orangeraie 4+* med lækre førsteklasses faciliteter, stor swimmingpool, suveræn spa på toppen af et klippebjerg og skøn mad.

Strande, fugleliv og kæmpe skildpadder

På La Digue er der masser at foretage sig som f.eks. at udforske øens mange strande og fine bugter på cykel med snorkel og maske i tasken. Eller gå en tur op på øens frodige midte Nid d’Aigle. I kan også se store landskildpadder og sjældne fugle som paradise fly catcher i Veuve Seychelles Reserve. Den rige flora byder blandt andet på orkideer, og i haverne blomstrer store hibiscus.

Anse Source D’Argent. Dette fantastiske sted er de utrolige kulisser for jeres bryllupDrømmebryllup ved verdens smukkeste strand

La Digues største seværdighed er den legendariske og uendeligt smukke strand Anse Source D’Argent med kridhvidt sand omkranset af kolossal sorte granitklipper, der nærmest tager sig ud som kunstneriske skulpturer.

Dette fantastiske sted er de utrolige kulisser for jeres bryllup. I bringes hertil i en gammeldags oksekærre pyntet med blomster. På selve stranden foregår vielsen under en port af palmeblade bistået af en præst. Vielsen er lovformelig og gældende efter dansk lov.

Stranden ved Anse Source D’Argent er åben hver dag, så I har naturligvis mulighed for at besøge det særlige sted både før og efter brylluppet.

Dag 10-14
Forkælelse og aktiviteter i paradis, Mahé

Ephelia Spa er den største i Det Indiske OceanEfter uforglemmelige oplevelser og bryllup på La Digue slutter i drømmerejsen af på det eksklusive Constance Ephelia Resort 4+*, på Mahé, som er Seychellernes største og mest bjergrige ø.

Ephelia er ø-gruppens suverænt bedste førsteklasses resort. Hotellet åbnede i 2010 med en femstjernet beliggenhed ved foden af grønne bjerge og lige ud til Port Launay Marine-nationalpark med masser af farverige fisk og to skønne strande. Resortets suiter og villaer ligger på 120 hektar land og inviterer til afslapning, forkælelse og en lang række aktiviteter for det romantiske par lige fra kanotur i mangroven over guidede vandreture til masser af sportsaktiviteter.

Kulinariske oplevelser og gratis aktiviteter

Ephelia har 5 restauranter med alverdens kulinariske tilbud. I kan vælge mellem fire specialrestauranter med delikate a la carte restauranter og en buffetrestaurant med overdådigt udbud i høj kvalitet og live cooking stations, hvor man ser de skønne råvarer tilberedes.

Her er desuden flere swimmingpools og den største spa i Det Indiske Ocean, hvor hele vådområdet er gratis.

Udover bare at nyde de frodige omgivelser er her masser af inkluderede faciliteter, som tennisbaner, squash, fitness og alt ikke motoriseret vandsport, dvs. katamaran, windsurfing, kajakker og vandcykler. Resortet arrangerer desuden gåture og kajakture i mangroven

Udforsk Mahés frodige natur

På selve Mahé kan I besøge den lille hyggelige hovedstad Victoria, opleve det hektiske marked og se bylivet gået sin stille gang. I Morne Seychellois Nationalpark (900 m.o.h.) frister velafmærkede vandreruter med skønne bjergpanoramaer med flotte kig på mod det azurblå ocean. I kan også leje en bil og køre rundt på egen hånd og nyde den kuperede natur med grønklædte granitbjerge, små landsbyer og bugter med strande.

Dag 14-15
Hjemrejse

I rejser fra Seychellerne og ankommer til Danmark på dag 15.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Bryllup på Seychellerne, 15 dage
RejseperiodeDobbelt
23.11.18 ‑ 18.12.1838.000‑41.000
19.12.18 ‑ 26.12.1844.000‑50.000
27.12.18 ‑ 03.01.1955.000‑59.000
04.01.19 ‑ 06.01.1940.000‑46.000
07.01.19 ‑ 28.07.1937.000‑43.000
29.07.19 ‑ 23.08.1943.000‑46.000
24.08.19 ‑ 31.10.1939.000‑44.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ring og hør for pris aktuelle tilbud til bryllupsrejsende. 

 

Charlotte Frost

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

 • Fly t/r Praslin, Seychellerne
 • Transport lufthavn – hotel Praslin
 • 4 nætter på Paradise Sun 4* i superior værelse med halvpension
 • Halvdags udflugt til Vallee de Mai, Praslin
 • Heldagsudflugt med frokost til Cousin, Curieuse og St. Pierre
 • Transport hotel til færge, Praslin
 • Færge Praslin - La Digue t/r
 • Transport havn - hotel La Digue
 • 4 nætter på Le Domaine De L’Orangeraie 4+* i Villa de Charme inkl. halvpension
 • Drømmebryllup på Anse Source D’Argent La Digue inkl. blomsterpyntet oksekærre, palmeport på stranden og 1 fl. mousserende vin
 • Transport til færge på La Digue
 • Transport havn til lufthavn på Praslin
 • Transport luthavn – hotel Ephelia t/r f på Mahé
 • 4 nætter på Constance Ephelia 4+* i junior suite med halvpension

Ikke inkluderet

 • Rejseforsikring, vi anbefaler Europæiske og Gouda
 • Tillæg for ud- og hjemrejse fredag, lørdag og søndag
 • Entre til Union Estate, La Digue på bryllupsdag (50 Euro, betales direkte lokalt)

Bemærk

 • Afrejse muligt fra provinsen mod tillæg