• Nyd solnedgangen fra Constance Lemuria Resort, Seychellerne
  • Romantisk middag på stranden ved North Island, Seychellerne
  • Coco Beach på La Digue, Seychellerne

Romantik på Seychellerne

10 dage med oplevelser og strandliv i paradis, fra 25.500 kr.

Glæd jer til:

To romantiske 4* hoteller på Praslin og La Digue

Halvdagstur til kæmpepalmerne i Vallée de Mai

Heldagstur til kæmpeskildpadder, fugle og snorkling på Cousin, Curieuse og St. Pierre

Verdens smukkeste strande på Praslin

Afslapning og cykelture på La Digue

Læs mere

Vi har udvalgt nogle af Seychellernes mest romantiske hoteller til denne drømmerejse til Praslin og La Digue. Her er I tæt på Seychellernes smukkeste naturseværdigheder og nogle af verdens bedste strande.

Seychellernes mest romantiske øer

På denne rejse til Seychellerne har hotellerne alle en perfekt beliggenhed og en skøn atmosfære. De er et perfekt udgangspunkt for gåture ved stranden og hyggelige udflugter med bil eller cykel til noget af klodens mest eventyrlige tropenatur.

I starter rejsen på Praslin, som for mange er øen over dem alle på Seychellerne. Praslin er i sig selv naturskøn og samtidig et perfekt udgangspunkt for at udforske de omkringliggende, mindre øer. Her en afslappet stemning og nogle af verdens bedste strande.

Følg årstiderne på Praslin

Fra april til oktober gør de sydøstlige passatvinde det bedst at bo på de nordøstlige strande, hvor der er mindre vind, og havet er roligere. Her vil I kunne nyde at bo på charmerende L'Archipel 4* ved den fantastiske Cote d’Or-strand. Kontakt os, hvis I ønsker at rejse mellem november og marts, så vi kan vejlede jer om de bedste hoteller på dette tidspunkt.

Praslin har masser af hyggelige restauranter, hvor I om aftenen kan nyde en dejlig middag i stearinlysenes skær efter en dag med oplevelser i den smukke natur.

Paradisets have

På Praslin skal I på halvdagstur til nationalparken Vallée de Mai, der er udnævnt til UNESCO World Heritage Site. Parken er især kendt for sine Coco de Mer-palmer, hvor frøet (nødderne) på huntræet ligner et kvindeskød og kan veje 20-30 kg. Hantræets blomst ligner en fallos, og tilsammen har de givet anledning til mange myter om, at Praslin var den ægte ”Paradisets Have”.

stævnemøde med kæmpeskildpadder, fugle og tropefisk

Jeres heldagstur går direkte fra Hotel l'Archipel med båd til Cousin, Curieuse og St. Pierre. I sejler først til det unikke fugleliv på den totalfredede ø Cousin. Dernæst sejler I til Curieuse, som først og fremmest er landskildpaddernes ø, og I kommer helt tæt på de fascinerende kæmper, der kan blive flere hundrede år gamle. Fra Curieuse sejler I til den pittoreske klippeø St. Pierre, hvor I kaster anker og hopper i vandet direkte fra båden. Her vil I opleve noget af den bedste snorkling på Seychellerne.

Fredfyldte La Digue

En kort sejltur fra Praslin bringer jer nu til frodige og fredfyldte La Digue, som er Seychellernes tredjestørste ø. I opdager hurtigt, at I er rejst tilbage i tiden og ind i en anden verden af uberørt idyl. Det er ikke usædvanligt at se turister bliver hentet i oksekærre ved havnen, og cykel er det mest brugte transportmiddel for både turister og lokale.

I bor 3 nætter i en dejlig garden bungalow på hyggelige og smagfulde Le Domaine de l'Orangeraie 4* med lækre, førsteklasses faciliteter.

Strande og dyreliv

På La Digue er der masser af foretage sig som f.eks. at udforske øens mange strande og fine bugter på cykel med snorkel og maske i tasken. Eller gå en tur op på øens frodige midte, Nid d’Aigle. I kan også se store landskildpadder og sjældne fugle såsom de elegante paradisfluesnappere i Veuve Seychelles Reserve. Den rige flora byder blandt andet på orkidéer, og i haverne blomstrer store hibiscus.

Øens bedste seværdighed er den legendariske og uendeligt smukke strand Anse Source d’Argent med kridhvidt sand omkranset af de typiske, sorte granitklipper. Tag hinanden i hånden, og oplev stranden tidligt om morgenen, inden dagsturisterne ankommer, og I har stranden næsten for jer selv. Mere romantisk bliver det ikke.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Romantik på Seychellerne, L'Archipel & La Domaine de l'Orangerie, 10 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
23.11.18 ‑ 19.12.1825.000‑29.00034.000‑37.000
20.12.18 ‑ 31.12.1829.000‑33.00040.000‑45.000
01.01.19 ‑ 31.10.1925.000‑29.00033.000‑41.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Rejseforsikring, vi anbefaler Europæiske og Gouda
  • Tillæg for ud- og hjemrejse fredag, lørdag og søndag

Bemærk

  • Afrejse muligt fra provinsen mod tillæg.