• Den smukke indgang til Six Senses Duxton i Singapore
 • Baren på Six Senses Duxton i Singapore
 • Hyggelige Ann Siang Hill blot 5 minutters gang fra Six Senses Duxton i Singapore

Six Senses Duxton, Singapore

Stilfuld luksus i historiske rammer i hjertet af Singapore

Den smukke indgang til Six Senses Duxton i Singapore
Læs mere

I Tanjong Pagar-kvarteret hjertet af i Singapores Chinatown er to smukke, gamle handelshuse omdannet til ypperlig luksus tilsat Six Senses' unikke harmoni. Nyd historisk stemning, sublim service og udsøgt gastronomi med byens tilbud lige uden for. 

Terrassen foran Six Senses Duxton i SingaporeTanjong Pagar-kvarteret er en tidslomme i Singapore. Hvor de omgivende kvarterer stræber mod himlen, går I her blandt smukke, lave kinesiske bygninger prydet med masser af grønt. Hvis husene kunne tale, ville de fortælle historier om kolonitidens handelsliv, hvor opium og muskatnødder blev udbudt side om side. 

Receptionen på Six Senses Duxton i SingaporePrisbelønnet for at bevare historiens rødder 

Omdannelsen af de gamle handelshuse til luksushotel var lige så nænsom, som den var gennemgribende. Byggeriet blev prisbelønnet som Urban Redevelopment Authority Architectural Heritage og står i dag som et mageløst miks af de kinesiske, malaysiske og europæiske påvirkninger, der har skabt det Singapore, vi kender i dag. 

Resultatet er et boutique-hotel i Singapore, hvor kolonitidens stil krydres med moderne komfort tilsat fantasifulde detaljer. Flere steder møder I f.eks. et tapet, hvor den oprindelige lejekontrakt for handelshusene bliver til smuk grafik. 

Hyggelige Ann Siang Hill blot 5 minutters gang fra Six Senses Duxton i SingaporeSingapores liv lige uden for døren

I lokalområdet ved Six Senses Duxton er små barer, nogle restauranter og butikker. 5 minutters gang øger udbuddet betragteligt. I kan få god lokal og billig mad på Maxwell Food Court og lidt derfra ligger Chinatown Street Markets. 

Nyd sublim gastronomi på Six Senses Duxton i SingaporeMen und også jer selv oplevelsen af at spise hjemme på Six Senses Duxton. Når I får serveret jeres mad på restauranten Yellow Pot, mærker I for alvor, at der står Six Senses på dørskiltet. Køkkenet er på samme tid autentisk og innovativt kinesisk.

Dyrk yoga i haven på Six Senses Duxton i SingaporeYoga, spa og pool

Bag Six Senses Duxton er en stor plæne under et kæmpe træ, hvor I kan deltage i gratis yogaklasser. Six Senses Duxton har ikke egen spa og pool, men Six Senses Maxwell ligger få minutters gang derfra, og her er i hjerteligt velkomne til at gøre brug af faciliteterne.

Pearl Suite på Six Senses Duxton i SingaporeVærelser på SIx Senses Duxton

Six Senses Duxton i Singapore har 49 værelser og suiter, der er meget forskellige i både størrelse og indretning. Det er nemlig stadig de gamle rumopdelinger i handelshusene, der sætter rammerne. Inspirationen til værelsernes navne er hentet i historien som Nutmeg Room, der har sin rod i den muskatnødfarm, der lå her før handelshuset.

 • Nutmeg Room, 16-20 m2
 • Shophouse Room, 21-25 m2
 • Opium Room, 23-30 m2
 • Opium Suite, 28-36 m2
 • Pearl Suite, 36 m2
 • Duxton Duplex i to etager, 36-46 m2
 • Skylight Suite, 41 m2
 • Montgomerie Suite, 51 m2

Opium Room på Six Senses Duxton i SingaporeVærelser og suiter har naturligvis bl.a. aircondition, minibar, te/kaffe-faciliteter, tv, Bose Bluetooth højttaler og gratis Wi-Fi.

 

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.