• Executive Room på hotel Nira Caledonia i Edinburgh, Skotland
 • Hotel Nira Caledonia i Edinburgh, Skotland
 • Morgenmad på hotel Nira Caledonia i Edinburgh, Skotland

Nira Caledonia, Edinburgh, Skotland

Smukt boutique hotel i hjertet af Edinburgh tæt på attraktioner og seværdigheder

Hotel Nira Caledonia i Edinburgh, Skotland
Læs mere

Stockbridge er Edinburghs bohemekvarter med hyggelige specialbutikker, elegante byhuse og masser af historisk stemning. Alt dette favner Nira Caledonia, der er en eksklusiv base for at udforske Edinburgh på rejse til Skotland.

Hotel Nira Caledonia i Edinburgh, Skotland

Udsøgt og smagfuldt er de to ord, der bedst dækker det første indtryk, når I træder inden for i de to gamle byhuse, der rummer dette stilfulde hotel i Edingburgh, Nira Caledonia.

Eksklusivt hotel i Edinburgh

På Nira Caledonia er alt gennemført lækkert på den måde, hvor tradition, komfort og moderne detaljer skaber en perfekt balance. Smukke tapeter, lækre tekstiler, fornemme møbler og afdæmpede farver, der i al sin diskrethed alligevel er fulde af kontraster. Det er bare smukt, kunne vi også nøjes med at sige om dette hotel i Edinburgh.

Gå tur langs The Water of Leith i Edinburgh - her i Dean VillagePerfekt beliggenhed i Edinburgh

Nira Caledonia ligger i kvarteret Stockbridge, der tidligere var en landsby for sig, men nu er en del af Edinburgh op til skønne New Town – der på ingen måde er ny, men fra 1700-tallet med historisk stemning.

Stockbridge er et bohemekvarter med alt, hvad dertil hører af specialbutikker, cafeer og restauranter. I kan gå til Royal Botanic Gardens og charmerende Dean Village med brostensbelagte gader og gamle huse langs The Water of Leith, der snor sig gennem Edinburgh. Langs den lille flod er en 19 km lang gangsti, hvis I vil ud på en god gåtur.

Se også smukke Inverleith Park og de gamle arbejderboliger Stockbridge Colonies. 10 minutters gang brínger jer til den store park Princess Street Gardens, hvor I bl.a. kan se en statue af digteren og professoren John Wilson. Det er hans tidligere hjem i bor i.

Suite på hotel Nira Caledonia i Edinburgh, SkotlandBlackwood's Bar & Grill på hotel Nira Caledonia i Edinburgh, SkotlandVærelser på Nira Caledonia

Nira Caledonia har blot 28 værelser og suiter, hvilket er med til at sikre en intim stemning og meget personlig service.

Alle værelser og suiter er individuelt indrettet. Mange har udsigt til UNESCO-beskyttede New Town. Værelserne spænder fra enkeltværelser på 12 m2 til Executive værelser på op til 25 m2, mens suiterne er på 40 m2, nogle med jacuzzi. Hør jeres rejserådgiver om det rigtige værelse for jer.

Blackwood's Bar & Grill

I kan nyde morgenmad, frokost og aftensmad i Blackwood's Bar & Grill, der er baseret på et lokalt og regionalt skotsk køkken med primært lokale ingredienser. Som navnet siger, er der mulighed for en god bøf fra grillen, men også fisk og fjerkæ samt muslinger fra Shetland er på menuen.

 

 

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.