• Nyd ferielivet ved den store Langkawi-pool på Asia Gardens Hotel i Alicante
 • Black Restaurant på Asia Gardens Hotel i Alicante, Spanien
 • Udsigten fra Zen Pool på Asia Gardens Hotel i Alicante
 • Nyd morgenmaden på jeres balkon, Deluxe Room, Asia Gardens Hotel i Alicante, Spanien

Asia Gardens Hotel, Alicante, Spanien

Luksuriøst, frodigt paradis på den spanske østkyst

Nyd ferielivet ved den store Langkawi-pool på Asia Gardens Hotel i Alicante
Læs mere

Som medlem af Leading Hotels of the World er service, luksus og velvære i højsædet på Asia Gardens Hotel. Resortets frodige have med seks pools (to opvarmede), syv restauranter og spa drager tankerne mod et asiatisk paradis – blot ved Middelhavet.

Faces of Angkor Wat poolområde på Asia Gardens Hotel, AlicanteEt strejf af Asien i Spanien

En flyvetur på tre timer fra København efterfulgt af 35 minutter med bil bringer jer til Asia Gardens Hotel. Bag resortet danner de valencianske bjerge et lærred, og i horisonten kan I skimte kystbyen Benidorm og Middelhavets indbydende toner. Men lige nu, lige her, føles det som at ankomme til et tropisk paradis med masser af plads til både tosomhed og familiesamvær. Og det med rette for resortet har på luksuriøs vis formået at forene et strejf af den asiatiske stemning, natur og kultur med Europas gode sans for stil, design, service og gastronomi.

Udsigt til havet fra Faces of Angkor-pool, Asia Gardens Hotel i AlicanteSeks pools i tropisk have

Asia Gardens Hotel har seks pools, hvoraf to af dem er opvarmede og derfor perfekte til badeferie udenfor sommermånederne.

Haven er fuld af tropiske oaser med palmer, blomster og vegetation fra Asiens mange hjørner. Og de mange pools er opkaldt efter områder i Asien såsom den malaysiske ø Langkawi og de sagnomspundne templer i Angkor Wat. I finder en pool til enhver anledning – privatliv, afslapning og leg. De mindste kan også deltage i børneklubbens aktiviteter.

Nyd en god thaimassage på Asia Gardens Hotel i AlicanteThai-inspireret spa

Hvis I har prøvet en ægte thai-massage, ved I, at det i sig selv er værd at rejse for. I spaen bliver I mødt af professionelle spaterapeuter, som mestrer Asiens traditionelle ritualer samt massage- og strækteknikker. Prøv også en afslappende te-ceremoni, deltag i yogatimer eller Tai Chi og mærk, hvordan ro og velvære spreder sig i kroppen.

Gastronomi på The Iceland Restaurant på Asia Gardens Hotel, AlicanteMultikulturelle smagsoplevelser

Med hele syv restauranter og to barer kan I hver dag smage jer gennem et nyt verdenshjørne. Ligesom på resten af resortet, bliver I mødt med gæstfri, opmærksom og personlig service.

 • Udaipur: Start dagen på Udaipur med stor brunchbuffet, som byder på alt, hvad hjertet begærer. Juicer, brød, kager, æg og lidt til den søde tand. Senere på dagen forvandles buffeten til et miks af retter fra det mediteranske og internationale køkken.
 • In Black: In Black inviterer jer indenfor til en fine dining-oplevelse i atmosfærefulde omgivelser. Menukortet tager udgangspunkt i sæsonens råvarer, og det er en god idé at booke bord, da restauranten ikke er åben hver aften. Børn skal være fyldt 12 år.
 • Koh Samui: Koh Samui byder på udsøgte, asiatiske retter tilberedt af friske, smagfulde råvarer. 
 • The Iceland: Tæt på Langkawi-poolen kan I nyde de magiske sommeraftener med BBQ på restaurant The Iceland.
 • Palapa: Palapa Restaurant kombinerer det mediteranske køkken med den fortryllende udsigt til resortets blå pools og grønne have.
 • Lombocco: Nær Zen-poolen kan I hver aften lade jer forkæle med italienske specialiteter på restaurant Lombocco.
 • Bonsai: Er I til loungestemning, snacks og kølige drinks, så læg vejen forbi Bonsai.

Golfbanen nær Asia Gardens Hotel i AlicanteStrand, golf og vinsmagning

Tæt på resortet venter det spanske middelhav og kilometerlange strande. I kan også køre til historiske Alicante, opleve de smukke mandel- og olivenlunde og besøge lokale restauranter. Måske for lidt tapas? 

Aktiviteterne i området er mange såsom golf på 18-hullers golfbaner, sejlads, helikopterture og vinsmagning. Tal med jeres rejserådgiver om ønsker til udflugter, så I er sikre på at få de bedste oplevelser og dygtigste guider.

Langkawi Suite på Asia Gardens Hotel i AlicanteAtmosfærefulde værelser og suiter

Asia Gardens Hotel har store suiter og værelser til par og familier. Indretningen er inspireret af Asiens sans for balance mellem lys, rum og farver. Og det skaber en skøn, personlig atmosfære, hvor I kan føle jer hjemme og nyde godt af alt fra de små detaljer til den høje komfort. 

Værelser er mindst 30 m2, mens suiterne 60 m2 til 200 m2. De har alle en terrasse eller balkon - nogle har også udendørs plunge pool.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.