• Voksenpoolen på Nobu Ibiza Bay
 • Six Senses Spa på Nobu Ibiza Bay
 • Restaurant Chambao på Nobu Ibiza Bay
 • Familiepoolen på Nobu Ibiza Bay

Nobu Hotel Ibiza Bay, Ibiza, Spanien

Designerluksus med Six Senses Spa tæt på Ibiza By

Voksenpoolen på Nobu Ibiza Bay
Læs mere

Nyd Ibizas afslappede bohemestil, når den er bedst. Nobu Hotel Ibiza Bay inviterer til afslappet og moderne loungestemning i Talamanca-bugten krydret med fortrinlig gastronomi og afslappende Six Senses spabehandlinger.

Vidunderlig udsigt fra Nobu Ibiza BayNobu Hotel Ibiza Bay ligger lige ud til strand og vand få minutters kørsel fra hyggelige Ibiza by, hvor katedralen på toppen af bakken vogter over den gamle bydel Dalt Vila. 

Fredelig beliggenhed på Ibiza

På Nobu Hotel Ibiza Bay er I på sikker afstand af de store parties i Sant Antonio og Playa d'en Bossa, men kan naturligvis nemt komme dertil, hvis det skulle trække i jer. 

Bohemestemning i butikken på Nobu Ibiza BayI stedet kan I gå lige fra hotellet ud på stranden, hvor den hyggelige board walk inviterer til gåture langs vandet – eller en god morgenløbetur. Ude på Talamanca-bugten ligger bådene og vipper og er med til at skabe en fredfyldt kulisse, som man kan skue ud over i det uendelige. 

Voksenpoolen på Nobu Ibiza BayDesignerluksus ved stranden

Nobu Hotel Ibiza Bay er præget af stramme linjer i et gennemført design, hvor skønne detaljer i tekstiler, kunsthåndværk og indretning i øvrigt skaber varme og harmoni. 

Hotellet har set fra luften form som et E, der er åbent ud mod vandet med en voksenpool i den ene gårdhave og en familiepool i den anden. Her er et stort antal solstole ved de to poolområder og også cabanaer, som I kan leje for dagen, hvis I vil forkæle jer selv lidt ekstra. 

Familiepoolen har mest skygge, hvilket passer de fleste børnefamilier glimrende. Og skal børnene lidt væk fra solen for en stund, er her en smuk børneklub, man som voksen kan blive helt misundelig på. 

Spa cabana på Nobu Ibiza BayIbiza Bay Spa by Six Senses Spa

Som en blåstempling af den eksklusive stemning og det høje kvalitetsniveau er det Six Senses, der står bag spa’en på Nobu Ibiza Bay. Nyd skønhedsbehandlinger og wellness, få pulsen op i fitnesscentret og forkæl både krop og sjæl med Tai Chi, Qi Gong og meditation.

Restaurant Nobu på Nobu Ibiza BayGastronomi på Nobu Ibiza Bay

Gastronomiens betydning på Nobu Ibiza Bay kan ses alene af navnet. Nobu er kælenavnet på den japanske stjernekok Nobuyuki Matsuhisa, der sammen med Robert De Niro startede den nu verdensomspændende kæde af Nobu-restauranter og senere også Nobu-hotellerne. En af Nobu-restauranterne ligger på hotellet. Glæd jer til det bedste fra det moderne japanske køkken.

Restaurant Chambao på Nobu Ibiza BayPå restaurant Chambao kan I nyde spanske specialiteter med vægt på alt godt fra havet, mens Bay Cafe ved stranden serverer energifyldte juicer, superfood salater og andre sunde lækkerier. 

Beach Deck ved voksenpoolen følger op med flere lækre juicer, friske sommerruller, smoothies og et køligt glas tinto de verano. Poolbaren ved familiepoolen tilbyder lette retter til solen går ned, hvorefter det er stedet at nyde sin drink før maden. Endelig er her Juice Bar og Lounge Bar, der også serverer smagfulde tapas. I kommer hverken til at mangle vådt eller tørt!

Junior Suite Sea View på Nobu Ibiza BayVærelser og suiter på Nobu Ibiza Bay

Nobu Hotel Ibiza Bay har 152 lækkert indrettede værelser og suiter, der fordeler sig på en række forskellige kategorier alt efter størrelse og udsigt. Nyhavn Rejser kan især anbefale følgende værelser. 

 • Deluxe Room, 37 m2 inkl. balkon. Maks. 2 personer. 
 • Deluxe Seaview Room, 38 m2 inkl. balkon. Maks. 2 personer.
 • Junior Suite, 43 m2 inkl. balkon. Maks 3 personer 
 • Junior Suite Sea View, 43 m2 inkl. balkon. Maks. 3 personer

Deluxe Sea View Room på Nobu Ibiza BayDet er også muligt at få suiter med egen plunge pool på Nobu Hotel Ibiza Bay. Rejser I som familie, er det muligt at få to Deluxe-værelser med en dør imellem. Alle værelser og suiter har lækre badeværelser, minibar, Nexus tablet, Nespresso-maskine, 48” tv med Bluetooth og lydsystem med iPod docking. Der er gratis Wi-Fi både på værelser og i fælles områder. . 

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.