• Puente Romano Beach Resort and Six Senses Spa i Marbella
 • Den smukke lounge på Restaurant Sea Grill, Puente Romano Beach Resort & Six Senses Spa i Marbella, Spanien
 • Den indendørs pool i Six Senses Spa på Puente Romano Beach Resort i Marbella, Spanien
 • Junior Suite på Puente Romano Beach Resort i Marbella, Spanien

Puente Romano Beach Resort & Six Senses Spa, Marbella, Spanien

Afslappet luksus i de smukkeste rammer i Marbella

Puente Romano Beach Resort and Six Senses Spa i Marbella
Læs mere

I Marbella i Spanien er luksus en livsstil. Nyd det uformelt og afslappet på Puente Romano Beach Resort 5*, der er bygget op som en andalusisk landsby, hvor arkitektur, indretning og personlig service er gennemført til perfektion. Blandt de mange aktiviteter er Six Senses Spa!

Den smukke lounge på Restaurant Sea Grill, Puenta Romano Beach Resort i Marbella, Spanien

Puente Romano er en mellemting mellem et fuldendt strandresort og en klassisk, andalusisk landsby med lave, hvidskurede huse. Det enkle og traditionelle fusioneres med det moderne og sofistikerede i alt fra indretning og stil til atmosfæren og maden. 

Det giver en behagelig uformel stemning, hvor stemningen på de små, charmerende pladser og ved de 3 swimmingpools er meget vigtigere end, hvilket tøj man har på. Hotellet er bygget omkring en smuk, gammel romersk bro, deraf navnet. 

Puente Romano Beach Resort and Six Senses Spa i MarbellaAndalusisk atmosfære og vidunderlige restauranter

Hele denne stemning mærker I også på Puente Romano. Om aftenen er hotellets hjerte den centrale plads med restauranter og en club. Sydlandsk landsbystemning møder moderne storbyliv. Pladsen oplyses af levende lys, og i midten kan man hænge ud i loungemøbler og nyde drinks og livemusik. 

Rundt om pladsen ligger hele 5 restauranter, der varierer fra 2-stjernet michelin-køkken med udprægede andalusiske rødder til japansk/peruviansk fusion og et mere uformelt brasserie. En klassisk italiensk- og en thairestauranter fuldender palletten. 

Ligeså vidunderligt det er at sidde på pladsen og nyde det pulserende og intime aftenliv, ligeså fantastisk er det at skifte den ud med kontrasten på The Seaside Grill, der som navner antyder ligger helt ud til havet. Her suppleres den lette havbrise af klassisk middelhavshavsatmosfære og alt godt fra havet i en cool og uformel stil. 

Plaza Village - den hyggelige gårdhave i aftenbelysning på Puenta Romano Beach Resort i Marbella, SpanienTennis, vandsport og golf

Puente Romano har som nævnt 3 pools, hvor den ene er opvarmet til 26 grader, så I også kan få en god dukkert, hvis I rejser uden for den varme periode. Med andre ord perfekt til en forårsrejse eller efterårsrejse. 

Puente Romano huser en af Marbellas kendteste tennisklubber. Her er et professionelt tennisanlæg, der oprindeligt var ledet af Bjørn Borg. Anlægget har 10 baner, hvoraf 8 er grus, mens de sidste 2 er hard court. Her har været flere internationale turneringer.  

Ved den lange strand er der mulighed for at dyrke diverse former for vandsport, og Puente Romano har samarbejde med 2 golfklubber, hvor I kan spille.   

Junior Suite på Puente Romano Beach Resort i Marbella, SpanienVærelser og suiter

Værelserne er enkelt, men lækkert indrettet. Nogle mere traditionelle og andre med et mere moderne touch. Alle har store badeværelser og en pæn størrelse balkon. Langt de fleste har udsigt til den tropiske have, mens et mindre antal har hel eller delvis havudsigt.

Udsigten fra en deluxe garden suite på Puente Romano Beach Resort i Marbella, SpanienFerie i Marbella for familier

Puente Romanos Jr. Suiter kan huse op til 2 voksne og 2 børn. Børnene sover enten på en folde-ud-sofa, der kan laves om til en lille dobbeltseng om natten, eller på en ekstra seng og en sofa. 

Garden deluxe suiter er på 65 m2 og består af et soveværelse og en separat stue, der kan laves om til et soveværelse for op til 2 børn. Rejser I med flere eller større børn, eller ønsker I bare mere plads, er det muligt at booke 2 jr. Suiter eller en jr. Suite og en garden suite med en dør imellem. 

Puente Romano har ud over de 3 pools også en egentlig børnepool, og her er også en stor Kid's Club delt op i to efter børnenes alder med blandt andet stort spilområde. Tenninsklubben har hver sommer tenniscamp for børn som en del af aktiviteterne. 

Slap af og nyd udsigten til den udendørs pool på Six Senses Spa på Puenta Romano Beach Resort i Marbella, SpanienVelvære i Six Senses Spa

På Puente Romano kan I nyde velgørende behandlinger i den smukkeste spa med både indendørs og udendørs behandlingsområder og udsigt til stranden og havet. Indretningen med hvidskurede vægge, smukke klinker og mosaikker viderefører stemningen fra hotellet, og med prisbelønnede Six Senses som ansvarlig for behandlingerne er I sikre på tilbud i verdensklasse. 

Transport og sæson

Når I rejser til Marbella, flyver I direkte til Malaga (3 t 40 m), og herfra er kun en lille times kørsel til Marbella.  

Marbella har et fantastisk klima med masser af sol og varme, og her er mindre end 50 dage med regn om året. Det betyder, at I kan rejse til Marbella hele året. Den ene af hotellets pools er opvarmet til 26 grader, så I altid kan få en dejlig dukkert.

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.