• Den smukke Habarana sø ved Cinnamon Lodge Habarana, Sri Lanka
 • Deluxe suite på Cinnamon Lodge Habarana, Sri Lanka
 • Velvære og forkælelse på Cinnamon Lodge, Sri lanka

Cinnamon Lodge Habarana, Habarana, Sri Lanka

Afslapning i frodig natur ved The Cultural Triangle

Poolen på Cinnamon Lodge, Sri lanka
Læs mere

Cinnamon Lodge Habarana 4* er en hyggelig lodge med god betjening og utallige fine detaljer i indretningen. Nyd sangen fra cikaderne i træerne, dyrelivet og sommerfuglehaven, den smukke udsigt over Habarana-søen og den fine indretning. 

Tæt på natur og attraktioner

På Cinnamon Lodge Habarana 4* er I tæt på naturen og tæt på de største historiske attraktioner i Sri Lankas Cultural Triangle. Logden ligger i et stort naturområdeområde ud til Habarana-søen. 

Haven har flere end 1.700 skyggegivende træer. Her er derfor et rigt fugleliv fra farverige småfugle til rovfugle og også et mangfoldigt dyreliv, hvor I kan opleve bl.a. de egern, varaner og aber. 

Nyd naturen ved Cinnamon Lodge Habarana på cykelFamilievenlig lodge

Lodgen har en stor pool med tilknyttet børnepool, og børn er da også hjerteligt velkomne. Poolen er skøn at slappe af ved i løbet af dagen og skøn at vende hjem til efter udflugter til de historiske attraktioner. 

Restauranter

Cinnamon Lodge Habarana har 4 restauranter/barer. Lige ved poolen finder I Ehala og The Lotus.

Ehala serverer buffeter til morgenmad, frokost og aften. Udforsk de mange cooking stations og også de afkølede rum med is og frugt. The Lotus er en a la carte restaurant med lokale og internationale retter. Restauranten er en af de få på Sri Lanka, der tilbyder økologisk fine dining med råvarer fra egen gård. 

Lodgen har også bistroen The Verandah, der er åben fra tidlig morgen til midnat med lette retter og dejlige desserter. Endelig er baren Tuskers klar med cocktails.

Deluxe suite på Cinnamon Lodge Habarana, Sri LankaVærelser

Værelserne er fordelt i fine, hvidskurede villaer, der toner frem under træerne i naturområdet og inviterer indenfor til en smagfuld indretning med hvide vægge i fin kombination med smukke møbler og stor brug af mørkt træ.

Alle værelser og suiter på Cinnamon Lodge Habarana har balkon eller terrasse med udsigt mod søen eller haven, aircondition, kaffe- og tefaciliteter m.m. 

 • 8 Superior værelser med udsigt over haven. Store og komfortable værelser med sofaområde. 
 • 63 Deluxe værelser med udsigt over haven. Store og komfortable værelser med sofaområde. Både brus og badekar på badeværelset. 
 • 4 Deluxe suiter med flotte udsigter over haven og søen.  The Deluxe Suites fordeler sig over både stueetagen og førstesal i en bungalow med master bedroom oppe og et ekstra soveværelse ned. Her er også lounge- og spiseområde. Badeværelset har jacuzzi, og her er butlerservice. 
 • 2 Superior Suiter med flotte udsigter over haven og søen.  De rummelige suiter har et soveværelse og har en indretning, der er et 5-stjernet hotel værdigt.
Maja Nielsen, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.