• Elefanter slukker tørsten i Yala National Park - Se elefanter på jeep safari med Kulu Safari Camp, Sri Lanka
 • Jeep safari med Kulu Safari Camp, Sri Lanka
 • Nyd en smuk solnedgang fra Kulu Safari Camp på Sri Lanka
 • Telt i Kulu Safari Camp på Sri Lanka

Kulu Safari Camp, Yala National Park, Sri Lanka

Afrikansk safaristemning lige fra teltlejr til dyreliv

Safari jeep parkeret ved telt i Kulu Safari Camp, Sri Lanka
Læs mere

Oplev safari i Yala National Park fra ægte safaricamp med kun 5 safaritelte med privat badeværelse. I ledsages af de bedste trackers og kan opleve bl.a. elefantflokke, leoparder og bjørne samt et usædvanligt rigt fugleliv. 

Nyd en smuk solnedgang fra Kulu Safari Camp på Sri LankaJunglestemning i camp med 5 telte

Når man siger safari, tænker de fleste Afrika. Men lige efter kunne de godt tænke Sri Lanka, for her er fascinerende safari med et rigt dyreliv i flere nationalparker med Yala National Park det ypperste. Det er her I finder Kulu Safari Camp. Teltene er produceret i Sydafrika, og hele stemningen er ægte safari.   

Campen er anlagt i en bufferzone mellem den moderne verden og den egentlige nationalpark, så I vil have stemningen og lydene fra junglen, men I vil ikke have leoparder gående ved teltet. Nogen vil se det som en fordel, især børnefamilier, som er velkomne. 

Safari jeep parkeret ved telt i Kulu Safari Camp, Sri LankaEn dag i Kulu Safari Camp

Når I tager på safari, er I ude i den vilde og dermed uforudsigelige natur. Ingen ved, hvad dagen bringer, men på Kulu Safari Camp møder I Sri Lankas bedste trackers, så I har den største sandsynlighed for at opleve det, I drømmer om. I taler med trackerne først, så de ved, om I søger fugleliv, leoparder eller andet. 

Der er safari i jeeps tidlig morgen, hvor I står op med solen. Senere er der frokost, og maden bliver berømmet af de fleste, der bor her. Nu kan I så slappe af på den lille veranda ved jeres telt eller i en hængekøje og nyde den smukke natur, før der ud på eftermiddagen igen er safari. 

Om aftenen tændes stearinlys og lamper, der dækkes op til aftensmad under træerne og bålet tændes. Nyd den intense stemning, indtil I falder i søvn til junglens lyde. 

Hyggelig belysning i campen om aftenen, Kulu Safari Camp på Sri Lankaskønne telte med eget badeværelse

I bor i et safaritelt på hele 10 x 6 m. De står på en platform af træ og er fuldt møbleret som et hotelværelse. På jeres terrasse er både safaristole og hængekøjer. Teltet rummer også eget bad og toilet. I skal dog lige bede om det, hvis I vil have varmt vand. Campen er meget fokuseret på miljøpåvirkninger med effektiv affaldsbehandling og stor brug af solenergi.

Elefant med unge i Yala National Park - Se elefanter på jeep safari med Kulu Safari Camp, Sri LankaJeep safari ind i Yala National Park

Yala National Park er 1.300 km2 stor og har sletter, søer, floder, jungle og klipper. Denne store mangfoldighed viser sig også i et mangfoldigt dyreliv og fugleliv. Her er elefantflokke, bjørne, leoparder, krokodiller, varaner og meget mere. Ingen steder i verden er så mange leoparder pr. km2.

Men se ikke kun, hvad der rører sig på jorden. Yala National Park har også et rigt fugleliv med flere end 200 arter fra næsehornsfugle over de smukke kingfishers til skestorke, pelikaner, flamingoer og ørne.

Stina Sørensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.