• Poolen på Paradise Road The Villa Bentota, Sri Lanka
 • Den smukke strand ved Paradise Road The Villa Bentota, Sri Lanka
 • Poolen i gårdhaven på Paradise Road The Villa Bentota, Sri Lanka
 • Suite på Paradise Road The Villa Bentota, Sri Lanka

Paradise Road The Villa Bentota, Bentota, Sri Lanka

Vidunderligt boutiquehotel ved en af Sri Lankas bedste strande

Poolen i gårdhaven på Paradise Road The Villa Bentota, Sri Lanka
Læs mere

Paradise Road The Villa Bentota 4+* er et på alle måder unikt hotel. Kolonitidsstilen, der er skabt af Sri Lankas berømte arkitekt Geoffrey Bawa, er gennemført og romantisk. Og stranden hører til Sri Lankas absolut bedste.

Stemningsbillede fra poolen i gårdhaven på Paradise Road The Villa Bentota, Sri Lanka

Paradise Road The Villa Bentota ligger som navnet antyder ud til Bentota-stranden 1½ time syd for Sri Lankas hovedstad Colombo. Det er en af Sri Lankas bedste og mest børnevenlige strande. Sri Lankas lange og smukke strande har ofte meget strøm og store bølger, men ikke her. Glæd jer til en dukkert.

Lounge området på Paradise Road The Villa Bentota, Sri LankaSri Lankas første boutique-hotel

Paradise Road The Villa Bentota er skabt med udgangspunkt i Sri Lankas første boutique-hotel. Den berømte arkitekt Geoffrey Bawa faldt for en smuk ejendom, Mohotti Walauwa, og omskabte den til et boutiquehotel. 

Hotellet er senere udvidet og opdateret med en ekstra fløj, moderne badeværelser og swimmingpools, men Geoffrey Bawas arbejde skaber stadig stedets sjæl. Smukke søjlegange med skønne hyggekroge, rustikke røde tegltage og gennemført arkitektur med sort/hvide dekorationer suppleres af de fine grønne haver med store træer og fredfyldte pavilloner. Glem alt om stress og jag i verden udenfor. 

Poolen på Paradise Road The Villa Bentota, Sri LankaTo pools – for familier og for voksne

Hotellet har to pools – en lav for børnefamilier og en 23 m lang forbeholdt voksne. Er der voksne par i børnepoolen, ved de altså, at her kan de møde latter og plask, så forældrene ikke behøver være stressede af den grund. 

Den smukke strand ved Paradise Road The Villa Bentota, Sri LankaPå sporet af den gode strand

Mellem hotellet og stranden er anlagt en stor skyggefuld have, hvor palmer og græsplæner viser vej til vandet.  For enden af den store grund løber dog også den lokale jernbane. Ja, det kan høres, men for de fleste bliver det faktisk et underholdende element fra en svunden tid. 

Paradise Road The Villa Bentota er helt klart vores egen favorit i favorit på Bentota-stranden. Fra den anden side af sporet er der ca. 40-50 meter til stranden og skyggefulde træer og pandanus palmer med de mange forunderlige rødder.

Suite på Paradise Road The Villa Bentota, Sri LankaVærelser på Paradise Road The Villa Bentota 

Paradise Road The Villa Bentota har blot 15 værelser og suiter fra stilfulde enkeltværelser til de mest overdådige suiter med flere værelser. Farvevalget er diskret og alligevel levende og fyldt med harmoni i et elegant miks af lyst og mørkt. 

Der er valgt de bedste materialer, og alle værelser har aircondition, loftsvifte, myggenet og gratis Wi-fi. Familier kan vælge to værelser ved siden af hinanden med privat trappe til værelserne. Tal med jeres rejserådgiver om denne mulighed.

Lækker chokoladekage og is serveret på Paradise Road The Villa Bentota, Sri LankaRestaurant The Villa Café

Når sulten melder sig, kan I gå I hotellets restaurant, The Villa Café, og nyde delikate retter for enhver smag lige fra lækre pizzaer til smagfulde retter fra det lokale køkken. Restauranten er også åben for gæster udefra. 

 

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.