• Værelsesbygningerne på Santani Wellness Resort & Spa, Sri Lanka
 • Wellness på Santini Wellness Resort & Spa, Sri Lanka
 • Massage for to på Santani Wellness Resort & Spa, Sri Lanka

Santani Wellness Resort & Spa, Kandy, Sri Lanka

Et vidunderligt retreat for velvære, spa og yoga

Fantastisk udsigt fra poolen på Santani Wellness Resort & Spa, Sri Lanka
Læs mere

Santani Wellness Resort & Spa er en perle i Sri Lankas frodige højland. Her begraver I mobilen, og overgiver jer til omgivelsernes og udsigtens næsten mediterende effekt. I dyrker yoga. Slapper af. Bliver forkælede i spaen. Og får kulinariske madoplevelser.

Wellness på Santini Wellness Resort & Spa, Sri LankaDet ultimative resort for par, der vil opleve Sri Lankas smukke natur kombineret med velvære, spa og yoga.

I harmoni med Sri Lankas højland

Så snart I ankommer, mærker I den særlige ro og energi, som indhyller Santani Wellness Resort & Spa. At være gæst her handler nemlig om at være i balance og harmoni med naturen og omgivelserne. At passe på jer selv og komme helt ned i gear. Og bare rolig, det sker helt af sig selv for naturen omkring resortet er intet mindre end fantastisk.

Så langt øjet rækker ser I frodige, grønne teplantager, marker, bjerge og bølgende højdedrag. Et landskab, som gemmer på tætbevokset jungle og fredfyldte naturområder, hvor I kan dyrke yoga og meditere til lyden af rislende vandløb og kvækkende frøer.

Santini Wellness Resort & Spa, Sri Lanka

Digital detox

Resortet er i udgangspunktet 100 % WiFi-frit, så I slukker mobilerne og tager en digital detox. Der er dog aldrig længere til omverdenen, end I kan spørge efter koden til WiFi, som I kan logge på fra jeres værelse.

Infinity-pool med termisk saltvand på Santini Wellness Resort & Spa, Sri LankaSpa og saltvandspool med infinity-udsigt

På Santani Wellness Resort & Spa bruger I dagene på afslapning og aktiviteter, som øger følelsen af velvære og indre ro. I spaen kan I starte med et besøg i det varme dampbad eller sætte jer til rette i saunaen, hvor en glasvæg, skaber den perfekte panoramaudsigt ud over højlandet, før I overgiver jer til en dejlig spabehandling. Som en del af jeres retreat kan I også benytte infinity-poolen med termisk saltvand. 

Yoga og meditation på Santini Wellness Resort & Spa, Sri LankaYoga og meditation

I kan deltage i flere forskellige gratis yoga og meditationstimer hver dag, og timerne er naturligvis ledsaget af resortets professionelle og dedikerede wellness-team. Har I særlige ønsker, lytter og guider personalet jer, så I opnår præcist dét, I søger med jeres ophold.

I kan desuden deltage i forskellige programmer, der hver især har fokus på forskellige formål såsom at leve sundt, blive afstresset, detoxe kroppen m.m. I kan naturligvis også bo på resortet blot for oplevelsens og naturens skyld.

Restauranten på Santani Wellness Resort & Spa, Sri LankaMad efter jeres ønsker og inkluderet fuldpension

I Santani Wellness Resort & Spas restaurant byder menukortet på en wellness-orienteret menu af super delikat kaliber. I har inkluderet fuldpension og ikke alkoholiske drikkevarer. Den første dag I ankommer til resortet, bliver I budt velkommen og hvis I ønsker det, kan I snakke med en kok, som tilrettelægger middagene efter jeres ønsker. Grøntsagerne dyrker de selv i deres organiske baghave, og kød samt skaldyr er friskfanget i lokalområdet.

Smagsløgene forkæles i restauranten på Santani Wellness Resort & Spa, Sri LankaI finder ingen alkohol på menukortet. Til gengæld kan I vælge mellem forskellige lækre, friskpressede juicer. Morgenmaden tilberedes også efter jeres ønsker, og kan serveres, når I vil.

Floden Hulu Ganga ved Santani Wellness Resort & Spa, Sri LankaUdforsk naturen til fods eller på cykel

Hvis I har lyst til at være aktive, er det oplagt at udforske den fantastiske natur, som omgiver resortet. I kan eksempelvis tage på en guidet privat vandretur eller cykle på mountainbikes.

Nyd ro, forkælelse og udsigt på Santani Wellness Resort & Spa, Sri LankaVillaer i lækkert design

Resortets 16 villaer er hver især en oase i smukke bjergomgivelser. Resortet har fokus på bæredygtighed, og det afspejler sig bl.a. i designet, som er rå og minimalistisk – men udsigten er alt andet! At sidde på jeres terrasse og se morgendisen lette fra den grønne dal, mens solen står op bag bjergene er bogstaveligtalt betagende og en oplevelse i sig selv.

Der er ikke aircondition, men naturlig ventilation på værelserne samt myggenet, kaffemaskine og en paraply, hvis I skulle få brug for dette. 

I kan bo to personer i en villa.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.