• Eksempel på stueindretning på Taru Villas Kurumba
 • Udendørs spisested i Kurumba Taru Villa i Tangalle, Sri Lanka
 • Soveværelse i Kurumba Taru Villa i Tangalle, Sri Lanka

Taru Villas - Kurumba, Tangalle, Sri Lanka

Eksklusive villaer i rolige omgivelser ved smuk strand

Soveværelse i Kurumba Taru Villa i Tangalle, Sri Lanka
Læs mere

Taru Villas - Kurumba er et unikt boutiquehotel med eksklusive lvillaer, en varm atmosfære og personlig, imødekommende service. Perfekte villaer til familier, som vil bo i rolige omgivelser, lige ud til smuk sandstrand og tæt på Sri Lankas mange nationalparker, templer, lokale byer og markeder.

Sandstrand ved Mawella Taru Villa i Tangalle, Sri LankaBo lige ud til skøn sandstrand

Taru Villas er en højt anerkendt kæde af unikke boutiquehoteller på Sri Lanka. I finder Taru Villas - Kurumba på Sri Lankas smukke sydkyst lige ud til den to-kilometerlange sandstrand, Mawella, der er en af de bedste på sydkysten. I kan bade fra stranden det meste af året, dog vil der være strøm og bølger i nogle perioder, særligt i maj-juni og oktober-november. Langs strandkanten ligger et par både henslængt, og ud over lokale fiskere i det fjerne, som er i færd med dagens arbejde, møder I kun få mennesker på stranden.  

Nyd ferien med afslapning ved poolen i Kurumba Taru Villa i Tangalle, Sri LankaFøl jer hjemme på Taru Villas - Kurumba

Efter en dag fyldt med oplevelser og aktiviteter, er det rart at kunne vende hjem til en villa, i rolige omgivelser. Og det kan I på Taru Villas – Kurumba, da hotellet kun har to villaer. Her ryster I sandet ud af lommerne på jeres store terrasse, nyder ferieroen sammen, plasker i poolen, lytter til havets brussen og palmernes raslen, når en mild vind af og til melder sin ankomst.

På Taru Villas - Kurumba får I en imødekommende, personlig service, som bidrager til en varm og næsten hjemlig atmosfære og stemning.

Spisestue i Kurumba Taru Villa i Tangalle, Sri LankaMulighed for privat kok

Taru Villas - Kurumba har ikke egen restaurant, men hotellet ligger lige ved siden af søsterhotellet Taru Villas - Mawella. Her byder menukortet på en variation af udsøgte, traditionelle srilankanske og europæisk inspirerede retter af lokale, friske råvarer.

I kan også få jeres egen private kok til at komme og lave mad for jer. En unik mulighed for at nyde middage i jeres egen villa eksempelvis på terrassen til lyden af havet og hen af aftenen synet af den smukke stjernehimmel.

Nyd middagen i restauranten på Anantara Peace Haven Tangelle Resort, Sri LankaUdsøgte restauranter langs kysten

Langs sydkysten ligger der også flere restauranter, som I kan besøge. Tæt på hotellet, langs stranden finder I eksempelvis to mindre restauranter, ligesom I kan besøge nogle af de større hotellers restauranter.

Besøg eksempelvis Anantara Peace Haven Resort 5* kun fem km fra hotellet. Her kan I smage på Italien i den prisbelønnede restaurant Ill Mare på stranden, mens solen går ned over havet. Her kan I også få serveret udsøgt sushi og kulinariske retter fra Asien i Teppanyaki-restauranten.

De lokales både i Tangalle byOplev det bedste af Sri Lanka

Hotellet ligger otte km fra den hyggelige by, Tangalle, hvor I kan fordybe jer i farverige markeder fuld af dufte og kulturelle indtryk. I kan også besøge Yala Nationalpark, som er kendt for sine vilde leoparder, Uda Walawe Nationalpark med Sri Lankas største bestand af elefanter og Bundala Nationalpark med hundredevis af lyserøde flamingoer.

Stuen i Kurumba Taru Villa i Tangalle, Sri LankaKun to villaer

Ejeren af Taru Villas er indretningsarkitekt, og det afspejler sig på villaernes smagfulde, lyse indretning i en kolonitidsinspireret stil med fine detaljer, smukke møbler, rustikke marmorgulve og masser af harmoni.

Villaerne har to soveværelser, stue og en skøn terrasse. Den ene villa har egen pool i afskærmede omgivelser. Den anden deler pool med Taru Villas - Mawella. 

I kan bo op til fire personer i hver villa (evt. flere afhængigt af om der er børn med).

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.