• Nyd den formidable udsigt fra Bongani Mountain Lodge i Kruger, Sydafrika
 • Udsædvanlig smuk udsigt fra poolen på Bongani Mountain Lodge, Sydafrika
 • Bomaen på Bongani Mountain Lodge i Sydafrika

Bongani Mountian Lodge, Kruger, Sydafrika

Big Five-safari i smuk og kuperet natur tæt på Kruger Nationalpark

Nyd den formidable udsigt fra Bongani Mountain Lodge i Kruger, Sydafrika
Læs mere

Når I ankommer til Bongani Mountain Lodge, er det svært ikke at miste pusten for en stund, når I bliver mødt af den magiske udsigt over dalen og Malelane-bjergene. Det er som om, at tiden går i stå, og I mærker den ro, som kun naturen kan give, helt ned i maven.

Elefantflok, SydafrikaSafari i kuperet terræn

Velkommen til Bongani Mountain Lodge og et ophold, der både vil byde på enestående natur og unikke safarioplevelser. Fra lodgen kigger I direkte ned på bunden af dalen, hvor det meste dyreliv er koncentreret. I modsætning til de ellers meget flade savanneområder, der huser de fleste safarilodges, så ligger Bongani Mountain Lodge og Mthethomusha Game Reserve i et noget mere kuperet landskab.

Der er morgen- og eftermiddags safari i åbne jeeps i bunden af dalen. De eventyrlystne har mulighed for at komme på bush walk - safari til fods.

Spaktakulær natur ved Bongani Mountain Lodge i SydafrikaPrivat game reserve

Bongani Mountain Lodge ligger i det 8.000 hektar store Mthethomusha Game Reserve, der grænser op til den sydlige del af Kruger Nationalpark. Den store fordel ved at være i et privat område er, at I har safarioplevelsen for jer selv og ikke bliver forstyrret af en masse andre.

Bomaen på Bongani Mountain Lodge i SydafrikaMiddag under åben himmel

Hvis vejret er til det, bliver der om aftenen tændt op i bålet i den udendørs restaurant, også kaldt bomaen. At sidde i aftenmørket og nyde en velfortjent middag i skæret fra stjernerne og bålets flammer er ganske enkelt magisk. De fremragende sydafrikanske vine gør bestemt ikke oplevelsen dårligere.

Middagen kan også nydes i den semiåbne hovedrestaurant, hvor I ligeledes vil nyde morgenmad og frokost. Om eftermiddagen bliver der serveret lette måltider og snacks på udsigtsdækket - når solen går ned er dette også det perfekte sted for en sundowner.

Én af hytterne på Bongani Mountain Lodge, SydafrikaOgså for familier

Børn fra to år og op er meget velkomne på Bongani Mountain Lodge. Det er muligt at indlogere op til to børn under 13 år på værelset, og alternativt er det også muligt at booke to værelser med dør direkte mellem.

Børn skal være min. syv år for at deltage på game drives. For mindre børn (4-6 år) kan der arrangeres en speciel børnesafari ca. 1,5 times varighed. Børnene skal ledsages af en forælder.

Udsædvanlig smuk udsigt fra poolen på Bongani Mountain Lodge, SydafrikaTo swimming pools med udsigt

Bongani Mountain Lodge byder på to swimming pools. Den ene med fuldstændig fabelagtig udsigt over dalen og bjergene. Denne pool er forbeholdt børn over 12 år og voksne. Den anden pool er mere familievenlig og har bjergene i baggrunden.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.