• Victoria & Albert Waterfront og Table Mountain i Cape Town, Sydafrika
 • Luxury Room på Cape Grace i Cape Town, Sydafrika
 • Cape Grace i Cape Town, Sydafrika
 • Signal Restaurant på Cape Grace i Cape Town, Sydafrika

Cape Grace, Cape Town, Sydafrika

Romantisk boutique-hotel ved V&A Waterfront

Superior Room på Cape Grace i Cape Town, Sydafrika
Læs mere

Lige over for Victoria & Albert Waterfront finder I et af Cape Towns mest romantiske hoteller. Det lille luksushotel Cape Grace imponerer med gennemført design, skøn gastronomi og vidunderlige udsigter til havnefronten og Table Mountain.

Superior Room på Cape Grace i Cape Town, SydafrikaRomantik i Cape Town

Skal I på kæresteferie i Sydafrika, finder I ikke et bedre udgangspunkt end Cape Grace. Her er den romantiske atmosfære så gennemført, at den næsten er til at tage og føle på - uden, at det hele bliver kvalmende lyserødt.

Hotellet er et studie i "old world charm" i moderne klæder, og beliggenheden lige på kanten af Victoria & Albert Waterfront gør det nemt for jer at udforske Cape Towns skønneste områder til fods og hånd i hånd.

Victoria & Albert Waterfront og Table Mountain i Cape Town, SydafrikaUdforsk V&A Waterfront

Victoria & Albert Waterfront er Cape Towns mest moderne byområde, der ligger smukt flankeret af marinaen og havet. Dagen igennem kan I udforske den eminente shopping eller blot nyde en kop kaffe på en af de stemningsfulde caféer.

Når mørket falder på, og byens lys bryder frem, liver kvarteret op på ny, og langs med marinaen ligger de gode restauranter som perler for en snor. Alt er inden for få minutters gang fra Cape Grace.

Biblioteket på Cape Grace i Cape Town, SydafrikaGennemført, stilsikkert design

Som et ægte boutique-hotel er Cape Grace domineret af et gennemført og stilsikkert design med på en gang iøjnefaldende og intelligent afstemte detaljer. Den moderne klassicisme gennemføres til fingerspidserne med værelser, der alle er unikt indrettet, og loungeområder og restauranter, der giver jer lyst til at blive siddende lidt længere.

Hotellet er gennem de senere år blevet omfattende renoveret, og her er hverken gået på kompromis med kvalitet eller design. Læg hertil den særlige intime atmosfære, der kendetegner et mindre hotel med et højt serviceniveau, og I har en idé om den totaloplevelse, I har i vente.

Poolområdet på Cape Grace i Cape Town, SydafrikaPool eller sightseeing

Cape Grace stiller en chauffør til rådighed, der uden ekstra omkostning vil transportere jer rundt i Cape Town inden for en radius af 10 km. Men dagen kan lige vel tilbringes i de harmoniske rammer på Cape Grace.

Tag en dukkert i poolen, forkæl jer selv i spaen, eller nyd storbylivet på afstand i det nedsænkede loungeområde. Udsigten til Table Mountain er lige så hypnotiserende som synet af de hvide sejlbåde, der glider over det blå vand.

Signal Restaurant på Cape Grace i Cape Town, SydafrikaGastronomi i top

Inden døre lokker det hyggelige bibliotek med magelige lænestole og en traditionel afternoon tea med et imponerende kagebord. På Bascule Bar kan I smage på intet mindre end 500 forskellige, anerkendte whiskyflasker - hvis I kan stå distancen - eller blot holde jer til et par af Sydafrikas fortræffelige vine. I dagstimerne tjener Bascule Bar som café og kaffebar, hvor I kan nyde en let frokost inde eller ude på terrassen.

Hotellets gastronomiske flagskib er Signal Restaurant, der har vundet adskillige priser for sit kreative køkken. Menukortet er influeret af regionens rige madhistorie, der er en kulinarisk smeltedigel af nederlandske, britiske, franske, asiatiske og afrikanske traditioner og råvarer.

2 Bedroom Suite på Cape Grace i Cape Town, SydafrikaUnikt indrettede værelser og suiter

Cape Grace tilbyder dobbeltværelser i forskellige kategorier samt suiter med op til tre soveværelser. Alle værelser og suiter er individuelt indrettet, men alle har balkon eller fransk altan med udsigt til omgivelserne. Tal med jeres rejserådgiver om hvilken værelseskategori, der er den rette for jer.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.