• Poolen i Elephant House på Elephant House & Stable Cottages, Sydafrika
 • Loungeområde i Elephant House på Elephant House & Stable Cottages, Sydafrika
 • Nyd også dyrelivet på Elephant House & Stable Cottages, Sydafrika

Elephant House & Stable Cottages, Addo Elephant Park, Sydafrika

Eksklusivt farmhouse, skønne bungalows og malariafri safari ved Garden Route

Poolen ved Stables Cottages på Elephant House & Stable Cottages, Sydafrika
Læs mere

Tag på malariafri safari i Addo Elephant Park med base på lækre Elephant House & Stable Cottages. I bor i en stor, lækker bungalow, og I vil nyde smuk indretning, stor komfort og afslapning ved to pools. 

Loungeområde i Elephant House på Elephant House & Stable Cottages, SydafrikaÆgte lodgestemning på Elephant House & Stable Houses

Elephant House & Stable Cottages er i virkeligheden to hoteller i samme have. Med fri adgang fra det ene til det andet. 

Begge er indrettet autentisk, stemningsfuldt og med masser af elegance, som en ægte safarilodge nu skal være indrettet. Nyd de hvidskurede vægge, masser af kunst og en afslappet stemning med malariafri safari i Adda Elephant Park kort derfra. 

Poolen i Elephant House på Elephant House & Stable Cottages, SydafrikaSkønne terrasser med restaurant og lounges på Elephant House

På Elephant House vil I elske de stråtækte tage, der er lige smukke oppefra som nedefra. De hviler på søjler og giver ly for Elephant Houses restaurant og smukke, udendørs stuer med sofaer, ægte tæpper m.m. 

Herfra kan I skue ud over det ene poolområde og den grønne have. Restauranten serverer morgenmad, lette frokostanretninger og 3-retters menu om aftenen. I har adgang til det hele fra Stable Cottages.

Elefantflok i Addo Elephant National Park, SydafrikaMalariafri safari i Addo Elephant Park

Fra Elephant House & Stable Cottages tager I på malariafri safari i Addo Elephant Park i åbne jeeps. Der er kun 10 minutters kørsel til indgangen.

Addo Elephant Park blev etableret i 1931 for at redde den lokale elefantbestand på 11 dyr fra at uddø. Parken er i dag på 1.200 km2 og Sydafrikas tredjestørste nationalpark med officielt omkring 400 elefanter. 

Malariafri Big Five safari 

Nogle hævder mange flere. Ja, der er faktisk ved at være for mange, hvis de rigtige livsbetingelser skal bevares. Elefanterne har følgeskab af flere hundrede bøfler, sorte næsehorn, mange antilopearter, løver, leoparder, hyæner, zebraer, fugleliv med ørne. 

Flightless Dung Beetle ("møgbille") i Addo Elephant National Park, SydafrikaMøgbillen i Addo Elephant Park

En kuriositet er den store "møgbille". Det er en 4-5 cm stor bille, der ikke kan flyve. I kan være heldige at se den komme trillende med en stor kugle gødning fra dyrene. Det er et festmåltid for den. 

Stable Cottages 2 Bedroom på Elephant House & Stable Cottages, SydafrikaVærelser og bungalows på Elephant House & Stable Cottages

Elephant House har 8 rummelige værelser (et af dem en familiesuite) med private terrasser. Stable Cottages har seks store og smukke bungalows, som Nyhavn Rejser anbefaler, især hvis I rejser med børn. De ligger spredt ud i den store have tæt på Stable Cottages’ pool. To af dem er familiebungalows. 

Alle værelser og bungalows har aircondition.

Klaus Nolsøe

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.