• Restaurant Leeuwin på Leeuwin Estate Winery. Vingård i Margaret River, Western Australia
 • Classic Room i Lee House i Sydafrika
 • Poolen i Lee House i Sydafrika

Leeu House, Franschhoek, Sydafrika

Boutiquehotel for livsnydere i vinlandet

Poolen i Lee House i Sydafrika
Læs mere

Leeu House er et stilfuldt boutiquehotel med spa, pool, fortryllende udsigter og ligeså fortryllende mad og vinoplevelser. Det oplagte valg for livsnydere, der eksempelvis ønsker lidt forkælelse på rejsen fra Garden Route til Cape Town.

Lee House set udefra i SydafrikaDet franske hjørne

Leeu House ligger på hovedgaden i Franschhoek en halv times kørsel fra det ligeså kendte vinområde Stellenbosch. Byen blev grundlagt i 1688 af Huguenotter, der var flygtet fra Frankrig og har heraf fået tilnavnet ”det franske hjørne”. Byen byder på udsøgte restaurant- og vinoplevelser. Ud over den fortryllende udsigt til dalens stejle bjergsider, er de kulinariske oplevelser nemlig den bedste grund til et ophold i Franschhoek.

Poolen i Lee House i SydafrikaVinsmagning, golf og afslapning

Leeu House er en oase for ro og forkælelse, hvor I mærker den ægte stemning af vinlandet. Byen minder på mange måder om en fransk vinregion med smuk natur og mulighed for masser af vinsmagning på lokale gårde. Eller var det noget med en runde golf? I den store have kan I nyde de bløde loungemøbler, svømme baner i poolen og læse en god bog.

Med kun halvanden times kørsel til Cape Town er Leeu House også det oplagte valg for jer, der vil bo i rolige og naturskønne omgivelser med mulighed for at opleve storbyen.

Restauranten The Conservatory set udefra med udsigt til poolen i Lee House i SydafrikaGourmet med bjergudsigt

Boutiquehotellets restaurant The Conservatory er stilfuldt indrettet og byder på udsøgte retter fra morgen til aften. I kan både sidde indenfor og udenfor i den grønne have, og det er kun hotellets gæster, der kan spise her. Så der er altid plads til jer, opmærksom service og roligt. 

I kan også nyde en fine dining oplevelse på søster- og nabohotellet Le Quartier Francais, men husk at booke bord i forvejen, da restauranten er yderst populær.

Classic Room med terrasse i Lee House i Sydafrika12 stilfulde værelser

De 12 værelser er stilfuldt indrettet i lyse cremefarver, der sammen med håndplukkede detaljer skaber en varm atmosfære, hvor I virkelig føler jer hjemme. Værelserne har enten adgang til et privat hjørne af haven, egen terrasse eller balkon indrettet med cafémøbler, så I kan nyde udsigten til dalens bjerge. Og her er naturligvis alle de moderne faciliteter, som I har brug for såsom aircondition, Wi-Fi, Minibar, Nespresso-maskine og TV.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.