• Morgenmad på Madikwe Hills Private Game Lodge, Sydafrika
 • Oplev Sydafrikas kultur på Madikwe Hills Private Game Lodge
 • Solnedgang fra Madikwe Hills Private Game Lodge, Sydafrika
 • Soveværelse i suite på Madikwe Hills Private Game Lodge i Sydafrika

Madikwe Hills Private Game Lodge, Madikwe Game Reserve, Sydafrika

150 m2 luksusvilla, gourmet og malariafri safari

Soveværelse i suite på Madikwe Hills Private Game Lodge i Sydafrika
Læs mere

Madikwe Hills Private Game Lodge tilbyder en luksuriøs safarioplevelse. I bor i en 150 m2 suite med lille pool og udsigt til savannen. Nyder gastronomi og spa. Og tager på malariafri safari i reservatet, hvor I blandt andet kan opleve Big Five.

Velkommen til Madikwe Hills Private Game Lodge, SydafrikaBo i hjertet af Madikwe Game Reserve

Madikwe Hills Private Game Lodge ligger i hjertet af det private reservat Madikwe Game Reservat. Et 75.000 hektar stort safariland, der er hjem for alt fra løver, elefanter og giraffer til leoparder og små, fine fugle til sjældne dyrearter såsom sorte næsehorn og vilde hunde. Landskabet minder på mange måder om Østafrikas kontrastfulde landskaber med grønne græsmarker, floder, røde sletter og majestætiske bjerge. Og beliggenheden i midten af reservatet gør, at lodgens rangere kan tage jer med til dér, hvor dyrene er set både i nord og syd.

Safari i Madikwe Game Reserve er kun for gæster, der bor på lodges i reservatet. I møder altså færre jeeps på safari i dette område, så oplevelsen føles helt autentisk.  

Morgenmad på savannen, Madikwe Hills Private Game LodgeAfslappet luksus på en bakketop

På Madikwe Hills Private Game Lodge kan I forvente luksus og service i verdensklasse på en afslappet måde. Lodgen og dens 10 suiter er designet i naturlige materialer med et afrikansk udtryk, der på naturligvis blender ind i naturen mellem kampesten og store, gamle træer. 

Jeres 150 m2 luksusvilla er en atmosfærefuld oase, hvor I kan nyde roen og tosomheden. På terrassen har i en lille pool med uforstyrret udsigt ud over savannen, hvor I både kan se og høre reservatets dyr. Trænger I til lidt ekstra forkælelse, har lodgen naturligvis også en skøn spa!

Eksempel på middag på Madikwe Hills Private Game Lodge, SydafrikaGourmet fra morgen til aften

De kulinariske oplevelser på Madikwe Hills Private Game Lodge er helt på højde med de safarioplevelser, der venter jer i reservatet. Morgenmaden byder på klassikere såsom eggs Benedict, french toast og friskpresset juice eller vegetariske retter, mens menukortet til frokost og aften byder på en fusion af moderne og traditionelle retter fra det afrikanske køkken med friske, smagfulde råvarer. Så er spørgsmålet bare om I vil nyde middagen under den funklende stjernehimmel ved bålet i bomaen, som fine dining indendørs eller i private omgivelser i jeres villa?

Om aftenen er der bål og hygge på Madikwe Hills Private Game Lodge, SydafrikaBålhygge og historier

Har I lyst, er der også god mulighed for at lære lodgens andre gæster og rangere at kende. Ryk sammen om bålet og hør om dagens safarioplevelser. Hvem så mon zebraerne, der galoperede af sted på savannen foran lodgen i morges? Og hvem så mon giraf-ungen i den nordlige ende af reservatet? 

På safari med Madikwe Hills Private Game Lodge rangerEn helt almindelig dag på Madikwe Hills

Dyrene sover ikke længe, så vil I opleve savannen vågne, skal I tidligt op. I nyder en kop kaffe eller te og tager så på morgensafari. Tilbage på lodgen står morgenmaden klar og resten af formiddagen er jeres, før I om eftermiddagen tager ud på safari igen.

Nyd udsigten fra jeres suite på Madikwe Hills Private Game Lodge, Sydafrika10 luksusvillaer med lille pool

Alle villaerne er 150 m2 med privat terrasse og lille pool med udsigt til savannen. Store gulv- til-luft vinduer sørger for, at I døgnet rundt kan nyde udsigten og tage oplevelsen helt ind. Villaerne er stilfuldt designet med et afrikansk udtryk og masser af naturmaterialer, der skaber en atmosfærefuld og afslappet stemning. 

Villaerne har store himmelsenge, aircondition, badekar, minibar, udendørs bruser, Wi-Fi og alle nutidens moderne faciliteter, der gør jeres ophold femstjernet.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.