• Pragtfuld udsigt til vandhul og elefanter fra &Beyond Ngala Safari Lodge
 • Poolen på &Beyond Ngala Safari Lodge
 • Bush dinner på &Beyond Ngala Safari Lodge
 • Verandaen ved en af &Beyond Ngala Safari Lodges hytter
 • Tag på safari og se elefanter i Sydafrika fra Ngala Lodge

Ngala Safari Lodge, Timbavati ved Kruger Nationalpark, Sydafrika

Luksuriøs lodge midt i en safari park med The Big Five

Tag på safari og se elefanter i Sydafrika fra Ngala Lodge
Læs mere

I Kruger National Park i Sydafrika er der bush, så langt øjet rækker - "The Big Five" er på nærmeste hold, når tager på safari fra luksuriøse Ngala Safari Lodge.

Bush dinner på &Beyond Ngala Safari Lodge&Beyond Ngala Safari Lodge i Sydafrika er medlem af Small Luxury Hotels of the World og ligger på et 14.700 hektar stort område i Timbavati ved Krüger National Park.

Området er Big Five område med stor koncentration af specielt elefanter og løver samt fantastiske muligheder for at se geparder og leoparder. Safarien foregår i åbne 4x4 jeeps med &beyond's egne uddannede rangers og trackers.

Game drive til fods med ranger fra &Beyond Ngala Safari Lodge

&Beyond Ngala Safari Lodge - Sydafrika om morgenen

Ingen sover længe på Ngala  - slet ikke dyrene. Kl. 05.00 bliver man vækket, og starter morgenen i et smukt skær fra den tidlige morgensol med en kop kaffe eller the på fælleshusets skønne terasse.

Herefter tager I på fire timers gamedrive (safari). Gamedrives foregår i åbne landrovers med erfarne rangers. 'Ngala' betyder løve på Shangaan sproget, og her er rig lejlighed til at se løver og resten af Big Five - leoparden, bøflen, næsehornet og elefanten. Når I kommer tilbage til lodgen er der dækket smukt op til morgenmad.

Poolen på &Beyond Ngala Safari LodgeDagen er til ren afslapning - eventuelt ved poolen eller måske for de mere eventyrlystne; en spændende safari til fods med en bevæbnet ranger. Sent på eftermiddagen skal I igen på gamedrive for at lede efter de imponerende dyr i Sydafrika.

Alt imens tusmørket sænkes, gøres der stop for at nyde en drink eller et glas køligt hvidvin. Turen går nu langsomt tilbage mod lodgen. Indhyllet I den afrikanske nat, kun oplyst af lanterne og tusindvis af stjerner, nydes en fantastisk middag.

En hytte på &Beyond Ngala Safari LodgeVærelser på &beyond Ngala Safari Lodge

Ngala Safari Lodge har 20 smukke stråtækte luksushytter inkl. tre familie cottages med flere værelser samt den overdådige Family Suite. Alle er harmonisk indrettet med tydelige referencer til kolonitiden krydret med al den komfort, man kan tænke sig i dag. De store vinduer lukker lys og safaristemning helt ind i værelset. 

Badeværelse med udendørs bruser på &Beyond Ngala Safari LodgeOpholdet inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad, husets vine, øl og spiritus bortset fra luksusbrands. Også te og kaffe … og tøjvask!

Family Suite har separat stue, to badeværelser med bruser og badekar, udendørs bruser, egen have med swimmingpool, fantastisk veranda med udsigt over udtørret flodbred, som ofte besøges af elefanter. Bor I i Safari Suiten, foregår gamedrives i egen 4x4 åben jeep med egen ranger/tracker det vil sige; uden andre gæster.

Nyd de smukke omgivelser under middagen på &Beyond Ngala Safari LodgeFaciliteter på &beyond Ngala Safari Lodge

&Beoynd Ngala Safari Lodge har en skyggefuld restaurant, hvor middagen kan nydes i lyset fra stearinlys og bålflammer. Der er en hyggelig bar med smukke møbler med mulighed for at nyde et dejligt glas sydafrikansk hvidvin.

Udendørs lanterneoplyst gårdhave og boma, hvor måltiderne nydes, smuk swimmingpool, safari shop, samt konferencelokale med plads til 42 personer, børnepasningsmuligheder. I har internetadgang, hvis der skal sendes lidt rapporter og dyrebilleder hjem. 

Der er masser af aktiviteter for børn på &Beyond Ngala Safari LodgeBørn på &beyond Ngala Safari Lodge

Børn er velkomne på &Beyond Ngala Safari Lodge, dog kan børn under fem år ikke deltage i lodgens normale gamedrives og bushwalks, Ifølge aftale med lodgemanageren kan der arrangeres specielle børne gamedrives for børn fra 6-11 år. Der kan sættes en ekstra seng i hytten til børn under 11 år.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.