• Rhino Post Safari Lodge ved Krüger National Park i Sydafrika
 • Rhino Post Safari Lodge ved Krüger National Park i Sydafrika
 • Rhino Post Safari Lodge ved Krüger National Park i Sydafrika
 • Rhino Post Safari Lodge ved Krüger National Park i Sydafrika

Rhino Post Safari Lodge, Sydafrika

Eksklusiv safari i privat reservat. Få Kruger National Park for jer selv om aftenen!

Rhino Post Safari Lodge ved Krüger National Park i Sydafrika
Læs mere


Oplev Big Five safari i privat reservat i Kruger. Rhino Post Safari Lodge 4* er en lille camp med kun 8 eksklusive og rummelige telte med udsigt til et flodleje. Tag på safari morgen og aften – og oplev at køre ind i selve Kruger, når alle andre er taget hjem, og porten er lukket. Der er kun jer og dyrene!

Inde i Kruger National Park ligger et privat reservat på 120 km2. Reservatet deler et 15 km langt skel uden hegn med de berømte reservater Mala Mala and Sabi Sand. Det er her ved Mutlumuvi-flodlejet, I finder Rhino Post Safari Logde 4*. Glæd jer til Big Five safari i Sydafrika!

Reservatet huser også Plains Camp 4* og mulighed for fuldstændigt unikke "sleep outs", hvor I sover ude i vildnisset på platforme i niveau med trætoppene.

Eksklusiv camp med kun 8 telte

Jo mindre camps, jo tættere på dyrene kommer I. Rhino Post Safari Lodge har kun plads til 16 gæster i 8 telte. I har den ægte safaristemning, men også meget høj komfort.

Campen har stor fokus på miljøet. Her er ikke anvendt beton nogen steder. I stedet er hele lejren skabt med stor brug af naturmaterialer: Sten, træ, tage af palmeblade, telte af canvas m.m. Der er intensiv affaldsbehandling med fokus på genbrug, og stier er skabt på hævede gangbroer.

Hvert telt har terrasse med udsigt mod flodlejet og et stort soveværelse, badeværelse med badekar og et udendørs bruseområde. Nyd de smukke mosaikker på badeværelsets gulv.

Pool, lounge og hoppende bønner

Efter jeres safari kan I nyde dyr ved vandhullet eller selv tage en tur i lodgens pool. Campens spiseområde ligger under de store Tamboti træer, der er kendt for deres smukke røde blomster og ikke mindst for deres hoppende frugter.

Om sommeren revner frugterne, der ligner bønner, med et kæmpe smæld. Når bønnerne falder til jorden, vil I kunne se flere af dem hoppe omkring. Det skyldes, at der bor larver fra møl i dem. Frugterne er værdsat af mange dyr som næsehorn, aber og elefanter.

Campens lounge, der har en omfattende vinkælder og stemningsfuld bålplads, er det perfekte sted at nyde en drink i solnedgangen.

Safari morgen og aften

Rhino Post Safari Lodge har Big Five safari i landcruisers både morgen og aften. Om morgenen kører I afsted efter en hurtigt kop kaffe eller te for så at vende tilbage senere fyldt med indtryk og appetit. Om eftermiddagen nyder I en high tea, før I kører afsted.

Safarierne sker primært ad det private reservats grusveje med professionelle rangers med de bedste certifikater. De ved, hvor dyrene gemmer sig.

Få Kruger National Park for jer selv!

Normalt anbefaler Nyhavn Rejser at holde sig til de private reservater frem for selve Krugers asfalterede og ofte rimeligt befærdede veje, da det giver en mere ægte oplevelse. Men Rhino Post Safari Lodge har her mulighed for at give jer en unik oplevelse, som normale gæster i Kruger ikke får. Lodgen har ret til at køre ind i Kruger om aftenen, når alle andre er taget hjem, og portene er lukket. I har Kruger for jer selv! Her er kun jer og dyrene.
 

Klaus Nolsøe

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.