• Fra Rhino ridge Safari Lodge er der en fantastisk udsigt over safariparken
 • Nyd solnedgangen over bushen fra Rhino Ridge Safari Lodge, Sydafrika
 • Slap af ved poolen på Rhino Ridge Safari Lodge, Sydafrika
 • Der hersker en vidunderlig atmosfære på Rhino Ridge Safari Lodge, Sydafrika

Rhino Ridge Safari Lodge, KwaZulu-Natal, Sydafrika

Kom helt tæt på The Big Five på familievenlig lodge midt i Sydafrikas ældste safaripark

Slap af ved poolen på Rhino Ridge Safari Lodge, Sydafrika
Læs mere

For enden af poolen breder landskabet sig ud. Utæmmede nuancer af gyldengrønt og hemmelighedsfulde, kuperede højdedrag. Lige der holder de til: The Big Five og en overflod af andre dyr og fugle. Oplev det hele på de to daglige game drives, der er inkluderet i jeres ophold.

Book en Honeymoon Villa, og få din egen pool på Rhino Ridge Safari Lodge, SydafrikaSafari i Sydafrika for familier og par

Hluhluwe Imfolozi Park er Sydafrikas ældste safaripark, hvor der kun ligger ganske få lodges. Én af dem er Rhino Ridge Safari Lodge, der ligger i uforstyrrede omgivelser med frit udsyn over safariparkens bushlandskaber.

Her kommer I langt væk fra turistsporet, og med blot 18 værelser er der lagt op til en både afslappende og autentisk oplevelse med fokus på store naturoplevelser og fredfyldt samvær. Rejser I som par, vil I elske de private villaer, og rejser I som familie, kan I glæde jer til rummelige familieværelser. Hertil kommer, at Rhino Ridge Safari Lodge ligger i et område med meget lav malariarisiko.

Bushen følger jer overalt

Uanset om du sidder ved middagsbordet, flyder i poolen eller daser i sengen, kan du nyde den utrolige udsigt over safariparken. Tæt, grønt krat og kuperede højdedrag strækker så langt, øjet rækker. Hotellet består af flere individuelle bygninger og villaer, der ligger spredt ud over et højdedrag, og hver eneste placering er nøje udvalgt for at give jer det bedst mulige udsyn.

Game drive i åben jeep indgår i dit ophold på Rhino Ridge Safari Lodge, SydafrikaThe Big Five

Men udsigten er naturligvis ikke nok. To gange dagligt inviteres I med på et game drive for at komme helt tæt på safariparken og alle dens beboere. I Hluhluwe Imfolozi Park er der rigtig gode chancer for at se The Big Five – elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard – og parkens bestand af de sjældne hvide næsehorn hører til verdens største. Hertil kommer, at parken har et utroligt rigt fugleliv. Husk både kikkert og kamera, for her bliver nok at se på.

På Game Drive i åben jeep

Den første game drive (safari) finder sted tidligt om morgenen, så I kan opleve bushen komme til live omkring jer. En kop kaffe og lidt frugt at vågne på, og så er det af sted! I gør holdt og får en forfriskning undervejs, og efter jeres eventyr venter der jer en overdådig morgenmad på lodgen. Om eftermiddagen serveres der high tea på terrassen, inden I igen begiver jer ind i nationalparken.

Turen foregår i specialindrettede åbne jeeps, og af sikkerhedshensyn er børn 0-6 år er ikke tilladt. Rejser I med mindre børn, kan I i stedet booke en privat game drive eller tilmelde jer en kiddies drive.

Bush Villa på Rhino Ridge Safari Lodge, SydafrikaVillaer og værelser

Rhino Ridge har kun eksisteret i et par år, og hele lodgen fremstår funklende flot med en meget hjemlig og varm atmosfære. I kan vælge at bo I jeres egen rummelige Bush Villa, der er indrettet som et kombineret sove- og opholdsrum, eller I kan opgradere til en Honeymoon Villa med privat pool.

Der er også mulighed for indkvartering i værelser med privat terrasse eller i familieværelser med plads til to voksne og to børn. Familieværelserne ligger to og to i samme bygning med egen lobby – det perfekte valg, hvis I er en større gruppe, der rejser sammen.

Opholdet på Rhino Ridge er med helpension. Da hotellet består af flere spredte bygninger, kan der være op til 200 meter fra jeres bygning til hovedbygningen.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.