• Rhino Walking Safari Plain Camp ved Kruger i Sydafrika
 • Rhino Walking Safari Plain Camp ved Kruger i Sydafrika
 • Rhino Walking Safari Plain Camp ved Kruger i Sydafrika

Rhino Walking Safari - Plains Camp, Sydafrika

Eksklusiv safari til fods i privat reservat i Kruger National Park.

Rhino Walking Safari Plain Camp ved Kruger i Sydafrika
Læs mere

Overnat i et stort, komfortabelt telt og kom helt tæt på dyrelivet på safari til fods. Dette er safari tilbage til rødderne - med bushen under jeres fødder, duften af dyrene i næsen og spændingen i hjertet. Maks. otte gæster ad gangen!

Rhino Walking Safari Plain Camp ved Kruger i SydafrikaI hjertet af et 120 km2 stort privat reservat, der også huser Rhino Post Camp og unikke "sleep outs", ligger Rhino Walking Safari - Plains Camp 4*.

Safari i pionerernes fodspor

Plains Camp er specialiseret i safari til fods ad vandrestier i bushen. Safari, som pionererne kendte den.

På jeres safari til fods fyldes I af duftene og lydene fra bushen, synet af dyrene og fortællingerne fra de rangers, der følger jer. Rangers med stor erfaring i alt fra dyrenes adfærd til insekter og planter med mere, som I møder på jeres vej. De kan fortælle om lokale traditioner, om medicinsk brug af planter og om, hvordan man sporer dyrene og overlever i bushen!

Rhino Walking Safari Plain Camp ved Kruger i SydafrikaKun fire telte – og ingen børn

Plains Camp er på alle måder en oplevelse for de få. Her er kun fire telte! Teltene er indrettet i pionerstil med al tænkelig komfort inkl. badeværelse med varmt og koldt vand. Her ville pionererne nok være misundelige!

Campen ligger i skyggen af store akacietræer med udsigt over bushen og et vandhul, hvor dyrene samles. Ude i den vilde natur, ved ingen, hvad dagen bringer, men hold udkig efter zebra, bøffel, giraf, elefant, næsehorn og løve.

Rhino Walking Safari Plain Camp ved Kruger i SydafrikaDer blev ikke fældet ét træ og ikke anvendt beton, da lejren blev anlagt. Overalt mærker man ægte safaristemning fra den tid, der kendes som safariernes gyldne epoke. Lejren har en lille pool, en hyggelig lounge og spiseområde omkring bålpladsen

Rhino Walking Safari Plain Camp ved Kruger i SydafrikaEn dag i Plains Camp

En typisk dag på Plains Camp begynder med en kop dampende frisk kaffe og nogle små stykker traditionelt bagt brød. Herefter samles campens gæster til safari til fods efter næsehornenes spor eller ad elefanternes stier.

Tilbage i lejren nyder I frokost i træernes skygge med det ene øje på vandhullet, hvor især en flok elefanter ofte kommer forbi. Efter high tea sidst på eftermiddagen er der endnu en spændende safari til fods eller – hvis I ønsker det – i jeep, før aftenen kan indledes med en drink i solnedgangen tilbage i lejren.

Rhino Walking Safari Plain Camp ved Kruger i SydafrikaSafari til fods på Plains Camp

På Plains Camp foregår safari til fods i en gruppe med maks. otte gæster. De ledsages af to bevæbnede rangers.

Safarien starter med en grundig gennemgang af “do’s” og “don’ts”, hvorefter guiderne planlægger ruten ud fra gæsternes særlig ønsker og fysik. Man undgår middagsvarmen og går normalt tre til fire timer i stille tempo.
 

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.