The Silo Hotel, Cape Town, Sydafrika

Det mest ikoniske designhotel i V&A Waterfront

Læs mere

The Silo Hotel sætter helt nye standarder for et luksusophold i Cape Town. Tag en gammel kornsilo og tilsæt et absolut unikt design, service i verdensklasse og alt, hvad der ellers hører til et femstjernet ophold. Så har I The Silo. Velkommen til!

The Silo i Cape Town, SydafrikaNytænkende design i gammel kornsilo

Designet i en gammel kornsilo er The Silo det mest ikoniske designhotel i hele Cape Town. Det troner stolt mod himlen med sine 57 meter og kan næsten ses fra alle hjørner af byen. Tredimensionelle, diamantformede gulv til loft-vinduer og rå beton skåret i kunstneriske linjer er blot en del af designoplevelsen. Hertil kommer en absolut unik indretning med øje for detaljer og komfort, service i verdensklasse, kulinariske oplevelser, pool på tagterrassen, fantastisk spa og den bedste udsigt i Cape Town. Ikke svært at forstå, at netop The Silo er på Condé Nast Travelers Hot List 2018.

Lobbyen på The Silo i Cape Town, SydafrikaAfrikas største, moderne kunstsamling

Det er derfor heller ingen overraskelse, at stueetagen huser Afrikas største, moderne kunstsamling (Museum of Contemporary Art Africa). Siloen var i sin oprindelige form opført som 42 høje cylindre, der under designet af hotellet og museet fik fjernet de inderste lag. Resultatet er imponerende rum, der drager tankerne mod en rustik katedral. Det opleves bedst i hjertet af museet.

Lækkert mad på The Granary Café på The Silo i Cape Town, SydafrikaFra gourmet fra morgen til aften

Som gæst på The Silo er kulinariske oplevelser på højde med designoplevelsen. Start dagen med brunch på The Granary Cafe, hvor Eggs Benedict, friskbagt brød og kager, smoothies og juicer i alskens smage og farver kun er noget af det, I kan glæde jer til. Til frokost kan I nyde køkkenchefens specialiteter såsom tuntatar, gnocchi, skaldyr eller en 300 grams ribeye steak. Om eftermiddagen kan I forkæle jer selv med en overdådig high tea-oplevelse. Og aftenmenuen er mindst ligeså vild – for ej at tale om udsigten herfra!

Poolen på The Silo Rooftop på The Silo i Cape Town, SydafrikaEn drink i baren eller på tagterrassen?

I kan selvfølgelig også nyde udsigten ved poolen på tagterrassen, hvor loungen The Silo Rooftop byder på drinks og snacks såsom østers og sandwichs. 

Hotellet har desuden The Willaston Bar, der er opkaldt efter det første skib, der eksporterede korn fra siloen i 1924. Her serveres alt fra lette a la-carte retter om morgenen til udsøgte drinks om aftenen.

Badeværelset i Deluxe Superior Suite på The Silo i Cape Town, Sydafrika28 værelser med byens bedste udsigt

The Silo har 28 unikt designede værelser og suiter fra 41 m2 til 132 m2. Skal det være ekstra vildt, så book The Penthouse på 211 m2, hvor oplevelsen er lige så stor som prisen. De er alle indrettet med hotellets ikoniske gulv til loft-vinduer, der sørger for masser af naturligt lys og en spektakulær udsigt. Vinduernes runde form gør, at I kan gå så tæt på, at det føles som om, at I bogstaveligtalt læner jer ud over kanten. Indretningen leger med farver og detaljer, og intet er overladt til tilfældighederne. Møbler og kunst med et retro udtryk kombineret med nutidens høje komfort er blot noget af det, der gør værelsesoplevelsen femstjernet.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.