• Boma på Tuningi Safari Lodge, Sydafrika
 • Aktiviteter for børnene på Tuningi Safari Lodge, Sydafrika
 • Soveværelse i Family Suite på Tuningi Safari Lodge, Sydafrika
 • Leopard ved Tuningi Safari Lodge, Sydafrika

Tuningi Safari Lodge, Madikwe Game Reserve, Sydafrika

Malariafri safari i Sydafrika for børn – og deres forældre!

Terrasse med udsigt til elefanter på Tuningi Safari Lodge, Sydafrika
Læs mere

Malariafri safari i Sydafrika fra en lodge perfekt til familier med børn. Se Big Five fra åbne jeeps i privat reservat og kom hjem til fortrinlig mad og stor komfort. Indhegnet lodge, så børn kan tumle frit, med unikt hide out helt tæt på dyrene.

Panorama udsigt til Tuningi Safari Lodge, SydafrikaAt tage på safari med børn kan være en udfordring. De færreste vil bo i en camp med elefanter gående rundt ved teltene. De færreste vil rejse til områder med risiko for malaria med børn. Og mange lodges har strenge begrænsninger for børnenes alder. Alt det kan I glemme på Tuningi Safari Lodge i Sydafrika.

Zebra safari på Tuningi Safari Lodge, SydafrikaMalaria fri safari i Sydafrika med børn

Lad os først give et enkelt eksempel på, hvordan Tuningi Safari Lodge tænker børnene helt ind i alt. Lodgen er indhegnet, så dyrene holdes ude, og børnene trygt kan løbe omkring. Alligevel har Tuningi Safari Lodge fundet formlen til at komme helt tæt på dyrene mellem safarierne.

Terrasse med udsigt til elefanter på Tuningi Safari Lodge, Sydafrika

Børnevenligt hide out tæt på dyrene

I kan gå gennem en tunnel til et skjul lavet i en høj ved et vandhul. Det er ZOO’s kaninbjerg overført til den virkelige verden. I sidder i sækkestole og ser dyrene lige foran jer. Der er en lille sprække, så elefanterne kan lugte jer og stikker snablen hen for at tjekke. 

Holdere til kameraet sikrer perfekte fotos. Og man behøver ikke have børn med for at elske det.

Løvesafari på Tuningi Safari Lodge, SydafrikaMadikwe Game Reserve - privat reservat med Big Five

Tuningi Safari Lodge ligger i det 750 km2 store Madikwe Game Reserve, der er malariafri. Det private reservat ligger op mod grænsen til Botswana. 

Landskabet er meget varieret fra bjerge til slette. Det giver et mangfoldigt dyre- og fugleliv inkl. Big Five med løve, bøffel, leopard, elefant og hvide næsehorn. Her er også antiloper, zebraer, hyæner, geparder, bavianer og truede arter som sorte næsehorn og vilde hunde. I alt 86 arter pattedyr og 420 arter fugle!

Soveværelse i Family Suite på Tuningi Safari Lodge, SydafrikaSmukke suiter Tuningi Safari Lodge

Tuningi Safari Lodge har plads til blot 16 gæster fordelt på 6 suiter, hvoraf de to er familiesuiter. De ligger meget privat forbundet med boardwalks hævet over bushen. I har fantastisk udsigt fra jeres suite, så I føler jer i nærkontakt med bushen. 

Indretningen er som i hjem fra en tidligere tiders storvildtjægere. Gennemført smuk. Der er et loungeområde med gaspejs til kølige nætter og aircondition til varme dage. I har også tekøkken med køleskab og fryser, kaffe/te-faciliteter, stort badeværelse med badekar og også stort udendørs brusebad.  

Boma på Tuningi Safari Lodge, SydafrikaPool, restaurant og udsigt til dyrene

Mellem jeres malariafri safarier kan I slappe af ved poolen og på udsigtsdækket, hvor I skuer lige ud over et vandhul, hvor mange dyr kommer for at drikke. Når jeres egen sult og tørst melder sig, kan I glæde jer til fortrinlig mad. Alle måltider er inkluderet, og I kan spise både inde og ude alt efter temperaturen. 

Safari på Tuningi Safari Lodge, SydafrikaSafari med børn fra Tuningi Safari Lodge

Børn fra 5 år kan køre med forældrene og de øvrige gæster på safari. Om morgenen er der kaffe/te og varm chokolade til børnene på vejen, og om eftermiddagen er der snacks.

For de mindre børn er der et hav af aktiviteter fra legerum og malebøger til "bumples", småbørnssafarier med trænet personale, så de også kommer ud til dyrene. I kan endda bede en uddannet babysitter om at sidde ved jeres barn i suiten, mens I er på den tidlige safari, så der er en, hvis barnet vågner. 

Undersøgelse af naturen for børn på Tuningi Safari Lodge, SydafrikaBørn, der ikke er med på eftermiddagssafari, kan være med på f.eks. skattejagt. Om aftenen kan børn få mad på værelset eller selv deltage i madlavning med en kok og f.eks. bygge deres egen pizza, hvis I selv gerne vil spise lidt senere. 

Picnic på Tuningi Safari Lodge, SydafrikaOgså for par uden børn

Til sidst må vi hellere tilføje, at Tuningi Safari Lodges malariafri safari og store komfort også er til par uden børn. Glæd jer til den lækre suite, til middag under stjernerne, gastronomiske oplevelser og fortrinlig safari i Sydafrika.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.